T-Mobile sluit het netwerk van Sprint tegen juni 2022 af

T-Mobile sluit het netwerk van Sprint tegen juni 2022 af
T-Mobile sluit het netwerk van Sprint tegen juni 2022 af
Anonim

T-Mobile sluit volgend jaar eindelijk het LTE-netwerk van Sprint af, na de fusie in 2020 tussen de twee mobiele providers.

Light Reading bevestigt dat T-Mobile het netwerk van Sprint zal sluiten tegen 30 juni 2022, wat meer dan twee jaar zou zijn sinds de fusie van $ 26 miljard. T-Mobile zei dat het het netwerk met pensioen gaat om middelen en spectrum vrij te maken die het hele netwerk zullen helpen versterken.

Image
Image

"Klanten die op oude netwerken zijn overgezet naar moderne, geavanceerde hogesnelheidsnetwerken, betekent dat ze telefoons en apparaten nodig hebben die kunnen profiteren van de nieuwste technologieën en niet afhankelijk zijn van oudere", T-Mobile vermeld op de ondersteuningspagina met details over de netwerkevolutie.

“We zullen ervoor zorgen dat we onze klanten en partners tijdens de overgang ondersteunen. We zijn eind vorig jaar begonnen met het verzenden van meldingen en iedereen die actie moet ondernemen, wordt vooraf op de hoogte gebracht en hoort rechtstreeks van T-Mobile.”

De verandering zal niet veel invloed hebben op klanten: T-Mobile zei dat klanten er alleen voor hoeven te zorgen dat ze de Sprint-simkaart voor de deadline van juni 2022 vervangen door een T-Mobile-simkaart.

De mobiele provider merkt ook op dat het oudere 3G-netwerk (CDMA) van Sprint op 1 januari 2022 zou worden beëindigd. T-Mobile merkt op dat Sprint-klanten met een oudere telefoon die VoLTE niet ondersteunt, moeten upgraden naar een meer modern apparaat tegen het einde van dit jaar om service te blijven krijgen.

T-Mobile zei dat klanten er alleen voor hoeven te zorgen dat ze de Sprint-simkaart voor de deadline van juni 2022 vervangen door een T-Mobile-simkaart.

De volledige overgang bij het uitfaseren van Sprint zal ongeveer 4 miljoen Sprint-klanten treffen. In totaal (inclusief Sprint-klanten) registreerde T-Mobile in het tweede kwartaal van 2021 een recordaantal van 104,8 miljoen klanten.

Volgens Forbes zegt T-Mobile dat de provider tegen 2026 5G zal leveren aan 99% van de Amerikaanse bevolking en gemiddelde 5G-snelheden van meer dan 100 Mbps aan 90% van de Amerikaanse bevolking

Aanbevolen: