Hoe de AQI-complicatie op Apple Watch te krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe de AQI-complicatie op Apple Watch te krijgen
Hoe de AQI-complicatie op Apple Watch te krijgen
Anonim

Wat te weten

  • Gebruik de ingebouwde AQI: Kies een wijzerplaat, tik op Aanpassen en gebruik de Digital Crown om te scrollen en AQI te vinden. Zet het waar je het wilt.
  • Druk op de Digital Crown om terug te gaan naar het wijzerplaatscherm en nogmaals om terug te gaan naar de wijzerplaat. Je zult de AQI-complicatie zien.
  • Of voeg een AQI van derden toe: zoek er een in de App Store op uw Apple Watch, installeer, start en configureer deze. Voeg het toe aan een wijzerplaat.

Dit artikel legt uit hoe u de AQI-complicatie op uw Apple Watch kunt krijgen met behulp van twee verschillende methoden. De AQI is de 0-500-index van het Amerikaanse Environmental Protection Agency voor het rapporteren van luchtkwaliteit. Hoe lager het getal, hoe beter de luchtkwaliteit.

Voeg Apple Watch AQI toe als onderdeel van een andere app

Je Apple Watch heeft al een AQI-complicatie ingebouwd in de standaard Weer-app die op je apparaat is geïnstalleerd. Je hebt eerst een wijzerplaat nodig die er een plekje voor heeft.

  1. Druk met watchOS geforceerd op de wijzerplaat en veeg naar links of rechts om een nieuwe te selecteren. Infograph, Infograph Modular, Explorer, Activity Digital en vele anderen hebben de mogelijkheid om een AQI-complicatie aan hun gezicht toe te voegen.
  2. Kies een wijzerplaat met een gebied voor een kleine, cirkelvormige complicatie en tik vervolgens op Aanpassen.

    Image
    Image
  3. Veeg naar links of rechts om de ronde ruimte te markeren waarin u de AQI-complicatie wilt plaatsen. Sommige wijzerplaten hebben er meer dan één.
  4. Gebruik de Digital Crown om door de beschikbare complicaties te bladeren totdat u AQI vindt. Over het algemeen worden de complicaties in alfabetische volgorde weergegeven.

  5. Zodra AQI zich op de gewenste plek bevindt, drukt u eenmaal op de Digital Crown om terug te gaan naar het selectiescherm van de wijzerplaat en drukt u er nogmaals op om terug te gaan naar de wijzerplaat zelf. Je zou de AQI-complicatie moeten zien waar je het hebt geplaatst.

    Image
    Image

Ga voor meer informatie over deze luchtkwaliteitsindex naar de EPA's Air Quality Index (AQI) Basics-pagina.

Voeg een app toe voor een speciale AQI op Apple Watch

Als de basisweer-app de AQI van je locatie niet beschikbaar heeft, of als je gewoon een speciale AQI-app wilt, kun je een AQI-app van derden gebruiken, zoals AirMatters. Andere AQI-apps voor de Apple Watch zijn AirVisual Air Quality Forecast en Air Quality Index.

  1. Vind de door jou gekozen AQI-app in de App Store op je Apple Watch (of de iOS-app store).
  2. Installeer de door jou gekozen AQI-app op je Apple Watch.
  3. Start de app op uw Apple Watch en configureer deze naar uw eigen behoeften.

  4. Dwing je wijzerplaat aan zoals hierboven.
  5. Kies een wijzerplaat die de cirkelvormige complicatie ondersteunt.
  6. Veeg naar links of rechts om de complicatieruimte te markeren en gebruik vervolgens de Digital Crown om naar de complicatie van de app van derden te scrollen.
  7. Zodra AQI zich op de gewenste plek bevindt, drukt u eenmaal op de Digital Crown om terug te gaan naar het selectiescherm van de wijzerplaat en drukt u er nogmaals op om terug te gaan naar het horloge zichzelf onder ogen zien. U zou de AQI-complicatie van derden moeten zien waar u deze hebt geplaatst.

    Image
    Image

Aanbevolen: