De 6 beste Mileage Tracker-apps voor 2021

Inhoudsopgave:

De 6 beste Mileage Tracker-apps voor 2021
De 6 beste Mileage Tracker-apps voor 2021
Anonim

Als je een klein bedrijf hebt of je kilometers voor je werk moet bijhouden, is er geen gebrek aan apps voor zowel de iPhone als Android die dit automatisch doen. Sommige apps helpen je zelfs om uitgaven bij te houden en alles in een belastingklaar formaat te zetten. Hier zijn zes van de beste kilometertellers die u kunt gebruiken om uw workflow te stroomlijnen en te stoppen met het handmatig bijhouden van uw mijlen.

Beste alles-in-één Expense Tracker: Everlance

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Automatische kilometerregistratie.
  • Volledig bijhouden van zakelijke uitgaven en inkomsten.
  • Uitstekende interface.

Wat we niet leuk vinden

Er zijn maar weinig functies in de gratis versie.

Er is hier veel meer dan alleen het bijhouden van kilometers: Everlance is een one-stop-shop voor het bijhouden van de inkomsten en uitgaven van uw kleine bedrijf. U kunt deze items handmatig invoeren of de app kan synchroniseren met uw bankrekeningen en creditcards.

Everlance doet zelfs zoveel dat het verrassend is dat het zo goed omgaat met het bijhouden van kilometers. Het start en stopt automatisch terwijl u rijdt en houdt een geschiedenis van uw reizen bij, compleet met bestemmingen en kaartweergaven. En de app regelt dit alles voor uw belastingen en administratie.

De app houdt elke maand tot 30 reizen gratis bij, maar om het meeste uit de app te halen, moet je upgraden naar een van de betaalde abonnementen. Everlance Premium kost $ 5 per maand, terwijl Premium Plus, met een-op-een training en ondersteuning, $ 10 per maand kost.

2. Beste voor Ride Share-stuurprogramma's: SherpaShare

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Een overvloed aan functies gericht op bestuurders van deelauto's.
  • Prachtige logs voor het bijhouden van kilometers.
  • Geïntegreerde chattool om met andere chauffeurs te praten.

Wat we niet leuk vinden

Interface staat vol met niet-essentiële menu's zoals aanmeldingen voor beloningen en verwijzingsprogramma's.

Veel kilometertellers proberen alles te zijn voor alle bestuurders, maar SherpaShare is lasergefocust op chauffeurs die deel uitmaken van een rit en positioneert zichzelf als een 'duikassistent'. Het doet dat niet alleen met het bijhouden van kilometers, wat het automatisch en moeiteloos doet, maar ook met een schat aan gespecialiseerde functies die specifiek aantrekkelijk moeten zijn voor Uber- en Lyft-chauffeurs.

Er is bijvoorbeeld een heatmap waarmee je in re altime kunt zien waar andere chauffeurs aan het werk zijn. Hotspot genereert een lijst met locaties in de buurt die door andere bestuurders als populair worden beschouwd. En Compass bouwt een route voor je die je meeneemt naar historisch actieve locaties.

Als u SherpaShare installeert, krijgt u een gratis proefperiode van 14 dagen. Daarna beginnen maandelijkse abonnementen bij $ 6 per maand. Als je wilt, kun je ook deelnemen aan het verwijzingsprogramma, waarmee je geld kunt verdienen als je vrienden ook lid worden van SherpaShare.

Beste voor het bijhouden van brandstofverbruik: TripLog Mileage Tracker

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Hooggepolijste interface.
  • Automatische kilometerregistratie.
  • Eenvoudige rapportage over het brandstofverbruik.

Wat we niet leuk vinden

  • Betaalde abonnementen zijn duur.

Een van de meest gepolijste kilometertellers die je waarschijnlijk zult vinden, TripLog is een robuuste app die uitgaven bijhoudt en rapporten genereert, plus het houdt automatisch gereden kilometers bij zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Het heeft een hele reeks extra's, zoals de mogelijkheid om uw brandstofverbruik te volgen wanneer u uw gasbonnen invoert (wat u kunt doen door een foto te maken).

TripLog kan zelfs werken zonder de app; als je de batterij van je telefoon wilt sparen, kun je zelfs een USB-dongle van $ 80 kopen die je kilometers bijhoudt en daarna met je telefoon synchroniseert. TripLog heeft veel in petto, en het zou dus geen verrassing moeten zijn om te horen dat het niet gratis is. Je mag het 30 dagen proberen, maar daarna beginnen de betaalde abonnementen bij $ 5 per maand.

Eenvoudigste kilometerregistratie: MileIQ

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gratis bij Microsoft Office 365.

  • Eenvoudige, automatische kilometerregistratie.
  • Mooie interface.

Wat we niet leuk vinden

Je krijgt maar 40 gratis schijven zonder je te abonneren.

De meeste kilometertellers hebben de behoefte om meer te doen dan alleen kilometers bijhouden. En hoewel het misschien geweldig is om ook kosten- en inkomstenregistratie allemaal op één plek te hebben, is er iets te zeggen voor eenvoud. MileIQ is elegant in zijn eenvoud. Het doet maar één ding: kilometerregistratie. En het doet het uitstekend.

De app is volledig automatisch en houdt mijlen bij zonder enige input van jou. En als de rit voorbij is, zorgt MileIQ ervoor dat u niet vergeet uw reizen als persoonlijk of zakelijk te classificeren door alle niet-geclassificeerde reizen op één plek te verzamelen, compleet met prachtige kaarten van de route.

Je krijgt elke maand 40 gratis schijven, maar je wilt upgraden naar de betaalde versie voor $ 6 per maand voor onbeperkte ritregistratie. Nog beter, als je een Microsoft Office 365-abonnee bent, is het gratis inbegrepen.

Uitstekende onkostenregistratie voor freelancers: Hurdlr

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Uitgebreide financiële functies voor freelancers.
  • Automatische kilometerregistratie.
  • Ontworpen voor moderne gig-werkers met meerdere bedrijven.

Wat we niet leuk vinden

Gewoon te duur.

Het maakt niet uit wat voor soort freelance-operatie of drukte je aan het brouwen bent, Hurdlr wil aan al je behoeften voldoen, van het bijhouden van kilometers tot onkosten- en inkomstenbeheer. U kunt bonnen en facturen handmatig invoeren of de app koppelen aan uw bankrekeningen, en als het gaat om het bijhouden van kilometers, kan de app dat ook helemaal zelf. Je kunt zelfs meerdere bedrijven maken in de app, wat handig is voor mensen met meerdere optredens.

Je krijgt maar vijf dagen gratis gebruik van de app, wat eerlijk gezegd nauwelijks genoeg lijkt om een goed beeld van de app te krijgen, vooral gezien de omvang ervan. Daarna moet je $ 8 per maand betalen, wat ook een beetje prijzig is, en de duurste app in deze verzameling is.

Beste volledig gratis kilometerteller: Stride

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Volledig gratis.
  • Houdt allerlei soorten uitgaven bij.
  • Genereert onkostendeclaraties voor belastingvoorbereiding.

Wat we niet leuk vinden

Het bijhouden van kilometers is slechts een soort van automatisch.

Stride is een gratis kilometer- en onkostentracker voor uw kleine bedrijf. Met een grote groene knop in het midden van de app kun je inkomsten en uitgaven registreren, waarbij je ze met slechts een paar tikken automatisch categoriseert. U kunt ook onkostennota's genereren die handig zijn voor belastingvoorbereiding. Opmerkelijk is dat de app volledig gratis is zonder in-app aankopen of premium abonnementen.

Helaas is de kilometerregistratie van Stride wankel. Ja, het gaat automatisch, een soort van. U moet eraan denken te beginnen met volgen wanneer u in de auto stapt. Daarna volgt het overal waar je heen gaat gedurende de dag. En dan moet je stoppen met volgen als je klaar bent. Vergeet op de knoppen te tikken en u moet mijlen handmatig invoeren.

Aanbevolen: