Hoe u gratis kunt bellen met Google Hangouts

Inhoudsopgave:

Hoe u gratis kunt bellen met Google Hangouts
Hoe u gratis kunt bellen met Google Hangouts
Anonim

Wat te weten

  • Vanaf de Hangouts-website: klik op PHONE CALL en vervolgens op Nieuw gesprek.
  • Vanuit Gmail: Chat inschakelen. Klik op het telefoonpictogram in het linkerdeelvenster, druk op het plusteken en selecteer een contact of voer een nummer in.
  • Vanuit de app: tik op het telefoonpictogram en vervolgens op de groene belknop. Typ een nummer of gebruik de contactknop om een contact te selecteren.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je gratis kunt bellen met Google Hangouts.

Van de Google Hangouts-website

Ga naar de Google Hangouts-website om in uw browser gratis te bellen naar een ander Hangouts-lid. Klik op PHONE CALL in het midden van het scherm en klik vervolgens op New conversation om een nummer of contactnaam in te voeren voor de persoon die u wilt bellen.

Image
Image

Vanuit Gmail

Je kunt ook bellen vanuit Gmail. Schakel eerst chat in via het tabblad Chat in de instellingen en klik vervolgens op het phone-pictogram onderaan het linkerdeelvenster, gevolgd door deplusteken . Selecteer een contact of voer een naam of nummer in.

Image
Image

Vanuit de mobiele app Google Hangouts

Google Hangouts werkt ook vanuit de mobiele app. Je kunt Google Hangouts voor iOS of op je Android krijgen via Google Play, maar je moet ook de Hangouts Dialer downloaden.

Om gratis te bellen, tikt u op het phone-pictogram in het onderste menu op iOS of op het Phone-tabblad bovenaan op Android, vervolgens de groene kies-knop en typ vervolgens een nummer of gebruik de contactknop bovenaan om een contact te selecteren.

Image
Image

Andere Google Hangouts-functies

Je kunt ook instant-tekstberichten verzenden met Google Hangouts en videogesprekken voeren. Daarnaast kun je met de sms-mogelijkheden je locatie naar ontvangers sturen, foto's en video's delen en stickers verzenden met de ingebouwde galerij.

Vanuit de Google Hangouts-app kun je meldingen voor specifieke nummers uitschakelen, favoriete gesprekken voor gemakkelijkere toegang en gesprekken archiveren om ze te verbergen zonder ze te verwijderen.

Je kunt ook nummers blokkeren in Google Hangouts en voicemail ontvangen van bellers.

Bekijk voor gebieden buiten de VS en Canada de internationale beltarieven voor gesprekken die in Hangouts worden geplaatst, die veel lager zijn dan de normale belplannen.

Google Hangouts-achtergrond

Toen het voor het eerst begon, was Google Hangouts een goed ontvangen videochattoepassing. U kunt als groep gemakkelijk videoconferenties houden met vrienden of collega's. Sindsdien is Hangouts veranderd om meer functies te bevatten, waaronder delen en sms-communicatie en integratie met Gmail, zodat je een expresbericht kon verzenden terwijl je je e-mails verwerkt.

Het duurde niet lang voordat Google aankondigde dat Hangouts-gebruikers gratis kunnen bellen met andere Hangouts-gebruikers via internet, evenals gratis spraakoproepen naar elk nummer in de VS of Canada.

Gratis, waar je ook bent

Hangouts is gratis in de VS en Canada en biedt lage internationale tarieven, zodat je kunt bellen, sms'en en zelfs groepsvideochats kunt voeren vanaf je mobiele apparaat of computer zonder een cent te betalen. Google Hangouts werkt ongeacht waar je toegang nodig hebt, vanaf de mobiele app en elke computer met toegang tot internet.

Aanbevolen: