Hoe PNG naar PDF te converteren

Inhoudsopgave:

Hoe PNG naar PDF te converteren
Hoe PNG naar PDF te converteren
Anonim

Wat te weten

  • Windows: Klik met de rechtermuisknop op het PNG-bestand en selecteer Print > Microsoft Print to PDF > Print > noem het bestand > Save.
  • Mac: Open de afbeelding in de Preview app. Selecteer File > Export as PDF > voer een bestandsnaam in > Save.
  • Beeldeditors en online bestandsconversieprogramma's kunnen met een paar klikken PNG-bestanden converteren, opslaan of exporteren als PDF.

Dit artikel beschrijft hoe je-p.webp

Windows heeft een standaard virtuele printer genaamd Microsoft Print to PDF die het gemakkelijk maakt om-p.webp

  1. Selecteer het PNG-bestand en klik met de rechtermuisknop om Print te kiezen in het contextmenu.

    Image
    Image
  2. Selecteer Microsoft Print to PDF als de printer en klik op Print.

    Image
    Image
  3. Er verschijnt een ander dialoogvenster waarin u de Bestandsnaam kunt invoeren en de bestandslocatie kunt selecteren. Als u klaar bent, klikt u op Save.
  4. Je kunt Microsoft Print to PDF gebruiken om zelfs meerdere PNG-afbeeldingen in één PDF te combineren. Kies een lay-out uit de opties aan de rechterkant voordat u Print. selecteert
  5. Sla de PDF op een locatie naar keuze op.

Tip:

Als je de Print optie niet ziet in het contextmenu, gebruik dan een willekeurig programma dat een Print functie heeft. Selecteer Microsoft Afdrukken naar PDF in de lijst met printers.

Het is ook gemakkelijk om-p.webp

  1. Open de afbeelding die je wilt converteren met de Preview app.
  2. Select File > Exporteren als PDF.

    Image
    Image
  3. Typ een bestandsnaam of gebruik de standaardnaam en Save het bestand op een locatie naar keuze.

Een-p.webp" />

Het Photoshop PDF-formaat kan Photoshop-gegevens opslaan, zoals lagen, alfakanalen, notities en steunkleuren. U kunt dit PDF-bestand openen in Photoshop en doorgaan met uw bewerkingen.

Versies van Photoshop voor CS2 zullen dit openen als een generiek PDF-bestand, en bewerkingsgegevens worden niet bewaard.

  1. Open het PNG-bestand in Photoshop.
  2. Kies Bestand > Opslaan als Kies ervoor om het bestand op te slaan in uw Creative Cloud-account of het bureaublad. Als u het bureaublad kiest, wordt het standaard Opslaan als dialoogvenster geopend. Selecteer Photoshop PDF in het Opslaan als type vervolgkeuzemenu. Selecteer Opslaan

    Image
    Image
  3. Selecteer in het dialoogvenster Adobe PDF opslaan een Adobe PDF-voorinstelling. Voorinstellingen voor afdrukken helpen Photoshop om te beslissen hoe het uiteindelijke document zal worden gebruikt. Desktopprinters, commerciële printers of e-mail, enz. zijn enkele veelvoorkomende afdrukvoorinstellingen.
  4. Selecteer Save PDF. Photoshop maakt het PDF-documentbestand en slaat het op een locatie naar keuze op.

    Opmerking:

    Het dialoogvenster Adobe PDF opslaan heeft nog enkele optionele instellingen. Deze vallen buiten het bestek van deze basisgids. Naast Adobe Photoshop zouden andere afbeeldingseditors ook vergelijkbare PNG-naar-PDF-conversiefuncties moeten hebben als onderdeel van hun dialoogvensters Opslaan of Exporteren.

    Image
    Image

Gratis-p.webp" />

Gratis online-p.webp

Image
Image

Enkele van de andere top web-apps die-p.webp

  • SmallPDF
  • Zamzar
  • Cloud-conversie
  • PNG2PDF
  • PNGPDF

Tip:

Kies een online converter die je enige mate van controle geeft, geen beperkingen heeft op de uploadgrootte van de PNG-afbeelding en PDF van de hoogste kwaliteit genereert.

Aanbevolen: