Hoe u uw iPhone- of iPad-scherm kunt vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe u uw iPhone- of iPad-scherm kunt vergroten
Hoe u uw iPhone- of iPad-scherm kunt vergroten
Anonim

Wat te weten

  • Weergavezoom gebruiken: Instellingen > Weergave en helderheid > Bekijken, en selecteer vervolgens Zoomed en tik op Set; bevestig uw keuze (scherm wordt vernieuwd).
  • Zodra u Display Zoom inschakelt, blijft het actief totdat u het weer instelt op Standard.
  • Het scherm tijdelijk vergroten: Plaats twee vingers dicht bij elkaar en spreid ze naar buiten uit op het scherm. Knijp in om terug te keren naar een normaal scherm.

Dit artikel bevat instructies voor het vergroten op de iPhone of iPad met behulp van de Display Zoom-functie of het tijdelijke knijp-en-uitbreidingsgebaar.

De functie die in dit artikel wordt besproken, is niet hetzelfde als de Toegankelijkheidszoom, die u vindt in de Toegankelijkheid-instellingen voor uw apparaat.

Hoe vergroot ik mijn iPhone-scherm?

Als je het beu bent om naar je iPhone of iPad te turen en woorden en afbeeldingen te onderscheiden, kun je misschien de functie Zoom weergeven gebruiken om het een beetje gemakkelijker te maken om te zien. U kunt als volgt vergroten op uw telefoon met de functie Zoom weergeven.

  1. Open Instellingen.
  2. Tik op Weergave en helderheid.
  3. Scroll naar beneden en tik op View in de Display Zoom sectie.

    Image
    Image
  4. Tik op Gezoomd.
  5. Tik op Set.
  6. Tik op Gebruik Zoomed om je selectie te bevestigen en wacht terwijl je scherm zwart wordt en dan opnieuw opstart. Dit kan een paar seconden duren, dus wees geduldig.

    Image
    Image

Zodra je scherm weer wordt ingeschakeld, moet alles op het scherm worden vergroot, inclusief tekst en afbeeldingen. Deze instelling zou ook moeten worden overgenomen in alle apps die u opent en gebruikt.

Bottom Line

Het vergrootglas op iOS of iPadOS is anders dan een ingezoomd scherm. Hoe u dat inschakelt, leest u in onze handleiding voor het gebruik van de iPhone Vergrootglas. Vergroten is anders dan zoomen, omdat het kan worden opgeroepen met een vingerbeweging en ook kan worden gebruikt om dingen te vergroten en er afbeeldingen van vast te houden of ze met anderen te delen.

Hoe vergroot ik de zoom op mijn iPhone?

Een andere manier waarop u op uw iPhone of iPad kunt zoomen, is door de knijp-om-te-zoommethode te gebruiken. Plaats hiervoor uw duim en wijsvinger dicht bij elkaar op het scherm en spreid ze vervolgens naar buiten uit zonder ze op te tillen. Zodra u het gewenste zoomniveau heeft bereikt, kunt u uw vingers loslaten en blijft het scherm tijdelijk ingezoomd.

Het probleem met het gebruik van deze methode om dingen op je scherm te vergroten, is dat het alleen op sommige plaatsen werkt en beperkte zoommogelijkheden heeft. Wanneer u zich echter van het uitgevouwen scherm verwijdert of uw vingers wijd op het scherm plaatst en ze vervolgens weer samenknijpt, keert het schermbeeld terug naar de oorspronkelijke grootte. Deze optie is dus geweldig als je ergens op moet inzoomen of je scherm tijdelijk moet vergroten.

FAQ

    Hoe schakel ik vergroten op iPhone uit?

    Om Display Zoom uit te schakelen, ga naar Instellingen > Display & Helderheid > View > Standaard > Set. Om Vergrootglas uit te schakelen, gaat u naar Instellingen > Toegankelijkheid > Vergrootglas.

    Hoe vergroot ik mijn pictogrammen op de iPhone?

    Om uw app-pictogrammen groter te maken, gaat u naar Instellingen > Toegankelijkheid > Zoom. Om uit te zoomen naar normale grootte, houd je drie vingers bij elkaar en dubbeltik je met alle drie de vingers tegelijk op het scherm.

    Wat zijn de beste gratis vergrootglas-apps voor iPhone?

    De beste vergrootglas-apps zijn Magnifying Glass+Flashlight, BigMagnify, NowYouSee en Reading Glasses. Deze apps hebben meer functies dan de ingebouwde iOS-tools.

Aanbevolen: