De 5 beste Instagram-apps om betrokkenheid te vergroten

Inhoudsopgave:

De 5 beste Instagram-apps om betrokkenheid te vergroten
De 5 beste Instagram-apps om betrokkenheid te vergroten
Anonim

Instagram is een top sociaal netwerk voor particulieren en bedrijven. Of je nu een persoonlijk merk wilt bouwen of de site als verkoopplatform wilt gebruiken, Instagram-betrokkenheidsapps helpen je om je volgers te bereiken en ermee te communiceren, waardoor je aantrekkelijkheid en aanwezigheid op het socialemediaplatform wordt vergroot.

Hier zijn onze keuzes voor de vijf beste Instagram-engagement-apps op basis van functies, gebruiksgemak en effectiviteit.

Beste voor het plannen van berichten: Buffer

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Met het gratis abonnement kun je maximaal tien berichten plannen.
  • Voeg meerdere afbeeldingen of video's toe aan een bericht.
  • Toegang tot eerdere herinneringen.
  • Instagram-verhalen voorbereiden en plannen.
  • Plan een eerste reactie.

Wat we niet leuk vinden

Je moet upgraden naar een betaald abonnement voor meer geplande berichten en sociale accounts.

Posten op het juiste moment van de dag kan een verschil maken in het aantal volgers dat je inhoud ziet, leuk vindt en er interactie mee heeft. Buffer maakt het gemakkelijk om berichten in te plannen om op de specifieke dagen en tijden te verschijnen die je wilt. Buffer bevat ook standaard posttijden op basis van wanneer Instagram het meeste verkeer ziet.

Buffer is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Selecteer een afbeelding of videobestand, maak een bijschrift en voeg het toe aan je wachtrij om het meteen te posten. Of plan het om op een door u opgegeven tijdstip te posten. Pas uw wachtrij aan en reset geplande tijden wanneer u maar wilt.

Buffer is een set-it-and-forget-it-tool. Zet berichten van tevoren op een rij, onderbreek het posten, tag gebruikers en locaties, plaats een eerste reactie, gebruik emoji's in je bijschriften en meer. Gebruik Buffer met Instagram en andere sociale netwerken, waaronder Twitter, Facebook, LinkedIn en Pinterest.

Buffer is gratis te downloaden en te gebruiken op een mobiel iOS- of Android-apparaat, maar je bent beperkt tot drie sociale accounts en tien geplande berichten. Upgrade naar Pro voor $ 15 per maand en plan tot 100 berichten in. Gebruik Buffer ook op het bureaublad in een browser. De gratis versie is niet toegankelijk in een browser, maar u kunt een 14-daagse gratis proefversie van de Pro-versie proberen.

Download voor:

Beste voor beheer van sociale media: later

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Zoek naar door gebruikers gegenereerde Instagram-inhoud en plaats deze opnieuw.
  • Eenvoudig te gebruiken planningskalender.
  • Onbeperkte opslag in de mediabibliotheek.
  • Gebruik filters op foto's.

Wat we niet leuk vinden

Je hebt een betaald abonnement nodig om video's te plaatsen.

Later (voorheen Latergramme) is een andere top Instagram-app voor het plannen van berichten, maar deze app is een completere Instagram-beheeroplossing. Gebruik het op een mobiel iOS- of Android-apparaat of vanaf de website. Net als Buffer kan Later worden gebruikt met andere sociale sites.

Met een gratis account kun je tot 30 fotoposts plannen en door gebruikers gegenereerde Instagram-inhoud verzamelen om opnieuw op je profiel te plaatsen. Zoek een hashtag en Later pakt de originele foto van hoge kwaliteit die je opnieuw kunt posten.

Later is gratis te downloaden en te gebruiken. Toch zijn er meer functies beschikbaar met de betaalde abonnementen van Later. Bekijk, beheer en beantwoord opmerkingen vanuit het Later-dashboard, zodat u nooit iets mist. Plan videoberichten, plan en plan verhalen, tag locaties en gebruikers en optimaliseer de timing van berichten.

De betaalde abonnementen van Later omvatten Starter ($ 12,50 per maand), Growth ($ 20,50 per maand) en Advanced ($ 49,50 per maand). Hoe hoger het niveau, hoe meer functies je krijgt.

Download voor:

Beste voor Instagram Analytics: Iconosquare

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Bekijk een voorbeeld van een bericht voordat het live gaat.
  • Volg concurrenten en vergelijk ze.
  • Gesprekken volgen.
  • Gedetailleerde analyses en rapporten.

Wat we niet leuk vinden

  • Je hebt een maandelijks abonnement nodig vanaf $29.

Instagram-gebruikers die serieus bezig zijn met het vergroten van de betrokkenheid, weten dat statistieken essentiële informatie geven over wat wel of niet werkt. Iconosquare levert uitgebreid beheer van sociale media voor Instagram, samen met geavanceerde analyses, zodat je een beter inzicht krijgt in je volgers en hoe ze omgaan met je inhoud.

Volg uw concurrenten om te zien hoe uw prestaties bij hen passen, bekijk uw postbereik en vertoningen, begrijp uw videoweergaven, controleer uw Stories-analyses en verkrijg demografische informatie van volgers, zoals leeftijd en geslacht. Iconosquare heeft ook traditionele tools voor betrokkenheid, waaronder het plannen van berichten, het beheren van opmerkingen en het volgen van hashtags.

Iconosqure is bedoeld voor serieuze invloeden, dus profiteer van de gratis proefperiode van 14 dagen en kijk of je alle functies nodig hebt. Download de tool gratis en betaal vervolgens $ 29 per maand voor de Pro-versie of $ 59 per maand voor de geavanceerde versie.

Iconosquare werkt zowel op mobiele Android- en iOS-apparaten als op de desktop in een browser of via een Chrome-extensie. De tool kan ook worden gebruikt met Facebook.

Download voor:

Beste voor professionele fotoposts: Canva

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudig en intuïtief in gebruik.
  • Bereik van visuele elementen (gratis en betaald) om toe te voegen aan ontwerpen.
  • Er is een Instagram-postsjabloon beschikbaar.

Wat we niet leuk vinden

  • De beste visuele elementen kosten geld.
  • Geen fotospecifieke bewerkingsfuncties.

Voeg met Canva visuele elementen toe aan je fotoposts om je volgers te informeren en inspireren en hun aandacht te trekken. Deze gratis grafische ontwerptool heeft vrijwel geen leercurve en wordt geleverd met verbazingwekkende, hoogwaardige elementen om te gebruiken.

Upload je eigen foto's naar Canva of gebruik een van de vooraf gemaakte sjablonen. Zoek naar elementen om toe te voegen uit de enorme bibliotheek van Canva, waaronder stockfoto's, illustraties, vormen, lijnen, pijlen, symbolen, kaders en meer. Veel afbeeldingen zijn gratis, maar premium afbeeldingen hebben een prijs. Als je klaar bent, download je je ontwerp direct.

Canva is niet zo geavanceerd als Photoshop. Toch is het een krachtige gratis grafische ontwerptool waarmee je binnen enkele minuten een professioneel ogende Instagram-post kunt maken.

Gebruik Canva's iOS- of Android-app, of gebruik het op de desktop op Canva.com. De gratis functies van Canva zijn er in overvloed. Als je meer aanpassingsopties en meer sjablonen en afbeeldingen nodig hebt, overweeg dan Canva Pro ($ 9,95 per maand).

Download voor:

Beste voor Instagram-afbeeldingen en videoberichten: Adobe Creative Cloud Express

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Sjablonen voor foto- en videoberichten.
  • Intuïtieve video-editor voor het eenvoudig maken van video's.
  • Aantrekkelijke selectie van visuele pictogrammen voor fotoontwerpen.

Wat we niet leuk vinden

  • Je hebt een betaalde upgrade nodig om het Adobe-watermerk te verwijderen.
  • Geen verticale sjabloonoptie voor volledig scherm voor video's.
  • Beperkte muziekbibliotheek.

Als je je videoposts en Instagramverhalen wilt verfraaien, is Adobe Creative Cloud Express een uitstekende tool voor creatieve en boeiende inhoud. Het bevat ook grafische ontwerpfuncties, vergelijkbaar met Canva.

Wanneer u een nieuw project start en Video selecteert, kiest u uit een selectie van bestaande videosjablonen of maakt u een aangepaste sjabloon. Voeg zoveel clips toe als je wilt en gebruik de video-editor om elke scène te bewerken met een tekstoverlay, muziek of iets anders.

Adobe CCE is gemakkelijk te leren en te gebruiken, en je maakt snel schitterende video's en andere inhoud.

Als je een Adobe Creative Cloud-abonnement hebt, heb je mogelijk toegang tot de premiumversie van Adobe Spark.

Aanbevolen: