Nintendo 3DS persoonlijk identificatienummer resetten

Inhoudsopgave:

Nintendo 3DS persoonlijk identificatienummer resetten
Nintendo 3DS persoonlijk identificatienummer resetten
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Instellingen > Ouderlijk toezicht en beantwoord uw geheime vraag om ouderlijk toezicht te ontgrendelen en uw pincode te wijzigen.
  • Als je een e-mailadres hebt geregistreerd toen je ouderlijk toezicht instelde, ga dan naar Instellingen > Ouderlijk toezicht > Pincode vergeten om uw pincode te herstellen.
  • Ga naar Instellingen > Ouderlijk toezicht > PIN vergeten > Ik ben vergeten > Annuleren om een informatienummer van Nintendo te krijgen en je wachtwoord opnieuw in te stellen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je Nintendo 3DS-persoonlijk identificatienummer kunt resetten. De instructies zijn van toepassing op alle 3DS- en 2DS-modellen die in Noord- en Zuid-Amerika zijn vervaardigd.

Herstel de 3DS-pincode met uw geheime vraag

Probeer eerst de pincode te herstellen door het antwoord in te voeren op de geheime vraag die je hebt opgegeven toen je het ouderlijk toezicht instelde. Voorbeelden zijn: "Wat was de naam van uw eerste huisdier?" of "Wat is je favoriete sportteam?"

  1. Selecteer Systeeminstellingen (het tandwielpictogram) in het hoofdmenu.

    Image
    Image
  2. Tik op Open.
  3. Tik op Ouderlijk toezicht.
  4. Beantwoord je geheime vraag om ouderlijk toezicht te ontgrendelen en je pincode te wijzigen.

Als uw 3DS buiten Amerika is gemaakt, neemt u contact op met het klantenservicecentrum van uw regio.

Gebruik de herstelmail om de 3DS-pincode te resetten

Als je een e-mailadres hebt geregistreerd voor gebruik met ouderlijk toezicht toen je de functie voor het eerst instelde, kun je een primaire pincode krijgen zodat je je pincode opnieuw kunt instellen, zelfs als je deze bent vergeten, evenals het antwoord op je geheime vraag.

  1. Selecteer Systeeminstellingen (het tandwielpictogram) in het hoofdmenu.
  2. Tik op Open.
  3. Tik op Ouderlijk toezicht.
  4. Tik op PIN vergeten.
  5. Als je je geheime vraag niet kunt beantwoorden, tik je op I Forgot.
  6. Tik op OK en vraag een e-mail aan met het e-mailadres dat je hebt gekozen voor het ouderlijk toezicht. Het ontvangen van de e-mail kan tot een uur duren. De e-mail die binnenkomt, bevat uw primaire sleutel.
  7. Voer de primaire sleutel in op de 3DS om het ouderlijk toezicht te ontgrendelen.
  8. Kies Pincode wijzigen en voer een nieuwe pincode voor ouderlijk toezicht in.

Stel de 3DS-pincode opnieuw in met een onderzoeksnummer

Als je je pincode bent vergeten, het antwoord op je geheime vraag, en geen e-mailadres hebt geregistreerd voor gebruik met ouderlijk toezicht, heb je een informatienummer van Nintendo nodig.

Er is een vergoeding van $ 0,50 voor deze service, en een creditcardnummer is vereist om te verifiëren dat een volwassene het verzoek doet.

  1. Selecteer Systeeminstellingen (het tandwielpictogram) in het hoofdmenu.
  2. Tik op Open.
  3. Tik op Ouderlijk toezicht.
  4. Tik op PIN vergeten.
  5. Als je om je geheime vraag wordt gevraagd, tik je op I Forgot.
  6. Als u wordt gevraagd om een e-mail te verzenden, kiest u Annuleren om een aanvraagnummerscherm te openen.
  7. Bevestig dat je systeem is ingesteld op de huidige datum bovenaan het scherm. Als de datum onjuist is, moet u deze wijzigen in de juiste datum.
  8. Schrijf het acht- tot tiencijferige Vraagnummer op dat onderaan het scherm verschijnt.
  9. Ga naar de Nintendo Parental Controls PIN Reset-pagina en voer je 3DS-serienummer en aanvraagnummer in de daarvoor bestemde velden in.

    Uw 3DS-serienummer verschijnt aan de onderkant van het apparaat, onder de streepjescode. Het serienummer begint met twee letters en bevat vervolgens negen cijfers. Als het serienummer is verwijderd of moeilijk leesbaar is, vindt u een kopie ervan onder het batterijpakket.

  10. Voer uw persoonlijke gegevens en een e-mailadres in. Nintendo stuurt een e-mail met instructies om je pincode opnieuw in te stellen.

Waarom je Nintendo 3DS-pincode resetten?

Toen je voor het eerst ouderlijk toezicht instelde op de 3DS van je kind, werd je gevraagd een pincode te kiezen die gemakkelijk te onthouden was, maar niet gemakkelijk genoeg voor een kind om te raden. Als je de instellingen voor ouderlijk toezicht op je Nintendo 3DS moet wijzigen en je bent de pincode vergeten, dan kun je deze herstellen of resetten.

Aanbevolen: