Een video dempen op de iPhone

Inhoudsopgave:

Een video dempen op de iPhone
Een video dempen op de iPhone
Anonim

Wat te weten

  • Tik op de video die je wilt dempen in Foto's en tik vervolgens op Bewerk > luidsprekerpictogram in de linkerbovenhoek > Klaar om deze te dempen.
  • Demp een video via iMovie door een project met de video te maken en tik vervolgens op Audio > draai de volumeschuif omlaag > Klaar.
  • Het kan handig zijn om irritante achtergrondgeluiden van video's te verwijderen voordat je ze uploadt.

Dit artikel leert je hoe je een video kunt dempen die je op je iPhone hebt gemaakt. Het kijkt naar twee methoden, waaronder het gebruik van de ingebouwde Foto's-app van iOS en via de gratis app-iMovie.

Hoe kan ik een bestaande video dempen?

Via de Foto's-app van iOS is het mogelijk om een bestaande video te dempen, zodat je deze zonder geluid met anderen kunt delen. Dit is wat je moet weten.

Het is mogelijk om de video op elk gewenst moment terug te zetten naar hoe het voorheen was door deze stappen te volgen en vervolgens op de luidspreker te tikken om het dempen op te heffen.

  1. Tik op Foto's.
  2. Scroll naar beneden en tik op Videos.
  3. Tik op de video die je wilt bewerken.
  4. Tik op Bewerken.

    Image
    Image

    Als je de video tijdelijk op je telefoon wilt dempen, tik je op het luidsprekerpictogram onder de video zodat je hem stil kunt bekijken.

  5. Tik op het luidsprekerpictogram in de linkerbovenhoek.
  6. Tik op Gereed.

    Image
    Image
  7. De video is nu gedempt.

Hoe verwijder ik geluid van een iPhone-video?

Een andere manier om geluid van een bestaande video op je iPhone te verwijderen, is door de gratis iMovie-app van Apple te gebruiken. Het is verkrijgbaar in de App Store en biedt een snelle en eenvoudige manier om een video te dempen. Hier is hoe het te doen.

iMovie is een gratis download uit de App Store. Er zijn andere apps van derden beschikbaar, maar dit is de goedkoopste methode om te gebruiken.

  1. Open iMovie.
  2. Tik op het pluspictogram.
  3. Tik op Film.
  4. Tik op Media.

    Image
    Image
  5. Tik op Video.
  6. Zoek en tik op de gewenste video.
  7. Tik op het selectievakje.

    Image
    Image
  8. Tik Film maken.
  9. Tik op de videoclip.
  10. Tik op Audio.

  11. Draai de volumeschuif omlaag.

    Image
    Image
  12. Tik op Gereed.
  13. Tik op Share om de nieuw bewerkte video op te slaan.

    Het is mogelijk om rechtstreeks met andere gebruikers te delen, het te e-mailen of op te slaan via deze optie.

Waarom zou ik geluid uit een video moeten verwijderen?

Er zijn een paar belangrijke redenen waarom je misschien geen geluid wilt in een video die je hebt gemaakt. Hier is een korte blik op de belangrijkste redenen.

  • Het geluid is irritant. Als er veel achtergrondgeluid is tijdens het opnemen van een video, wil je het misschien verwijderen omdat het niets toevoegt aan de bestaande opname.
  • Privacy. Je hebt een video gemaakt terwijl iemand met je praat en je wilt het gesprek niet delen. Demp het via een van deze methoden om uw privacy te behouden.
  • Een andere soundtrack toevoegen. Met iMovie kun je andere audiotracks toevoegen aan een opname, waardoor de toon van de video die je hebt gemaakt verandert.

FAQ

    Hoe demp ik een YouTube-video op mijn iPhone?

    Druk op de Volume omlaag-knop om het geluid uit te zetten bij het afspelen van video's vanuit de YouTube-app voor iPhone. U kunt ook YouTube openen in een browser op uw iPhone > de video uitbreiden naar volledige schermweergave > tik op het scherm > en selecteer het Volume-pictogram in de rechterbovenhoek om de video te dempen.

    Hoe demp ik een deel van een video op een iPhone?

    Gebruik iMovie om je video op je iPhone of iPad te splitsen en te bewerken. Gebruik de tijdlijn om naar de plek in de film te scrollen die je wilt dempen > tik op Actions > Split Tik op de nieuwe clip en selecteer deActions knop opnieuw > Detach > Audio > Mute

Aanbevolen: