Je Instagram-account opnieuw activeren

Inhoudsopgave:

Je Instagram-account opnieuw activeren
Je Instagram-account opnieuw activeren
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Als je je account tijdelijk hebt uitgeschakeld, open je de Instagram-app of ga je naar de Instagram-website en log je in.
  • Als je account is opgeschort, log je normaal in op Instagram en volg je de instructies op het scherm als je bezwaar wilt maken.
  • Er is geen manier om een verwijderd Instagram-account opnieuw te activeren, dus je enige optie is om een nieuwe aan te maken.

Dit artikel legt uit hoe je een Instagram-account opnieuw activeert met de Instagram-app of website.

Je Instagram-account opnieuw activeren

Als je je account tijdelijk hebt uitgeschakeld, kun je het echter opnieuw activeren wanneer je maar wilt. Het wordt aanbevolen om minimaal 24 uur te wachten om dit te doen, aangezien het enige tijd duurt voordat het initiële deactiveringsproces is voltooid.

Image
Image

Als je klaar bent om opnieuw te activeren, volg je deze stappen:

  1. Open de Instagram-app of bezoek de Instagram-website.
  2. Log in met uw inloggegevens.

Als je je naam en wachtwoord correct hebt ingevoerd en met succes geverifieerd, is je account opnieuw geactiveerd. Er is geen speciaal proces om te volgen.

Als je ervoor hebt gekozen je Instagram-account te verwijderen, kan de actie niet ongedaan worden gemaakt. Een verwijderd account kan niet worden hersteld; je moet een gloednieuw account maken.

Je Instagram-wachtwoord opnieuw instellen

Als je nog steeds problemen hebt en niet kunt inloggen, moet je mogelijk eerst je wachtwoord opnieuw instellen.

Image
Image

Volg deze stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen:

  1. Open de Instagram-app.
  2. Selecteer op het inlogscherm de Wachtwoord vergeten? link.

Haal een link op om uw wachtwoord opnieuw in te stellen via telefoon of gebruikersnaam. Verifieer met uw gekoppelde Facebook-account als er een beschikbaar is.

Een opgeschort Instagram-account herstellen

Sommige Instagram-accounts worden uitgeschakeld zonder toestemming van de eigenaar, meestal wanneer iemand de gebruiksvoorwaarden van de sociale-mediaservice heeft geschonden door ongepaste inhoud te plaatsen of ander onaanvaardbaar gedrag te vertonen. In deze gevallen is het opnieuw activeren van uw account niet zo eenvoudig en niet altijd mogelijk.

Er is echter een beroepsprocedure ingesteld, waarin u uw zaak kunt uiteenzetten en op enige clementie kunt hopen. Als je account is opgeschort, log dan in op Instagram zoals je normaal zou doen en volg de instructies op het scherm die verschijnen bij authenticatie als je bezwaar wilt maken.

Aanbevolen: