Reddit brengt r/place terug voor April Fools 2022

Reddit brengt r/place terug voor April Fools 2022
Reddit brengt r/place terug voor April Fools 2022
Anonim

Reddit's populaire April Fools Day community art-project, r/place, komt terug na een afwezigheid van vijf jaar en een heleboel gebruikersverzoeken.

Voor April Fools Day, 2017, besloot Reddit om iets anders te doen door gebruikers een gedeeld digitaal canvas te geven (ongeveer 16 miljoen tegels) waaraan ze konden toevoegen. Het project, r/place, is het meest populaire evenement van de website geweest voor de dag die gewoonlijk door grappen wordt gemaakt, en na vijf jaar komt het eindelijk terug.

Image
Image

De nieuwe r/place zal echter niet zomaar een herhaling zijn van het oorspronkelijke experiment. Reddit stelt dat het over de hele linie een aantal verbeteringen aanbrengt voor de iteratie van 2022, met een beter platform en internationale beschikbaarheid. Eens in de vijf minuten kunnen ingelogde gebruikers overal op het canvas van 1000x1000 tikken om een enkele tegel te plaatsen. Degenen die niet zijn ingelogd, kunnen geen tegels plaatsen, maar ze kunnen het canvas in re altime bekijken terwijl het vordert.

Reddit-gebruikers kunnen r/place vinden via een nieuwe widget (met de letter "P") die bovenaan het startscherm verschijnt of via de community-lade in de app, zodra het evenement begint.

Image
Image

"April Fools' Day op Reddit heeft een geschiedenis van inspirerend hoe we nieuwe functies op het platform bouwen", zei EVP Strategy and Special Projects, Alex Le, in de aankondiging: "We kijken ernaar uit om te zien welke samenwerking er zal plaatsvinden dit jaar op r/place en leren hoe we ons platform kunnen verbeteren."

r/place begint op 1 april en duurt 87 uur tot 4 april 21:00 uur PT.

Aanbevolen: