Hoe SMS-berichten op iPhone te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe SMS-berichten op iPhone te verwijderen
Hoe SMS-berichten op iPhone te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Tik op een bericht en houd vast. Tik vervolgens op Meer > prullenbak > Bericht verwijderen of tik op Alles verwijderenom het hele gesprek te verwijderen.
  • Een andere manier om een gesprek te verwijderen: veeg naar rechts over het gesprek en selecteer prullenbak > Verwijderen.
  • Of, in de berichtenlijst, tik en houd het gesprek vast en selecteer Delete > Delete.

Dit artikel legt uit hoe je een sms-bericht verwijdert uit de Berichten-app op een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 12 en hoger. We laten zien hoe u een enkel bericht of een heel gesprek kunt verwijderen. Er is geen manier om verwijderde teksten te herstellen, dus zorg ervoor dat dit is wat je wilt doen.

Hoe enkele tekstberichten op iPhone te verwijderen

Als je een paar individuele berichten uit een gesprek wilt verwijderen terwijl je de rest van de berichten in het gesprek ongewijzigd laat, volg je deze stappen:

  1. Tik op Berichten om het te openen.
  2. Tik op het gesprek met de berichten die je wilt verwijderen.

    Image
    Image
  3. Tik terwijl het gesprek is geopend op het bericht dat je wilt verwijderen en houd het vast totdat het menu verschijnt. Tik vervolgens op Meer.
  4. Er verschijnt een cirkel naast elk afzonderlijk bericht.
  5. Tik op de cirkel naast een bericht om dat bericht te markeren voor verwijdering. Er verschijnt een selectievakje in dat vak om aan te geven dat het zal worden verwijderd.
  6. Tik op de cirkel naast alle berichten die je wilt verwijderen.
  7. Tik op het prullenbakpictogram.
  8. Tik op de knop Delete Message in het pop-upmenu (eerdere versies van iOS hebben mogelijk iets andere opties in de menu's, maar ze lijken genoeg op elkaar niet verwarrend zijn).

    Image
    Image

    Of tik op Alles verwijderen linksboven als je het hele gesprek wilt verwijderen. Als je van gedachten verandert over het verwijderen van sms'jes, tik je op Annuleren.

Image
Image

Hoe volledige sms-gesprekken op iPhone te verwijderen

Het verwijderen van een heel gesprek in Berichten vereist een andere reeks stappen. Hier is hoe:

  1. Begin met het openen van Berichten.
  2. Als je in gesprek was toen je de app voor het laatst gebruikte, kom je daar weer op terug. Tik in dat geval op de pijl-terug (of de knop Berichten, afhankelijk van de versie van iOS die je gebruikt) in de linkerbovenhoek om naar de lijst met gesprekken te gaan.
  3. Zodra je het gesprek hebt gevonden dat je wilt verwijderen, veeg je er van rechts naar links over en tik je op de prullenbak. Druk op Verwijderen om te bevestigen. Tik op Annuleren als je van gedachten verandert.

    Image
    Image

    Als je een huidige iOS-versie gebruikt, is er nog een andere optie: Houd in de berichtenlijst het gesprek ingedrukt en selecteer Verwijderen > Verwijderen.

    Wat te doen als verwijderde teksten blijven verschijnen op iPhone

    In sommige gevallen zijn sms'jes die je hebt verwijderd nog steeds te vinden op je telefoon. Dit is misschien niet erg, maar het kan zeker een probleem zijn als je bepaalde informatie privé wilt houden.

    Als je dit probleem tegenkomt, of wilt weten hoe je het kunt vermijden, bekijk dan Verwijderde berichten die nog steeds verschijnen? Doe dit.

Aanbevolen: