Swipen instellen om Gmail op iPhone te verwijderen of te archiveren

Inhoudsopgave:

Swipen instellen om Gmail op iPhone te verwijderen of te archiveren
Swipen instellen om Gmail op iPhone te verwijderen of te archiveren
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Instellingen > Wachtwoorden en accounts > Accounts > [account] > Account > Advanced > Verplaats verwijderde berichten naar.
  • Kies Deleted Mailbox om berichten te verwijderen met de veegfunctie of kies Archive Mailbox om berichten te archiveren.
  • Om vegen te gebruiken, opent u de Inbox en veegt u e-mail van rechts naar links. Kies, afhankelijk van de instellingen, Trash of Archive om een bericht te verwijderen.

Door te vegen om een e-mail te verwijderen of te archiveren, wordt het beheer van je Gmail-berichten toegankelijker in de Mail-app voor iPhone. In deze handleiding laten we u zien hoe u een iPhone met iOS 12 of hoger kunt inschakelen om e-mails te verwijderen of te archiveren met behulp van de veegfunctie, en hoe u de functie kunt gebruiken.

Swipe inschakelen om e-mails te verwijderen of te archiveren

Zo schakel je de optie in om e-mails te verwijderen of te archiveren met een veegbeweging:

  1. Open de Instellingen app.
  2. Ga naar Wachtwoorden & Accounts (voorheen Accounts & Wachtwoorden).
  3. Ga naar de Accounts sectie en kies een e-mailaccount.

    Image
    Image
  4. Tik nogmaals op het e-mailadres waar staat Account.
  5. Scroll naar beneden en selecteer Advanced.
  6. Kies in het gedeelte Verplaats verwijderde berichten naar Verwijderde mailbox of Archive Mailbox. Dit bepa alt of u een knop Verwijderen of Archief ziet wanneer u in Mail veegt.

    Image
    Image
  7. Bevestig dat Deleted Mailbox omleidt naar Prullenbak als je wilt vegen om e-mails te verwijderen. Als u vegen instelt op Archiveren in plaats van verwijderen, stelt u de Archiveer mailbox in op Alle e-mail.

    Met archivering ingesteld als de actie die e-mail verwijdert, kunt u verwijderen via de archiveringsknop, maar niet door te vegen. Selecteer in plaats daarvan Meer > Bericht verplaatsen en selecteer vervolgens Prullenbak.

  8. Tik op Account bovenaan het scherm, of veeg vanaf links naar binnen om terug te keren naar het vorige scherm. Sluit af door Klaar. te selecteren

    Image
    Image

E-mailberichten vegen

Als je in de Mail-app bent en de e-mails bekijkt van het account dat je hierboven hebt bewerkt, veeg je van rechts naar links op een e-mail om een Prullenbak of een Archief optie (afhankelijk van uw instellingen), een Flag optie, en een More optie.

Tik op Trash (of Archive) om de e-mail te verwerken. Als je de optie instelt op Prullenbak in plaats van Archiveren en je wilt een bepaald bericht archiveren, ga dan naar Meer > Bericht verplaatsen >Alle berichten.

Aanbevolen: