Hoe speel je Xbox 360-games op je pc

Inhoudsopgave:

Hoe speel je Xbox 360-games op je pc
Hoe speel je Xbox 360-games op je pc
Anonim

Wat te weten

  • Je kunt games downloaden van de Microsoft Store.
  • Je kunt ook een emulator installeren om Xbox 360-games op je pc uit te voeren.

Exacte cijfers variëren, maar tussen november 2015 en vandaag zijn er meer dan 900 Xbox 360-titels uitgebracht. Als je een game hebt gemist, of als je gewoon wat oudere titels wilt inhalen, kun je Xbox 360-games op je pc spelen in plaats van de console opnieuw in te stellen.

Image
Image

Download Xbox 360-games uit de Microsoft Store

Er is een beperkt aantal titels beschikbaar voor gamers via de Microsoft Store. Hoewel het aantal Xbox One-games veel groter is dan het aantal Xbox 360-games, vind je nog steeds een selectie titels om te spelen.

Als je naar deze games wilt zoeken, moet je eerst de Microsoft Store openen.

  1. Zoek en selecteer het Microsoft Store-pictogram in uw werkbalk. U kunt ook " Microsoft Store" typen in de Windows-zoekbalk en vervolgens Microsoft Store. selecteren
  2. Typ in de zoekbalk de naam van de game die je zoekt. Als het beschikbaar is in de Microsoft Store, zou je het moeten vinden.

    Image
    Image
  3. Selecteer het spel om de winkelpagina te openen.
  4. Selecteer Get om het spel te kopen.

Speel Xbox 360-games op pc met een emulator

Als je de game die je zoekt niet kunt vinden in de Microsoft Store, kun je een emulator installeren om Xbox 360-games op je pc uit te voeren.

Hoewel er meerdere opties voor emulators beschikbaar zijn om te downloaden, zijn niet alle emulators veilig of betrouwbaar. Degene met de beste recensies en de meeste rapporten over betrouwbare service is Xenia, de Xbox 360 Research Emulator.

Hardware-overwegingen

De Xbox 360 had voor die tijd indrukwekkende technische specificaties. Om een emulator uit te voeren, heb je een pc nodig met specificaties en hardware die deze parameters overschrijden:

  • 3,2 GHz CPU
  • 4GB DDR3 RAM
  • 250GB HD
  • 64 Bit X86-processor

De meeste moderne computers kunnen gemakkelijk aan deze vereiste voldoen, maar als je je pc al een tijdje niet hebt geüpgraded, zorg er dan voor dat je een emulator aankan. De 360 had een op maat gemaakte GPU, maar een Radeon RX 570 of zijn Nvidia-equivalent zal meer dan genoeg zijn om elke emulator die je vindt aan te kunnen.

De emulator downloaden en installeren

Sommige opties voor emulators bleken oplichting of malware te zijn. Xenia is ontworpen als een onderzoekstool en heeft een strikt standpunt tegen illegale activiteiten, dus zorg ervoor dat alle games die je via de emulator speelt legaal worden verkregen.

Een goede zaak van de Xenia-emulator is dat als je onvoldoende hardware hebt of als het niet compatibel is met je systeem, het je dat meteen zal vertellen. U hoeft niet te raden of het compatibel is of niet - start de software en probeer het eens.

  1. Ga naar
  2. Selecteer Download aan de linkerkant van het scherm.

    Image
    Image
  3. Selecteer op de volgende pagina het bestand dat u wilt downloaden.

    Image
    Image

    Alleen downloaden van de officiële Xenia-site. Andere websites kunnen malware en extra bestanden bevatten die uw computer kunnen beschadigen.

  4. Nadat je het bestand hebt gedownload, pak je het uit naar je schijf met behulp van de ingebouwde Windows ZIP-manager of een programma van derden zoals WinRar.
  5. Als je Xbox 360-gamebestanden hebt opgeslagen op je harde schijf, plaats dan de map games naast de Xenia-map.

  6. Sleep het spel dat je wilt spelen naar het Xenia.exe-bestand en het spel zou automatisch moeten starten.

Aanbevolen: