Een foto maken met een klikbril

Inhoudsopgave:

Een foto maken met een klikbril
Een foto maken met een klikbril
Anonim

Wat te weten

  • Foto's maken met een bril is een kort proces: houd tijdens het dragen de knop op de bril kort ingedrukt.
  • Foto's die met Spectacles zijn gemaakt, worden op Spectacles opgeslagen totdat ze worden geïmporteerd naar uw Android- of iOS-apparaat waar u ze kunt openen.
  • Android-apparaten ondersteunen het automatisch importeren van foto's en video. Op iOS importeert u Snaps op het tabblad Memories in de Snapchat-app.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je foto's of snapshots maakt op Snapchat Spectacles.

Snapchat Spectacles hebben hun eigen interne opslag die tot 3.000 foto's tegelijk kan opslaan, en Snaps worden regelmatig geüpload naar je iOS- of Android-apparaat en verwijderd van Spectacles, dus voel je vrij om zoveel foto's op te nemen Brillen zoals je wilt, zonder je zorgen te maken over het maximaliseren van je opslagruimte.

Een foto maken met een klikbril

Met een opgeladen, verbonden bril is het maken van een foto altijd maar een druk op de knop verwijderd als u uw bril draagt.

  1. Doe je bril op. Zorg ervoor dat ze zijn opgeladen en verbonden met je iOS- of Android-apparaat, zodat je later gemakkelijk toegang hebt tot Snaps die je op Spectacles neemt.
  2. Draai je hoofd in de richting van waar je een foto van wilt maken en houd de knop op je bril kort ingedrukt om een foto te maken.

    Image
    Image

    Om video Snaps op Spectacles te maken, drukken gebruikers eenmaal op de knop op Spectacles om te beginnen met het opnemen van een video van 10 seconden, twee keer om te beginnen met het opnemen van een video van 20 seconden en drie keer om te beginnen met het opnemen van een video van 30 seconden. Houd de knop even ingedrukt om te voorkomen dat je per ongeluk een video opneemt in plaats van een foto te maken.

  3. Je hoeft maar even stil te staan, want de foto wordt direct gemaakt nadat je op de knop op Spectacles hebt gedrukt. Dan ben je klaar om nog een foto te maken of een video op te nemen op Spectacles.

Hoe foto's van een bril over te zetten

Gettings Snaps off Spectacles is geen ingewikkeld proces. Het enige wat je nodig hebt is je iOS- of Android-apparaat en je Spectacles.

Als je Android-apparaat Wi-Fi Direct-technologie ondersteunt, wat de meeste moderne Android-apparaten doen, zal Spectacles automatisch foto's en video's van Spectacles importeren en ze verwijderen uit de opslag van Spectacles. De foto's verschijnen dan op het tabblad Memories van de Snapchat-app.

Op iOS is het proces iets anders.

  1. Op iOS, met je Spectacles opgeladen en dichtbij, open je de Snapchat-app op je apparaat en ga je naar de Memories tab.

    Als op Android, is dit Memories-tabblad waar foto's van Spectacles automatisch naar worden geback-upt en waar ze kunnen worden geopend om te bewerken, te verzenden als Snaps, opgeslagen, enzovoort.

  2. Op iOS, of op Android als uw apparaat geen Wi-Fi Direct ondersteunt, verschijnt bovenaan het tabblad Memories een Import -knop. Tik op de knop, volg de instructies op het scherm en je Snaps zullen verschijnen in de Memories tab.

    Image
    Image
  3. Snaps die met Spectacles zijn gemaakt, hebben een cirkelvormige beeldverhouding, wat betekent dat u bij het bekijken van Snaps die met Spectacles zijn gemaakt, uw apparaat kunt draaien om meer van de afbeelding te zien. Dit werkt zowel voor jou als voor iedereen die de Snaps op hun eigen apparaten bekijkt.

FAQ

    Wat zijn klikbrillen?

    Snap Spectacles is een slimme bril die exclusief werkt met de Snapchat-app. Deze slimme bril heeft een ingebouwde cameralens voor het opnemen van video en het maken van foto's.

    Hoe sluit ik mijn Snap Spectacles aan?

    Schakel Bluetooth in op een compatibele smartphone met de nieuwste versie van de Snapchat-app. Als je niet zeker weet of je telefoon met Spectacles werkt, ga dan naar de Spectacles-compatibiliteitsgids. Zet je Snap Spectacles op > tik op je profielpictogram in de Snapchat-app > Settings > Spectacles Houd een van de knoppen op je Spectacles ingedrukt om te koppelen modus en geef uw bril een naam wanneer deze in de lijst met Bluetooth-apparaten wordt weergegeven.

    Hoe zet ik Snap Spectacles uit?

    Er is geen fysieke aan/uit-knop of manier om Snap Spectacles uit te schakelen. Afhankelijk van het model kunt u de levensduur van de batterij controleren door op de zijkant van de frames te tikken en naar de buitenste of binnenste LED-indicatoren te kijken.

    Je kunt het batterijniveau ook controleren via Memories in de Snapchat-app.

Aanbevolen: