Een verhaal dempen op Snapchat

Inhoudsopgave:

Een verhaal dempen op Snapchat
Een verhaal dempen op Snapchat
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar het verhaal dat je wilt dempen en open de bijbehorende profielpagina.
  • Tik op de drie verticale stippen en selecteer de Mute Story schakelaar om deze blauw te maken.
  • Tik op Mute om te bevestigen en tik vervolgens op Done.

Dit artikel legt uit hoe je een verhaal op Snapchat kunt dempen voor een vriend, groep of populair verhaal waarop je bent geabonneerd. Het bevat informatie over het dempen van het verhaal en het verschil tussen Dempen en Niet storen.

Een vriend, groep of populair verhaal op Snapchat dempen

Of je nu een pauze wilt nemen van de verhalen van een vriend met te veel overbodige video's van haar nieuwe kat of de verhalen van een groep over een lopend onderwerp waarin je niet geïnteresseerd bent, je kunt een Snapchat-verhaal tijdelijk dempen met een paar tikken.

Je kunt alleen verhalen dempen voor vrienden, groepen en populaire verhalen waarop je bent geabonneerd. Als je een beroemdheid of merk hebt toegevoegd om hun openbare verhalen te bekijken, kun je hun verhalen niet dempen (omdat je waarschijnlijk geen vrienden bent - je hebt ze zojuist toegevoegd).

  1. Zoek de vriend, groep of het populaire verhaal dat je wilt dempen. Je kunt het vinden op het tabblad gesprekken of door ernaar te zoeken.
  2. Tik op friend, group of popular story name om het bijbehorende profiel te openen pagina.
  3. Tik op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek.

  4. Selecteer de Mute Story schakelaar uit de lijst met opties die verschijnen zodat deze blauw wordt.
  5. Als dit de eerste keer is dat je deze vriend, groep of populair verhaal dempt, wil Snapchat je bevestiging. Tik op Mute om te bevestigen.

    Image
    Image
  6. Tik op Gereed onderaan het scherm. De knop Verhaal dempen wordt ingeschakeld en je ziet hun verhalen niet meer bovenaan je feed of terwijl je naar verhalen kijkt.
Image
Image

Wat dempen doet op Snapchat

Als je de verhalen van iemand dempt, wordt zijn profiel niet boven aan je verhalenfeed weergegeven wanneer ze nieuwe verhalen toevoegen. Verhalen van een gedempte vriend worden ook niet weergegeven als "volgende" verhalen wanneer je de nieuwste van je vrienden bekijkt.

De voordelen zijn dat je nooit een vriend hoeft te verwijderen om te stoppen met het zien van hun verhalen, en je kunt gewoon doorgaan met het verzenden en ontvangen van snapberichten zoals gewoonlijk. Vrienden die je dempt, worden er nooit over geïnformeerd en je hebt nog steeds de mogelijkheid om hun verhalen te bekijken door naar de onderkant van je verhalenfeed te scrollen.

Als je weer verhalen wilt zien van iemand die je hebt gedempt, kun je het dempen op elk gewenst moment ongedaan maken.

Het dempen van iemands verhaal op Snapchat

Het dempen van een vriend of groep opheffen, zodat je hun verhalen weer kunt zien, is net zo eenvoudig als het dempen ervan.

Volg de bovenstaande stappen voor elke vriend of groep die je hebt gedempt en selecteer Verhaal opheffen.

Het verschil tussen dempen en niet storen

Je weet misschien al dat Snapchat een niet storen-functie heeft, wat in feite een stille functie is voor meldingen van een bepaalde vriend of groep.

Dempen is uitsluitend voor verhalen, terwijl de functie Niet storen voor al het andere is, inclusief foto's, videoclips en chatberichten. Met beide kun je naar eigen goeddunken verhalen of berichten bekijken zonder vrienden te verwijderen, groepen te verlaten of vrienden te blokkeren, waardoor je verbinding met hen volledig wordt verbroken.

Als je een vriend zou verwijderen, moet je ze opnieuw toevoegen om hun verhalen weer te zien en ze een bericht te sturen. Als je een groep zou verlaten, zou je door de maker van de groep opnieuw in de groep moeten worden uitgenodigd; blokkeer een vriend, en je zou hem moeten deblokkeren en hem dan opnieuw als vriend moeten toevoegen.

Aanbevolen: