Hoe de Tony Awards livestream te bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe de Tony Awards livestream te bekijken
Hoe de Tony Awards livestream te bekijken
Anonim

De Tony Awards, ook wel bekend als de Tonys, worden elk jaar op de eerste of tweede zondag van juni om 17.00 uur gehouden. PT / 20.00 uur ET. Dit aloude evenement, gepresenteerd door de American Theatre Wing en The Broadway League, toont het beste in live-action Broadway-theater. Of je nu afstemt om te zien wie er wint of om enkele van de fantastische uitvoeringen te bekijken, deze prijzen zullen altijd indruk maken.

Tony Awards Details

Datum: Nader te bepalen, 2023

Tijd: 17.00 uur PT / 20.00 uur ET

Locatie: Radio City Music Hall

Kanaal: CBS

Stream: Paramount+

Image
Image

Hoe de Tony Awards livestream te bekijken

Als je het snoer hebt doorgesneden, maar toch Broadway in de gaten wilt houden, is er geen reden om zelfs maar een moment van glamour, actie of entertainment te missen. Met een compatibel streamingapparaat kun je de Tony Awards livestream bekijken vanaf je computer, tablet, smartphone of zelfs op je televisie.

CBS heeft de exclusieve rechten om de Tonys uit te zenden, maar er zijn veel verschillende manieren om de ceremonie te streamen.

Paramount+

Als het showtime is en je bent niet in de buurt van een tv, kun je naar CBS.com navigeren en kijken via de streamingdienst Paramount+. Voor deze optie is een abonnement vereist, maar er is een gratis proefversie beschikbaar als je deze nog nooit hebt uitgecheckt.

Om de Tonys op CBS.com te streamen, gaat u naar de site, selecteert u Probeer Paramount+ in de rechterbovenhoek en meldt u zich aan voor de proefversie. Als je helemaal klaar bent, ga je terug naar CBS.com tijdens de Tony Awards, selecteer Live TV en de show zal beginnen.

Andere manieren om de Tonys live te streamen

Naast Paramount+ kun je CBS en de Tony Awards ook live streamen via verschillende streaming abonnementsdiensten. CBS is niet in elk gebied van elke service beschikbaar, dus controleer de beschikbaarheid voordat u zich aanmeldt.

De meeste van deze services bieden een gratis proefperiode, wat een geweldige manier is om gratis naar de Tonys te kijken terwijl je controleert of de service CBS in jouw regio heeft.

DirecTV Stream

DirecTV Stream, voorheen bekend als AT&T TV Now, omvat ABC, CBS, Fox, NBC en nog veel meer kanalen.

HULU+ LIVE TV

Hulu + Live TV wordt geleverd met lokale ABC-, CBS-, Fox- en NBC-kanalen, kabelkanalen zoals ESPN en meer. Er wordt een gratis proefperiode van 30 dagen aangeboden.

YOUTUBE TV

YouTube TV biedt live on-demand streaming tv-kanalen en heeft ook een cloudgebaseerde DVR. Met deze service krijgt u ABC, CBS, Fox, NBC en meer. Er wordt een gratis proefversie aangeboden.

SLING TV

Sling TV biedt NBC en Fox alleen in een beperkt aantal markten aan. Er is een gratis proefversie beschikbaar, maar met deze kun je de Tonys waarschijnlijk niet bekijken

Deze providers bieden alleen in specifieke markten live streaming CBS-shows zoals de Tony Awards aan. Controleer van tevoren je eigen lokale beschikbaarheid om er zeker van te zijn dat je de Tonys kunt bekijken.

Tony Awards Red Carpet Pre-Show Live Stream

De Tonys zijn misschien het best bekend voor de optredens tijdens de show, maar enkele van de beste openhartige kleine momenten vinden plaats op de rode loper voordat de show zelfs maar begint.

Laad de CBS Twitter-feed om 17.00 uur. op de evenementdag om elk moment van de actie vast te leggen.

Aanbevolen: