Hoe ERR_QUIC_PROTOCOL_ERROR te repareren

Inhoudsopgave:

Hoe ERR_QUIC_PROTOCOL_ERROR te repareren
Hoe ERR_QUIC_PROTOCOL_ERROR te repareren
Anonim

's Werelds meest gebruikte webbrowser, Chrome, is doorgaans een stabiele en betrouwbare applicatie. Het kan echter soms problemen opleveren, waarbij vaak foutmeldingen worden weergegeven die verre van intuïtief zijn.

Een daarvan is ERR_QUIC_PROTOCOL_ERROR, die kan verschijnen bij het openen van een website met behulp van het Google QUIC-transportprotocol. Dit omvat veel pagina's die eigendom zijn van Google.

Oorzaken van Google ERR_QUIC_PROTOCOL_ERROR

Hoewel dit experimentele protocol is gemaakt om uw online ervaring te versnellen, kan het soms mislukken en ervoor zorgen dat dit bericht wordt weergegeven in plaats van de webpagina die u probeert te laden.

Er wordt aangenomen dat er meerdere oorzaken zijn van ERR_QUIC_PROTOCOL_ERROR. Zonder gedetailleerde input van het Google-ontwikkelingsteam, is wat u op internet over dit onderwerp vindt voornamelijk speculatie.

Image
Image

Hoe ERR_QUIC_PROTOCOL_ERROR op te lossen

Er is geen definitieve oplossing voor de ERR_QUIC_PROTOCOL_ERROR-code. Toch zijn er verschillende methoden voor probleemoplossing bekend om het probleem op te lossen.

Als u de onderstaande aanbevolen stappen volgt, wordt het probleem in de meeste situaties opgelost.

  1. Laad de pagina in een andere browser. Het eerste dat u moet doen bij het zien van de ERR_QUIC_PROTOCOL_ERROR in Google Chrome, is door dezelfde webpagina in een andere browser te laden, zoals Edge, Firefox of Safari. Als de pagina in een van deze browsers niet wordt weergegeven zoals verwacht, ligt het probleem waarschijnlijk niet bij Chrome, maar bij de internetverbinding. Als de pagina correct wordt geladen in een andere browser, is het probleem specifiek voor Chrome en moet u doorgaan naar het volgende gedeelte.
  2. Schakel het experimentele QUIC-protocol uit. Aangezien het QUIC-protocol de oorzaak van het probleem kan zijn, moet u het uitschakelen en de betreffende webpagina opnieuw laden.
  3. Chrome-extensies uitschakelen. Chrome-extensies voegen nieuwe functies toe aan de browser en verbeteren de bestaande functionaliteit, in de meeste gevallen gratis. Omdat extensies worden gemaakt door externe ontwikkelaars, kan de code soms onbedoelde gevolgen hebben, waardoor Chrome zich grillig gedraagt.

    In gevallen waarin u de waarschijnlijke oorzaken heeft uitgesloten en niet zeker weet waarom u nog steeds een bepaalde foutmelding krijgt, schakelt u extensies uit om te bepalen of een van hen de boosdoener is.

    We raden aan om alle extensies in één keer uit te schakelen. Als dat het probleem oplost, schakelt u de extensies één voor één in totdat u de specifieke extensie hebt gevonden die verantwoordelijk is voor het probleem.

  4. Stel Chrome terug naar de standaardinstellingen. Als al het andere fa alt, stelt u Chrome opnieuw in op de oorspronkelijke instellingen.

    Je startpagina, nieuwe tabbladpagina, zoekmachine-instellingen en vastgezette tabbladen worden in deze stap gewist, samen met tijdelijke bestanden, inclusief cache en cookies. Alle browserextensies zijn ook uitgeschakeld. Geschiedenis, bladwijzers en opgeslagen wachtwoorden worden niet verwijderd.

  5. Neem contact op met Google-ondersteuning. Als je nog steeds vastloopt nadat je al deze methoden hebt geprobeerd, neem dan contact op met de klantenondersteuning van Google voor hulp.

Aanbevolen: