Hoe TNT online te streamen

Inhoudsopgave:

Hoe TNT online te streamen
Hoe TNT online te streamen
Anonim

Er zijn eigenlijk een aantal verschillende manieren om TNT te streamen, met of zonder abonnement op kabeltelevisie, en je kunt zelfs kijken op je computer, telefoon, spelsysteem of een streamingapparaat zoals een Roku.

Toegang tot de TNT Live Stream

Er zijn twee manieren om TNT te streamen. De ene is via de TNT-website met een in aanmerking komend kabel- of satellietabonnement en de andere is via een televisiestreamingservice zoals YouTube TV of Hulu With Live TV. Met beide opties kun je naar verschillende apparaten streamen, waaronder je computer of naar je telefoon via een app, dus de keuze hangt er echt van af of je een snoersnijder bent of niet.

Als je een kabel- of satellietabonnement hebt, of als iemand zijn inloggegevens met je wil delen, dan kun je op elk gewenst moment en zonder extra kosten een TNT-livestream bekijken via de TNT-website of -app. Als je een snoersnijder bent en geen kabelabonnement hebt of wilt, moet je je abonneren op een televisiestreamingservice.

Hoe TNT te streamen met een kabelabonnement

Met een in aanmerking komend kabel- of satellietabonnement kun je TNT streamen wanneer je maar wilt via de TNT-website of de TNT-app. Het enige dat u hoeft te doen, is de inloggegevens van uw kabelabonnement invoeren en de livestream is gratis. In sommige gevallen, als u uw kabel en internet van hetzelfde bedrijf krijgt, is dit proces zelfs geautomatiseerd.

Hier leest u hoe u TNT kunt streamen vanaf de TNT-website met een kabelabonnement:

  1. Navigeer naar TNTDrama.com en selecteer het hamburger menu in de linkerbovenhoek van de pagina.

    Image
    Image
  2. Selecteer Live TV.

    Image
    Image
  3. Selecteer de oost- of westkust van TNT.

    Image
    Image
  4. Selecteer INLOGGEN VOOR VOLLEDIGE TOEGANG.

    Image
    Image
  5. Selecteer uw provider en voer uw inloggegevens in als daarom wordt gevraagd.

    Image
    Image
  6. Als je niet automatisch terugkeert naar de live feed, ga dan terug naar de live feed met dezelfde methode die je in stap één hebt gebruikt.

Hoe TNT te streamen met de TNT-app

Net als de TNT-website is de TNT-app ook gratis beschikbaar als je toegang hebt tot de inloggegevens voor een kabel- of satelliettelevisie-abonnement. De app zelf is ook gratis en beschikbaar voor de meeste platforms, waaronder iOS, Android, Fire TV, Roku en meer.

Ga voor een volledige lijst met compatibele apparaten en links om de app te downloaden naar TNTDrama.com/apps.

Zodra je de app hebt geïnstalleerd, volg je deze stappen om TNT te streamen op je mobiele apparaat, gameconsole of streamingapparaat:

  1. Open de TNT-app op je apparaat.
  2. Tik op ACCEPTEREN.
  3. Tik op het LIVE pictogram onder aan het scherm.

    Image
    Image
  4. Tik op Aanmelden voor volledige toegang.

    Je kunt op TNT EAST of TNT WEST tikken om aan te geven of je de feed voor de oostkust of de westkust wilt.

  5. Tik op uw provider en voer desgevraagd uw inloggegevens in.

    Image
    Image
  6. Als de app je niet automatisch terugbrengt naar de live feed, start je de TNT-app en krijg je toegang tot de live feed op dezelfde manier als in stap drie.

Hoe TNT te streamen zonder een kabelabonnement

Als je geen toegang hebt tot de inloggegevens voor een kabelabonnement, dan is de enige manier om TNT te streamen via een televisiestreamingservice. Deze diensten lijken veel op kabel, in die zin dat ze live toegang bieden tot een verscheidenheid aan televisiezenders, maar je streamt de inhoud via een snelle internetverbinding naar je computer, telefoon, tablet of een ander compatibel apparaat.

Elke dienst biedt toegang tot een iets andere reeks televisienetwerken, waaronder zowel lokale zenders als standaard kabelzenders zoals TNT.

Dit zijn de beste opties voor het streamen van TNT zonder kabelabonnement:

Sling TV

Sling TV is de meest betaalbare manier om TNT te kijken zonder kabelabonnement. Ze bieden drie abonnementen en TNT is bij alle drie inbegrepen. Ze missen veel lokale zenders, maar ze zijn de beste optie als je vooral geïnteresseerd bent in TNT. Ze hebben ook een gratis proefperiode, dus er is geen reden om het niet uit te proberen.

YouTube TV

YouTube TV is de live televisiestreamingservice van Google die ook originele inhoud bevat. Het heeft maar één abonnement, maar dat plan omvat TNT naast een line-up van 70+ andere kanalen. Dit is ook de goedkoopste optie buiten Sling TV, en het bevat lokale zenders in de meeste markten. Ze bieden ook een gratis proefperiode aan.

Hulu+ Live TV

Hulu + Live TV voegt in wezen live televisie toe aan de bekende Hulu on demand streamingdienst. Er is maar één abonnement en dat is inclusief TNT. Ze bieden ook een gratis proefperiode van 30 dagen.

DirecTV Stream

DirecTV Stream was voorheen bekend als AT&T TV Now, en het heeft allemaal dezelfde kanalen die DirecTV Now aanbood. TNT is bij elk pakket inbegrepen en ze hebben een grote verscheidenheid aan pakketten als u naast TNT op zoek bent naar andere kanalen. Dit is de duurste optie, maar biedt ook meer keuzes dan de andere.

Aanbevolen: