Hoe Liberty Air 2 Pro lawaai aanpakt

Inhoudsopgave:

Hoe Liberty Air 2 Pro lawaai aanpakt
Hoe Liberty Air 2 Pro lawaai aanpakt
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Anker's nieuwe Liberty Air 2 Pro kost $ 129 en beschikt over multi-mode actieve ruisonderdrukking.
  • De oordopjes zijn verkrijgbaar in vier kleuren en Anker beweert dat ze tot acht uur meegaan als ze worden opgeladen.
  • De meest opwindende functie van de Liberty Air 2 Pro is de mogelijkheid om te wisselen tussen drie ruisonderdrukkingsmodi.
Image
Image

Anker's nieuwe actieve ruisonderdrukkende oordopjes proberen te concurreren met Apple AirPods Pro voor ongeveer de helft van de kosten, en ik wil meedoen.

De Liberty Air 2 Pro kost $ 129 en beschikt over actieve ruisonderdrukking in meerdere modi. Het wordt geleverd in een keuze uit vier kleuren en Anker beweert dat het tot zeven uur meegaat op een lading. Ondertussen verkopen concurrenten de AirPods Pro voor $ 249, terwijl de Pixel Buds van Google $ 179 kosten.

"We wilden een nieuw uitdagingsgeluid aanpakken", vertelde Steven Yang, CEO van Anker Innovation, op een persconferentie tijdens de Consumer Electronics Show van deze week om de nieuwe oordopjes aan te kondigen. "We leven in een luidruchtige wereld. Actieve ruisonderdrukking is een must-have-functie voor hoofdtelefoons geworden."

Slank en kleurrijk

De Liberty Air 2 Pro is een gelikte set oordopjes. Het is iets dikker dan de AirPods van Apple, maar nog steeds slank genoeg om iets te zijn dat je in je oren zou willen stoppen. Het wordt geleverd in Onyx Black, Titanium White, Sapphire Blue en Crystal Pink, in tegenstelling tot de AirPods, die in elke gewenste kleur verkrijgbaar zijn, zolang het maar wit is.

De meest opwindende functie van de Liberty Air 2 Pro is de mogelijkheid om te wisselen tussen drie ruisonderdrukkingsmodi, waaronder de transportmodus, om laagfrequente geluiden van vliegtuigen, treinen of stadsbussen te blokkeren.

Image
Image

Er is ook een Outdoor-modus, die een minder krachtige ANC-instelling gebruikt, maar een grotere bandbreedte, om straatlawaai te blokkeren. Als laatste. er is een Indoor-modus, die voornamelijk de frequenties in het middenbereik vermindert om stemmen te blokkeren die vaak worden aangetroffen in een kantoor of café.

De Liberty Air 2 Pro beschikt ook over de Transparantie-modus met twee verschillende instellingen. Modus 1 is voor totale transparantie, wat helpt om alle omgevingsgeluiden te verbeteren. Deze instelling is bedoeld voor hardlopers en fietsers die veilig geluiden om hen heen op een stadsstraat moeten kunnen horen.

De tweede transparantiemodus richt zich op zang om stemmen in de directe omgeving te versterken en tegelijkertijd achtergrondgeluid te verminderen. Deze modus is ideaal voor gebruikers die wachten op een vlucht of een bus, maar nog steeds mededelingen van een P. A. spreker of stewardess.

De beoordelingssite Soundguys heeft de vorige versie, de Liberty 2 Pros, beoordeeld en had overwegend goede dingen te zeggen, hoewel je kilometerstand voor deze huidige versie kan variëren. De recensenten kregen een half uur meer dan de beweerde acht uur batterijduur van de eerdere versie, wat hopelijk betekent dat we dezelfde soort prestaties zullen zien van de Liberty Air 2 Pros.

Geluidskwaliteit is geweldig, zegt recensent

De geluidskwaliteit van de Liberty 2 Pros was uitstekend, volgens recensent Adam Molina. "Ze hebben een zeer gebruiksvriendelijk geluid, wat betekent dat lagere tonen zwaarder worden benadrukt dan noten in het midden of hoog", schreef hij.

David Carnoy schreef in een recensie op c|net dat de vorige versie in sommige omstandigheden een beetje hard was voor de hoge tonen, maar zei: "Dit is een warmere hoofdtelefoon, met dikke, pittige bas en goede details zonder de nadruk te leggen op de treble, " over de Liberty Air 2 Pros.

Voor spraak- of videogesprekken hebben de nieuwe oordopjes zes microfoons en een ruisonderdrukkingssysteem. Bovendien hebben ze een Sidetone-functie die niet beschikbaar was in de Liberty 2 Pro's, waardoor je je eigen stem kunt horen wanneer je spreekt, wat kan helpen voorkomen dat je te hard spreekt tijdens gesprekken.

Image
Image

Met zijn keuze aan kleuren en verschillende instellingen voor ruisonderdrukking draait het bij de Air 2 Pro's allemaal om maatwerk. Anker viel ook niet onder de softwareafdeling toen je deze oordopjes instelde zoals je zou willen.

Met de Soundcore-app kun je ook de EQ overnemen en biedt 22 vooraf ingestelde profielen. De oordopjes worden ook geleverd met negen sets siliconen oordopjes, variërend in grootte om een goede pasvorm te garanderen.

Ik zou graag een paar AirPods Pro van Apple willen hebben, maar ik heb me ingehouden vanwege de prijs. Ik heb de neiging om dingen te verliezen, en met meer dan $ 200 lijken de iconische witte knoppen net iets te duur voor iets dat uit mijn zak zou kunnen glippen. Maar het nieuwste van Anker lijkt een goede deal voor een fatsoenlijk paar actieve ruisonderdrukkende oordopjes voor een redelijke prijs.

Wil je meer? Bekijk hier al onze verslaggeving over CES 2021.

Update 01/15/21: Een vorige versie van dit bericht verwees onjuist naar Liberty Air 2 Pro. Dit is gecorrigeerd.

Aanbevolen: