Een standaardhandtekening instellen in Apple Mail

Inhoudsopgave:

Een standaardhandtekening instellen in Apple Mail
Een standaardhandtekening instellen in Apple Mail
Anonim

Wat te weten

  • Select Mail > Voorkeuren > Handtekeningen. Markeer een account, tik op + om een nieuwe handtekening te maken en geef de handtekening een naam.
  • Selecteer Altijd overeenkomen met mijn standaard berichtlettertype zodat de handtekening en berichttekst overeenkomen. Of selecteer Format > Show Fonts om wijzigingen aan te brengen.
  • Select Format > Show Colors om de handtekeningkleur te wijzigen. Selecteer Bewerken > Link toevoegen om een link toe te voegen. Sleep een afbeelding naar het handtekeninggebied om deze toe te voegen.

Dit artikel legt uit hoe je een standaard e-mailhandtekening instelt in Apple Mail en verschillende handtekeningen gebruikt voor verschillende accounts. Instructies hebben betrekking op Mail voor macOS 10.10 en hoger.

Een standaardhandtekening instellen voor een account in Mac OS X Mail

Om de standaardhandtekening voor een e-mailaccount in Mac OS X Mail te definiëren, opent u de toepassing Mail. Dan:

  1. Selecteer Mail > Voorkeuren in de menubalk.

    Het toetsenbordcommando is Command+, (komma).

    Image
    Image
  2. Ga naar de Handtekeningen tab.

    Image
    Image
  3. Markeer het gewenste account in het linkerdeelvenster.

    Image
    Image
  4. Druk op de knop + om een nieuwe handtekening te maken. Typ een naam waarmee u de handtekening kunt herkennen, zoals 'Werk', 'Persoonlijk', 'Gmail' of 'Quote'.

    Image
    Image
  5. Mail maakt een standaardhandtekening voor je aan. Bewerk de tekst van de handtekening in het gebied aan de rechterkant van het venster.

    Image
    Image
  6. Vink het vakje aan naast Altijd overeenkomen met mijn standaardlettertype voor bericht als u wilt dat de handtekeningtekst overeenkomt met de berichttekst. Vink dit vakje niet aan als u het lettertype in uw handtekening wilt wijzigen. Om de tekst te wijzigen, markeert u deze en selecteert u Format > Show Fonts in de menubalk. Maak uw selecties in het scherm Lettertypen.

    Image
    Image
  7. Als u de kleur van uw handtekening geheel of gedeeltelijk wilt wijzigen, markeert u de tekst en selecteert u Format > Show Colors in de menubalk. Selecteer een nieuwe kleur.

    Image
    Image
  8. Om een websitelink aan uw handtekening toe te voegen, typt u het hoofdgedeelte van de URL, zoals lifewire.com. Mail maakt er een live link van. Als u de naam van de link wilt weergeven in plaats van de URL, voert u de naam in, zoals Lifewire, markeert u deze en selecteert u Edit > Add Link vanuit de menubalk. Typ de URL in de vervolgkeuzelijst en druk op OK

    Image
    Image
  9. Voeg een kleine afbeelding toe aan uw handtekening door deze naar het handtekeningvenster te slepen. U kunt vermeldingen in uw app Contacten ook naar het handtekeningvenster slepen, waar ze verschijnen als vCards.
  10. Plaats een vinkje in het vakje naast Plaats handtekening boven geciteerde tekst.

    Image
    Image
  11. Sluit het Handtekeningen voorkeurenvenster om de wijzigingen op te slaan.

Elk bericht dat u verzendt vanuit het gekozen account, bevat de standaardhandtekening die u zojuist hebt gemaakt.

Een handtekening on-the-fly toepassen

Als je geen standaardhandtekening voor een account gebruikt, kun je elke handtekening die je hebt ingesteld voor een e-mail meteen selecteren.

Wanneer je een nieuw bericht schrijft, staat tegenover het From veld aan de rechterkant van het scherm een Signature drop- menu omlaag. Nadat u klaar bent met het typen van uw e-mail, selecteert u de handtekening die u wilt gebruiken in het vervolgkeuzemenu, en Mail voegt deze toe aan de onderkant van uw bericht.

Aanbevolen: