Hoe automatisch (lus) YouTube-video's te herhalen

Inhoudsopgave:

Hoe automatisch (lus) YouTube-video's te herhalen
Hoe automatisch (lus) YouTube-video's te herhalen
Anonim

Wat te weten

  • Klik in een webbrowser met de rechtermuisknop of druk lang op de video en selecteer Loop.
  • Gebruik ListenOnRepeat, plak de URL van de video in het zoekvak en druk op Enter.

Dit artikel legt uit hoe je een YouTube-video kunt herhalen om deze automatisch te herhalen in een webbrowser of op de ListenOnRepeat-website op Windows-, Mac-, Linux-, iOS- en Android-besturingssystemen.

Hoe YouTube-video's te herhalen vanuit een webbrowser

Als je gewend bent YouTube-video's op je computer te bekijken in een webbrowser zoals Edge, Firefox of Chrome, heb je eigenlijk al de mogelijkheid om video's te herhalen via een verborgen menu dat in de video is ingesloten.

  1. Bezoek YouTube in je favoriete browser en open de video die je wilt herhalen.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het videogebied of houd lang ingedrukt als u een aanraakscherm gebruikt.
  3. Selecteer Loop in het menu.

    Image
    Image

Vanaf dit punt loopt de video continu door totdat je de loop-functie uitschakelt, wat je kunt doen door simpelweg de bovenstaande stappen te herhalen om de loop-optie uit te schakelen of door de pagina te vernieuwen.

Maak YouTube-video's herhalen met de ListenOnRepeat-website

Als je een andere methode wilt proberen om YouTube-video's op een computer te herhalen of als je een apparaat zoals een smartphone gebruikt waarop de verborgen menuoptie niet wordt weergegeven, is de ListenOnRepeat-website een goed alternatief.

ListenOnRepeat is een gratis website waarmee iedereen een YouTube-video kan herhalen door simpelweg de URL in het zoekveld in te voeren. Het beste van alles is dat dit in elke webbrowser op elk apparaat kan worden gedaan.

  1. Open de video die je in een loop wilt afspelen.
  2. Selecteer Share onder de video, boven de beschrijving, en kies vervolgens Copy om de URL op je klembord op te slaan.

    Image
    Image
  3. Open ListenOnRepeat.
  4. Plak de URL van de video in het zoekvak bovenaan ListenOnRepeat en druk op Enter.

    Je kunt de link snel plakken met de Ctrl+ V (PC) of Command + V (Mac) sneltoets op een computer. Houd op een mobiel apparaat ingedrukt en kies de plakoptie.

  5. De video wordt automatisch afgespeeld. Als dat niet het geval is, scrolt u omlaag naar het gedeelte Zoekresultaten en selecteert u de video in de lijst.

    Image
    Image
  6. Pas de lussectie naar wens aan, zodat ListenOnRepeat slechts een gedeelte van de video herha alt, of laat de standaardinstelling staan om de hele video te herhalen.

Je kunt ook naar YouTube-video's zoeken via de zoekbalk van ListenOnRepeat, maar je krijgt waarschijnlijk betere resultaten op YouTube zelf.

Aanbevolen: