Hoe Bcc-ontvangers in Outlook toe te voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Bcc-ontvangers in Outlook toe te voegen
Hoe Bcc-ontvangers in Outlook toe te voegen
Anonim

Wat te weten

  • Om een Bcc-veld toe te voegen, opent u e-mail > Options > Message > Show Fields > Bcc > in Bcc veld, ontvanger(s) toevoegen > ontvanger(s) toevoegen aan To veld.
  • Bcc is handig bij het verzenden van een e-mail naar geheime ontvangers in Outlook.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u Bcc-ontvangers toevoegt in Outlook. Instructies zijn van toepassing op Outlook voor Microsoft 365, Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook 2013 en Outlook 2010.

Bcc-ontvangers toevoegen in Outlook

Ontvangers die aan het Bcc-veld zijn toegevoegd, zijn niet zichtbaar voor de andere ontvangers van het bericht, zelfs niet voor anderen die ook in de Bcc-lijst staan.

  1. Open een nieuw e-mailbericht of beantwoord of stuur een bericht door.
  2. Ga in een nieuw bericht naar het tabblad Options. Ga in een antwoord of doorgestuurd bericht naar de Message tab.

    Image
    Image
  3. In de Show Fields groep, selecteer Bcc.

    Image
    Image

    Als het bericht dat u opstelt geopend is in het leesvenster, wordt BCC mogelijk al weergegeven op het lint. Als dat zo is, kun je het daar selecteren.

  4. Voer in het veld Bcc de ontvangers in waarvan u het adres wilt verbergen voor andere ontvangers.

    Image
    Image
  5. Voer in het veld To ten minste één e-mailadres in. Dit kan uw e-mailadres zijn of een ander e-mailadres. Het adres in het veld Aan is zichtbaar voor elke ontvanger, zelfs de Bcc-ontvangers.

Als u snel een e-mailadres in het Bcc-veld wilt invoeren, selecteert u de knop To om het dialoogvenster Select Names te openen, markeert u een naam, selecteer de Bcc knop en selecteer vervolgens OK wanneer u alle ontvangers heeft toegevoegd.

Aanbevolen: