Hoe krijg ik een Hulu-studentenkorting

Inhoudsopgave:

Hoe krijg ik een Hulu-studentenkorting
Hoe krijg ik een Hulu-studentenkorting
Anonim

Je kunt een beetje korting krijgen op Hulu als je een kwalificerende student bent. Hoewel Hulu zelf geen studentenkorting biedt, kun je er gratis toegang toe krijgen via Spotify's studentenkortingsprogramma.

Hiermee krijg je een premium Spotify-account, toegang tot Hulu en toegang tot Showtime, allemaal voor minder dan de normale prijs van een Hulu-abonnement.

De Spotify-studentenkortingsbundel bevat alleen de advertentie-ondersteunde versie van Hulu. Er is geen manier om studentenkorting te krijgen op de advertentievrije versie van Hulu of Hulu met Live TV. Als je je Spotify-abonnement opzegt, verlies je ook de toegang tot Hulu.

Aanmelden voor de Hulu Studentenkorting

Aangezien er geen Hulu-korting is, maar je kunt gratis toegang krijgen tot Hulu met een Spotify-studentenabonnement, moet je je aanmelden voor een Spotify premium-account en vervolgens verifiëren dat je momenteel student bent.

  1. Navigeer naar de Spotify Studentenkorting-site en klik op Aan de slag.

    Image
    Image

    Klik niet op got hulu of showtime. Dit linkt gewoon naar een ander gedeelte van dezelfde pagina om wat achtergrondinformatie over de service te geven.

  2. Log in op uw Spotify-account of klik op SIGN UP FOR SPOTIFY om een nieuw account aan te maken.

    Image
    Image
  3. Voer uw gegevens in en klik op VERIFY.

    Image
    Image

    Als je momenteel niet bent ingeschreven bij de school die je op deze pagina selecteert, kun je je inschrijving niet verifiëren en krijg je geen studentenkorting.

  4. Als SheerID kan bevestigen dat je een student bent, wordt het verificatieproces automatisch voltooid. Voltooi het aanmeldingsproces door uw factuurgegevens in te voeren en u bent klaar om uw gratis Hulu-abonnement te activeren.

Wat te doen als automatische verificatie mislukt

Als je een bericht ziet dat Hulu en SheerID je inschrijving niet konden verifiëren, moet je handmatig documentatie uploaden om te bewijzen dat je daadwerkelijk bent ingeschreven. Hiervoor moet u het aanmeldingsproces zoals gewoonlijk doorlopen en vervolgens de optie selecteren om handmatig te verifiëren.

  1. Navigeer naar Spotify.com/us/student/ en klik op GET STARTED.

    Image
    Image
  2. Log in op je Spotify-account.

    Image
    Image
  3. Klik op Handmatig verifiëren.

    Image
    Image

    Zorg ervoor dat u op handmatig verifiëren klikt, niet op verifiëren. Als u op verifieert klikt, wordt u naar het automatische proces geleid dat al is mislukt.

  4. Voer uw gegevens in en klik op Volgende stap.

    Image
    Image
  5. Klik op Kies bestand.

    Image
    Image
  6. Selecteer uw bewijs van inschrijving en klik op Open.

    Image
    Image
  7. Klik op Choose File om extra bewijs te leveren, of klik op Upload Document om door te gaan.

    Image
    Image
  8. Als je documenten met succes zijn geverifieerd, kun je het aanmeldingsproces voltooien met de Spotify-studentenkorting. Als het nog steeds niet werkt, neem dan contact op met de klantenservice van Spotify voor verdere hulp bij het verifiëren van je inschrijving.

Hoe u uw Spotify-studentenkorting kunt toepassen op uw Hulu-account

Zodra je je hebt aangemeld voor je Spotify-studentenabonnement, kun je het ook gebruiken om toegang te krijgen tot Hulu. Als je nog geen Hulu-account hebt, moet je je aanmelden voor een nieuw Hulu-account en Spotify gebruiken als factureringsmethode. Zoek naar een e-mail van Spotify met specifieke instructies.

Als je al een Hulu-account hebt, kun je de factureringsmethode overschakelen naar Spotify. De volgende keer dat uw abonnement wordt verlengd, hoeft u niets te betalen.

Zo krijg je gratis Hulu-toegang via de Spotify-studentenkorting:

  1. Navigeer naar de Spotify-accountservicespagina en log in.
  2. Klik op Hulu activeren.

    Image
    Image
  3. Log in op Hulu als daarom wordt gevraagd en geef Hulu toegang tot je Spotify-account.
  4. Navigeer naar de Hulu-accountpagina en controleer of de betaalmethode Spotify is. Als dit niet het geval is, neem dan contact op met de klantenservice van Spotify voor hulp.

Wie komt in aanmerking voor de Hulu-studentenkorting?

Aangezien er geen echte Hulu-studentenkorting is, moet je kijken naar de vereisten voor de Spotify-studentenkorting om te zien of je in aanmerking komt. Als je momenteel bent ingeschreven bij een door de VS geaccrediteerde hogeschool of universiteit, en je bent minstens 18 jaar oud, dan kom je in aanmerking.

Vierjarige universiteiten, community colleges en andere geaccrediteerde instellingen tellen allemaal mee, zolang ze US Title IV-geaccrediteerd zijn. Als je niet zeker weet of je school in aanmerking komt, kun je de Federal Student Aid-site gebruiken om te controleren of deze titel IV-geaccrediteerd is.

Als je je al op Hulu hebt geabonneerd voordat je je inschreef bij een kwalificerende school, kun je nog steeds profiteren van deze deal. Meld u aan voor de Spotify-studentenkorting en schakel vervolgens uw Hulu-facturering om te vertrouwen op uw Spotify-abonnement.

Wat krijg je met Spotify + Hulu Studentenkorting?

De Spotify + Hulu-studentenkorting geeft je een premium Spotify-account, volledige toegang tot Hulu's enorme streamingbibliotheek, inclusief exclusieve shows zoals Handmaid's Tale en Future Man, en toegang tot de streamingbibliotheek van Showtime.

De totale kosten voor jou zijn iets minder dan de prijs van een normaal Hulu-abonnement, dus je bespaart wat geld en krijgt een heleboel extra spullen.

Hoe verifieert Hulu de inschrijving van studenten?

Hulu en Spotify gebruiken een identiteitsverificatieservice genaamd SheerID om te verifiëren dat je daadwerkelijk bent ingeschreven waar je zegt dat je bent ingeschreven. Dezelfde verificatieservice wordt gebruikt door veel andere grote bedrijven waarmee u mogelijk zaken doet, waaronder Amazon, de New York Times, Nike en andere.

Als je al gebruik hebt gemaakt van een van hun studentenkortingen, ben je klaar om te gaan voor de Spotify + Hulu-studentenkorting.

Het verificatieproces is geautomatiseerd, maar er zijn enkele omstandigheden waarin automatische verificatie mislukt. Wanneer dat gebeurt, kunt u handmatig verifiëren door ondersteunende documentatie te uploaden.

Wat gebeurt er met je studentenkorting als je afstudeert?

De Spotify + Hulu Studentenkorting is alleen beschikbaar als je daadwerkelijk bent ingeschreven bij een geaccrediteerde school. Als je afstudeert, of als je om een andere reden van school gaat, kom je niet meer in aanmerking voor de korting.

De manier waarop SheerID dit beleid voor Spotify en Hulu afdwingt, is dat ze je dwingen om eens in de 12 maanden opnieuw te controleren of je in aanmerking komt. Dit proces is exact hetzelfde als het eerste verificatieproces, dus als automatische verificatie niet voor u werkt, moet u uw huidige student-ID, huidige lesrooster, registratiebewijs of andere ondersteunende documentatie verstrekken.

Als je niet opnieuw kunt verifiëren omdat je niet langer bent ingeschreven bij een in aanmerking komende instelling, moet je de volledige prijs betalen om je abonnement te behouden. Het reguliere Spotify premium-account wordt nog steeds geleverd met gratis toegang tot Hulu, maar het kost ongeveer twee keer zoveel als een studentenaccount.

Aanbevolen: