Een diavoorstelling maken met Google Foto's

Inhoudsopgave:

Een diavoorstelling maken met Google Foto's
Een diavoorstelling maken met Google Foto's
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer het Google Foto's-album met de afbeeldingen die u in uw diavoorstelling wilt hebben en selecteer vervolgens uw diavoorstellingfoto's.
  • Selecteer vervolgens Meer opties (verticale drie stippen) en kies vervolgens Diavoorstelling.
  • Tip: maak een album speciaal voor je diavoorstelling, zodat je het in de toekomst opnieuw kunt maken.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een eenvoudige diavoorstelling kunt maken van uw favoriete afbeeldingen in Google Foto's. Informatie is van toepassing op Google Foto's in een webbrowser. De Google Foto's-apps voor iOS en Android bieden momenteel geen functionaliteit voor diavoorstellingen.

Een diavoorstelling van Google Foto's maken

Hier leest u hoe u uw eenvoudige Google Foto's-diavoorstelling kunt maken.

  1. Selecteer in Google Foto's Albums in de zijbalk en selecteer het album met de foto's die je in een diavoorstelling wilt hebben.

    Image
    Image

    Je kunt ook een nieuw album maken speciaal voor je diavoorstelling.

  2. Selecteer de foto's die u in de sideshow wilt weergeven. Ga door met het maken van selecties totdat u alle foto's hebt gekozen die u in de diavoorstelling wilt weergeven. Wanneer u foto's kiest voor een diavoorstelling, kunt u alleen kiezen uit foto's in één album.

    Image
    Image

    Als je elke foto in een album wilt laten zien, sla dan het selecteren van specifieke foto's over en ga rechtstreeks naar het pictogram met de drie stippen om een diavoorstelling te starten.

  3. Selecteer het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm.

    Image
    Image
  4. Kies Diavoorstelling in het vervolgkeuzemenu.

    Image
    Image
  5. De diavoorstelling toont alle gekozen afbeeldingen in het album en start automatisch met een vervaging van 5 seconden tussen de foto's.

Een diavoorstelling van Google Foto's bekijken

Hoewel u de foto's kunt kiezen die in een diavoorstelling van Google Foto's worden weergegeven, kunt u deze niet anders aanpassen. De diavoorstelling wordt automatisch gestart en u kunt niet wijzigen hoe lang een foto wordt weergegeven voordat deze overgaat in de volgende. Je kunt ook geen muziek toevoegen of wijzigen. Het enige dat u kunt doen, is het album en de eerste foto van de diavoorstelling kiezen.

Bovendien kun je de volgorde van de foto's niet wijzigen. Als u een nieuw album voor uw diavoorstelling maakt, worden de foto's van oud naar nieuw weergegeven, ongeacht de volgorde waarin u ze aan het album toevoegt. U kunt uw diavoorstelling niet rechtstreeks delen. Je kunt ermee pronken op een apparaat met Google Foto's, of het naar een Chromecast casten om je foto's op een tv te laten zien, maar dat zijn de enige opties.

Dit betekent dat als je een diavoorstelling wilt met alle toeters en bellen, je ergens anders wilt kijken. De Google Play Store heeft verschillende alternatieven beschikbaar waarmee u muziek kunt toevoegen of de instellingen van uw diavoorstelling kunt verfijnen.

Het is ook de moeite waard om te onthouden dat u uw diavoorstelling niet afzonderlijk opslaat. Het werkt rechtstreeks vanuit het album waarin uw diavoorstellingfoto's zijn opgeslagen (daarom wilt u misschien een nieuw album voor uw diavoorstelling maken).

Als alles wat je echt nodig hebt iets is dat eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken is, dan is de diavoorstelling van Google Foto's de beste optie. U kunt in slechts enkele seconden een diavoorstelling opzetten.

Aanbevolen: