Een tweet citeren op Twitter

Inhoudsopgave:

Een tweet citeren op Twitter
Een tweet citeren op Twitter
Anonim

Wat te weten

  • Ga in een webbrowser naar Twitter.com, open de tweet om te citeren, selecteer Retweet > Quote Tweet > type een reactie > Retweet.
  • Tik in de app op de tweet om te citeren, tik op Retweet > Quote Tweet > voer een opmerking in het tekstvak in en tik op Retweet.

Dit artikel geeft uitleg over het tweeten van quotes op de Twitter-desktopwebsite en de mobiele apps voor iOS- en Android-apparaten.

Image
Image

Wat is een Quote Tweet?

Op Twitter ben je niet beperkt tot het delen van je tweets. Je kunt ook de tweets van anderen delen door te retweeten. Een retweet deelt de tweet van iemand anders op uw Twitter-pagina, meestal zodat anderen (uw volgers) de tweet kunnen bekijken.

Een quote-tweet is een soort retweet. Een simpele retweet deelt de tweet van iemand anders. Met een quote-tweet kunt u de tweet van iemand anders delen en uw opmerkingen eraan toevoegen. Quote-tweets worden soms ook wel een Retweet met commentaar genoemd.

Hoe quote-tweets nuttig zijn

Quote-tweets worden vaak gebruikt op Twitter. Dit is een snelle en directe manier om uw gedachten toe te voegen aan een gesprek over een trending topic. Quote-tweets zijn een geweldige manier om context te bieden voor je gedachten, aangezien deze tweets verwijzen naar het onderwerp dat je bespreekt.

Je kunt ook je eerdere tweets citeren. Hierdoor kun je op die tweets reageren om een nieuw perspectief te delen of de aandacht op een tweet te vestigen, omdat het onderwerp relevant is voor een onderwerp dat je bespreekt.

Je kunt ook tweets met citaten gebruiken om andere tweets met nieuwsberichten, video's of foto's te markeren door in het commentaargedeelte uit te leggen waarom je het belangrijk vond om het te delen.

Hoe tweet te citeren (of hoe te retweeten met commentaar)

Een geweldige manier om betrokken te raken bij interessante discussies op Twitter of je twee cent over trending topics toe te voegen, is door tweets te citeren. Quote tweeten is een nietje vorm van interactie op dit social media platform. Als je meer betrokken wilt zijn bij Twitter, is het tweeten van quotes een goede manier om te beginnen.

Tweet citeren met behulp van de Twitter-website

  1. Navigeer naar de Twitter-website en log in op je account als je dat nog niet hebt gedaan.
  2. Zoek een tweet die je wilt citeren en selecteer vervolgens het Retweet-pictogram onder aan de tweet. Het pictogram lijkt op een vierkant gemaakt van twee pijlen.

    Image
    Image
  3. Selecteer Quote Tweet.

    Image
    Image
  4. Er verschijnt een dialoogvenster. Typ in het tekstvak de opmerking die u wilt toevoegen aan de citaat-tweet.

    Image
    Image
  5. Nadat u klaar bent met het schrijven van uw opmerking, selecteert u Retweet onderaan het dialoogvenster Quote Tweet om de quote-tweet te plaatsen.

    Image
    Image
  6. Je quote tweet posts en je volgers zouden het moeten kunnen zien.

Hoe tweet te citeren vanuit de Twitter-app

  1. Start de Twitter-app, meld u aan bij uw account en kies vervolgens een tweet die u wilt citeren.
  2. Tik in deze tweet op het Retweet icoon.
  3. Er verschijnt een menu onder aan het telefoonscherm - tik op Quote Tweet.

    Image
    Image
  4. Je wordt naar een ander scherm geleid. Boven de tweet die je hebt gekozen om te citeren, schrijf je de gewenste opmerking.
  5. Als je klaar bent met typen, tik je op Retweet in de rechterbovenhoek van het scherm om de quote-tweet te plaatsen.

    Image
    Image

Aanbevolen: