Spotify opent Car Thing-wachtlijst voor alle abonnees

Spotify opent Car Thing-wachtlijst voor alle abonnees
Spotify opent Car Thing-wachtlijst voor alle abonnees
Anonim

Spotify heeft een wijziging aangekondigd in de manier waarop gebruikers op de wachtlijst kunnen komen voor de aankomende Car Thing-muziekspeler.

Donderdag heeft Spotify een update uitgebracht voor de beperkte release van zijn aankomende Car Thing-muziekspeler. Volgens de aankondiging staat Spotify nu gebruikers van alle soorten toe om op de wachtlijst te komen, maar je hebt nog steeds een Premium-abonnement nodig om Car Thing daadwerkelijk te gebruiken.

Image
Image

Spotify merkte ook op dat gebruikers die zich eerder hebben aangemeld voor de Car Thing-wachtlijst de eerste kans krijgen om Car Thing te kopen. Het muziekapparaat wordt verkocht voor $ 79,99 wanneer het beschikbaar komt, hoewel Spotify het aanvankelijk naar sommige gebruikers heeft verzonden zonder ervoor te betalen.

Het basisidee achter Car Thing is om verschillende entertainment- en informatiefuncties naar bijna elk voertuig te brengen, vooral die ouder zijn zonder touchscreens en veel van die functies zijn al ingebouwd.

Image
Image

Het is eigenlijk alsof je een nieuwe autoradio installeert. Zodra je Car Thing op je voertuig hebt aangesloten, kun je Spotify bedienen met verschillende commando's zoals "Hey, Spotify" om muziek, podcasts en meer af te spelen.

Spotify heeft nog steeds geen exact releasevenster voor de Car Thing gegeven, hoewel het zei dat het van plan is de software te blijven updaten en in de loop van de tijd te verbeteren.

Aanbevolen: