Hoe MLB-spellen online te streamen en te bekijken (2022)

Inhoudsopgave:

Hoe MLB-spellen online te streamen en te bekijken (2022)
Hoe MLB-spellen online te streamen en te bekijken (2022)
Anonim

MLB-games worden uitgezonden op lokale CBS-, Fox- en NBC-stations, maar streamingdiensten dekken geen games op de markt, waardoor ze exclusief worden overgelaten aan kabelaanbieders. Alle spellen nodig? Meld u aan voor een abonnement op MLB. TV en gebruik een VPN om marktbeperkingen te vermijden.

MLB 2022 Seizoen Details

Regulier seizoen: 31 maart 2022 tot 2 oktober 2022

Stream: CBS.com, NBC.com, Fox.com, fuboTV, Hulu, MLB. TV.

Sinds de pandemie is het aanbod van MLB aangepast. In-market-games zijn tijdelijk exclusief voor kabelaanbieders, evenals voor gebruikers met een MLB. TV-abonnement, terwijl pakketten via andere streamingdiensten voorlopig alleen out-of-market-games aanbieden.

Honkbal kijken met MLB. TV

Black-outs of spelbeperkingen zijn van invloed op alle MLB. TV-abonnementspakketten.

MLB. TV biedt een gratis proefperiode van drie dagen, dus je kunt het uitproberen om er zeker van te zijn dat je tevreden bent met het aanbod. Er zijn een paar betaalde opties die games live en on-demand aanbieden:

  • Bekijk de reguliere out-of-market games van een enkel team voor $ 49,99 voor het hele seizoen.
  • Bekijk de reguliere out-of-market games van elk team voor $ 24,99 per maand en $ 129,99 voor het hele seizoen.

Het abonnement loopt (in normale seizoenen) van maart tot oktober. Het bevat geen World Series-spellen.

Volg deze stappen om je aan te melden:

  1. Ga naar MLB.com om je aan te melden.
  2. Selecteer de gewenste streamingoptie: jaarlijks, maandelijks of enkelvoudig team.

    Image
    Image
  3. Selecteer Koop nu of probeer de driedaagse proefperiode om er zeker van te zijn dat deze app aan uw behoeften voldoet. Klik hoe dan ook op Aanmelden.
  4. Voer je persoonlijke gegevens in. U hoeft niet akkoord te gaan met de ontvangst van commerciële e-mails.
  5. Klik op Registreren.

Daarna leidt de app je door een paar vragen over je favoriete team en ben je klaar om wedstrijden te kijken.

Waar kan ik Major League Baseball online (gratis) streamen

Als je maar een paar wedstrijden wilt kijken, is het de snelste en gemakkelijkste oplossing om je aan te melden voor een gratis proefperiode bij een streamingdienst die honkbal aanbiedt. ESPN is bijvoorbeeld onlangs een samenwerking aangegaan met fuboTV en u kunt een gratis proefperiode van zeven dagen krijgen om de service uit te proberen.

Andere streamingproviders die gratis proefversies aanbieden met toegang tot honkbal zijn:

  • Hulu +Live TV
  • Sling TV
  • YouTube TV

Je kunt zelfs reizen en toegang krijgen tot je regionale games met behulp van sommige van deze services. Elk zal anders zijn, dus als je van plan bent veel te reizen, neem dan contact op met de klantenservice om te bevestigen hoe je je favoriete team kunt bekijken terwijl je de stad uit bent.

Om het zelf te doen, is de meest betrouwbare optie voor een volledig seizoen gratis honkbal op je vertrouwde televisie om een antenne te gebruiken. Zelfs dan kun je alleen lokale games bekijken. Maar als dat alles is wat je nodig hebt, koop dan een antenne en stem deze af op je lokale CBS-, Fox- of NBC-zender die de game laat zien.

Als je games liever op je pc of telefoon bekijkt, heb je een tv-tuner voor je computer nodig om gratis over-the-air digitale tv-stations te bekijken. Als je op je telefoon wilt kijken, moet je je abonneren op een streamingdienst.

Honkbal kijken met een streamingdienst

Als je met een streamingprovider gaat, kun je elke honkbalwedstrijd bekijken die wordt gespeeld op kanalen die jouw service en geselecteerde abonnementsaanbiedingen bieden. Streamingdiensten met honkbalwedstrijden zijn onder andere fuboTV, Hulu +Live TV, Sling TV en YouTube TV.

Bekijk op welke kanalen je favoriete team dit jaar speelt. Zo kun je bepalen welke streamingdienst de kanalen biedt die je het meest nodig hebt.

Je moet het live-gedeelte van de streamingdienst kopen. Hulu biedt bijvoorbeeld een goedkoop televisieaanbod voor de volgende dag, maar je kunt met dat abonnement geen live honkbal kijken. Abonneer je in plaats daarvan op Hulu + Live TV om ervoor te zorgen dat je games in re altime kunt bekijken.

Elke dienst heeft verschillende prijzen. Selecteer een abonnement dat zowel de live honkbalspellen die je wilt, als andere televisiediensten die voor jou zinvol zijn, omvat. Nadat je je hebt aangemeld, stem je af op de game die je wilt.

Wees voorzichtig bij het selecteren van een streamingprovider. Sommige games zijn mogelijk alleen beschikbaar op ESPN, en als je service of abonnement geen ESPN omvat, heb je pech voor die specifieke game.

Controleer of de streamingdienst van jouw keuze momenteel de games biedt die je wilt bekijken, want met de pandemie en de MLB-blackoutregels kan content dit honkbalseizoen moeilijker toegankelijk zijn.

Aanbevolen: