De 7 beste online Python-cursussen van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste online Python-cursussen van 2022
De 7 beste online Python-cursussen van 2022
Anonim

The Rundown

  • Beste introductiecursus: Codecademy bij Codecademy "Je kunt zelfs uitdagingen uitproberen om je vaardigheden te testen, zoals het maken van een Pokémon-simulator."
  • Beste korte cursus: Programmeren met Python: hands-on introductie voor beginners bij Udemy "Een geweldige introductie voor iedereen die nog nooit eerder heeft geprogrammeerd en Python wil proberen."
  • Runner-Up, beste korte cursus: Inleiding tot Python-programmering bij Udemy "Deze cursus is perfect als een korte doorloop van de basisvaardigheden van Python."
  • Beste structuur: Python voor iedereen Specialisatie bij Coursera "Als je een grondige cursus wilt die verder gaat dan alleen een introductie tot Python, dan is dit precies wat je zoekt."
  • Beste cursus op universitair niveau: Inleiding tot computerwetenschappen en programmeren met Python bij edX "Als je ooit vastzit, kun je de problemen bespreken met andere studenten of zelfs de professoren op Discord en Facebook."
  • Beste uitgave: Pluralsight "Er zijn vijf verschillende Python-vaardigheidspaden te vinden op Pluralsight, die elk verschillende cursussen bieden."
  • Runner-Up, beste uitgave: DataCamp "DataCamp heeft alles wat je nodig hebt voor een grondige introductie tot programmeren in Python in slechts 15 uur."

Beste introductiecursus: Codecademy

Image
Image

Als je op zoek bent naar een cursus om met Python aan de slag te gaan, dan is Codecademy de beste keuze. Hoewel de nieuwste versie van hun inleidende Python-cursus een abonnement op Pro vereist, is de vorige versie gratis te gebruiken. De cursus leidt je stap voor stap door de basis van Python, beginnend met het aanleren van de syntaxis en vervolgens door strings, conditionals en functies.

Als je besluit een Codecademy Pro-abonnement te nemen, heb je een nog grotere keuze aan cursussen. Als je eenmaal klaar bent met de introductiecursus, kun je je kennis verdiepen met cursussen over sorteeralgoritmen, recursie en complexe datastructuren, en zelfs uitdagingen uitproberen om je vaardigheden te testen, zoals het maken van een Pokémon-simulator, het maken van gegevens visualisaties op basis van achtbanen, of het censureren van gevoelige delen van teksten.

Beste korte cursus: programmeren met Python: hands-on introductie voor beginners op Udemy

Image
Image

Deze cursus is een geweldige introductie tot Python voor iedereen die niet veel tijd over heeft. De totale cursusduur, totdat je bij het eindproject komt, is ongeveer drie en een half uur, maar als je elke stap volgt (inclusief de handige gids voor het installeren van een IDE voor degenen die dit nog nooit eerder hebben gedaan), kan het even duren langer. Dit maakt het een geweldige introductie voor iedereen die nog nooit eerder heeft geprogrammeerd en Python wil proberen.

Zodra je het grootste deel van de cursus hebt gezien, kun je het eindproject uitproberen (waarin je een lijst met studenten sorteert op basis van hun cijfers, met speciale toevoegingen voor bijzonder hoge scores), en als je ergens in het project vastloopt, kun je delen van de video van de leraar bekijken over hoe je dit kunt oplossen.

Runner-Up, beste korte cursus: inleiding tot Python-programmering op Udemy

Image
Image

Sommige mensen willen geen volledige introductie tot elk klein detail dat Python te bieden heeft, maar willen in plaats daarvan een korte doorloop van de basis. Deze cursus is perfect voor zo iemand.

Deze cursus geeft je een overzicht van strings, variabelen en meer inzicht in gegevenstypen. Het omvat ook alles, van bestandsmanipulaties en -functies tot loops en voorwaarden - het is eenvoudig, beknopt en een one-stop-shop voor de basisprincipes van Python. Deze cursus is geweldig voor iedereen die een glimp wil opvangen van wat deze programmeertaal kan doen.

Beste structuur: Python voor iedereen Specialisatie op Coursera

Image
Image

Dit is waarschijnlijk de meest uitgebreide cursus op de lijst. De University of Michigan heeft deze specialisatie, een serie van vijf cursussen, gecreëerd om programmeer- en datawetenschap in Python te onderwijzen, en je kunt het allemaal op je eigen tempo doen. Je zult tijd in deze cursus moeten steken, aangezien er wordt gesuggereerd dat je er drie uur per week in steekt, en ze zeggen dat het ongeveer acht maanden duurt om te voltooien. Als je echter een grondige cursus wilt die verder gaat dan alleen een introductie tot Python, dan is dit precies wat je zoekt.

Na de inleidende cursus ga je over datastructuren, toegang tot webgegevens, toegang tot databases (inclusief de basisprincipes van SQL) en een sluitstukproject dat al deze kennis samenbrengt.

Beste cursus op universitair niveau: inleiding tot computerwetenschappen en programmeren met Python op edX

Image
Image

Hoewel veel cursussen zich puur richten op programmeren en wat je moet doen, probeert deze cursus, die door MIT is gemaakt om een online cursus te hebben die vergelijkbaar is met hun cursus op de campus, je ook te leren hoe het werkt werkt.

De oefeningen die bij elk van de negen weken met inhoud horen, zijn een stuk uitdagender, hoewel ze nooit bedoeld zijn om iemand van de cursus af te zetten. Als je ooit vastzit, kun je de problemen bespreken met andere studenten of zelfs de professoren op Discord en Facebook.

Hoewel het grootste deel van de cursusinhoud gratis is, kunt u, als u ervoor kiest om een geverifieerd certificaat voor de cursus te kopen (voor $ 75), zelfs de tussentijdse en eindexamens afleggen.

Beste uitspatting: Pluralsight

Image
Image

Pluralsight heeft een breed scala aan cursussen en is niet zo gefocust op één specifiek gebied als bijvoorbeeld DataCamp. De Python Fundamentals-cursus neemt je mee door een hele reeks belangrijke Python-basics (en meer) in slechts vijf uur, en vervolgcursussen Python-Beyond the Basics en Advanced Python zijn ook vrij kort, waarin een aantal complexere onderwerpen in Python worden beschreven.

Dit zijn echter slechts enkele van de beschikbare cursussen voor leraren. In feite zijn er vijf verschillende Python-vaardigheidspaden te vinden op Pluralsight, die elk verschillende cursussen bieden, waarvan sommige zelfs interactief zijn. Deze andere cursussen behandelen een breed scala aan Python-gerelateerde onderwerpen, van game-ontwikkeling tot machine learning en functieprogrammering.

Runner-Up, beste uitspatting: DataCamp

Image
Image

Als je op zoek bent naar een cursus gericht op datawetenschap, dan heeft Data Camp precies wat je nodig hebt. De cursussen zijn echter geschikt voor iedereen die wil leren programmeren met Python. Ze hebben een hele reeks cursussen, maar de beste voor beginners zijn de zes die je kunt vinden in de Python Programming-vaardigheidstrack.

Beginend met een inleiding tot programmeren in Python en vervolgens overgaand naar datavisualisatie en het schrijven van uw eigen functies, heeft DataCamp alles wat u nodig heeft voor een grondige introductie tot programmeren in Python in slechts 24 uur.

Het abonnement op DataCamp is niet het goedkoopste, $ 400 per jaar voor de Premium-selectie en $ 300 per jaar voor het Standard-abonnement, maar het geeft je ook toegang tot uitdagingen en projecten waar je ook je kennis kunt testen als de mobiele app.

Aanbevolen: