Een Apple ID voor een kind maken

Inhoudsopgave:

Een Apple ID voor een kind maken
Een Apple ID voor een kind maken
Anonim

Wat te weten

  • Stel eerst Family Sharing in op je iPhone.
  • Ga vervolgens naar Instellingen > uw naam > Delen met gezin. Tik op Lid toevoegen > Een account maken voor een kind.
  • Volg vervolgens de aanwijzingen op het scherm, voer de naam van het kind in en maak het iCloud-e-mailadres en wachtwoord aan.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een Apple ID instelt voor kinderen onder de 13 jaar, waarmee kinderen inhoud kunnen downloaden terwijl ouders hun activiteit in de gaten houden en controleren. Instructies hebben betrekking op iPhones met iOS 10.3 en hoger.

Maak een Apple ID voor een kind

Volg deze stappen om een Apple ID in te stellen voor iemand jonger dan 13 jaar:

  1. Tik op de iPhone op de app Instellingen, tik op je naam en tik vervolgens op Delen met gezin instellen.

    Het aanmaken van een Apple ID voor een kind is een belangrijke vereiste om Family Sharing in te stellen, waarmee gezinsleden elkaars aankopen gratis kunnen downloaden. Als je de eerste installatie van Delen met gezin hebt doorlopen, ga je naar stap 7.

    Image
    Image
  2. Tik op Aan de slag als dit de eerste keer is dat u Family Sharing instelt.
  3. Tik op iTunes & App Store-aankopen.
  4. Om het hoofdaccount te bevestigen, tikt u op Doorgaan.

    Image
    Image
  5. Tik op Doorgaan. om de betaalmethode die wordt gebruikt voor Delen met gezin te bevestigen

    Je moet een creditcard hebben (geen bankpas) om aankopen te delen. Iedereen in het Family Sharing-profiel kan deze betaalmethode gebruiken. Schakel in-app-aankopen op de iPhone uit om onverwachte kosten te voorkomen.

  6. Tik op Niet nu om het uitnodigen van familieleden over te slaan.

    Image
    Image
  7. Als u een nieuw account wilt toevoegen, gaat u naar uw accountpagina, tikt u op Delen met gezin, selecteert u Familielid toevoegen (ofLid toevoegen ) en tik vervolgens op Een kinderaccount aanmaken (of Maak een account voor een kind ).

    Image
    Image
  8. Bekijk de voorwaarden van de Apple ID en tik vervolgens op Volgende.
  9. Voer de verjaardag van het kind in en tik op Volgende.

    Als je eenmaal een Apple ID hebt toegevoegd aan Delen met gezin, kun je deze pas verwijderen als de eigenaar ouder is dan 13 jaar.

    Image
    Image
  10. Lees en ga akkoord met de privacyverklaring voor ouders.
  11. Om te bevestigen dat u de creditcard beheert die als veiligheidsmaatregel in uw Apple ID is opgeslagen, voert u het CVV-nummer (3 cijfers) op de achterkant van de creditcard in en tikt u vervolgens op Volgende.
  12. Voer de naam van het kind in en maak een iCloud-e-mailadres voor hen aan.
  13. Tik op Create. om te bevestigen dat je de Apple ID wilt maken met dat adres.
  14. Maak een wachtwoord voor de Apple ID van uw kind. Maak dit iets dat het kind kan onthouden.

    Apple vereist Apple ID-wachtwoorden om aan bepaalde beveiligingsniveaus te voldoen, dus het kan een paar pogingen kosten om iets te krijgen dat voldoet aan de vereisten van Apple en dat gemakkelijk te onthouden is voor uw kind.

  15. Stel drie beveiligingsvragen in voor het geval u en uw kind het wachtwoord vergeten.

    Image
    Image

Vraag om te kopen en locatie delen inschakelen

De basis van de Apple ID is ingesteld en je bent zo goed als klaar. Voordat u klaar bent, moet u echter een aantal potentieel nuttige functies configureren voor de Apple ID van uw kind.

De eerste is Vraag om te kopen Gebruik deze functie om aankopen die uw kind wil doen in de iTunes- en App Stores goed te keuren of te weigeren. Ouders van jongere kinderen willen misschien controleren wat hun kinderen consumeren. Als u Vraag om te kopen wilt inschakelen, verplaatst u de schuifregelaar naar on/green Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, tikt u op Next

Kies vervolgens of je de locatie van je kind (of in ieder geval de locatie van hun iPhone) met je wilt delen. Deze functie laat je zien waar je kind is en maakt het gemakkelijk om routebeschrijvingen te sturen en af te spreken via Berichten, Zoek mijn vrienden of Zoek mijn iPhone. Tik op de keuze die u verkiest.

Ga naar het hoofdscherm Delen met gezin om de informatie van uw kind te zien. Laat uw kind inloggen op zijn nieuwe Apple ID om te controleren of het werkt zoals verwacht.

Aanbevolen: