De 9 beste VR-trainingsgames

Inhoudsopgave:

De 9 beste VR-trainingsgames
De 9 beste VR-trainingsgames
Anonim

Geconfronteerd, thuis trainen is saai en soms voelt dat als een geldig excuus om niet eens de moeite te nemen. Misschien, heel misschien, kan VR helpen. We hebben een paar spelletjes gevonden waarmee je thuis kunt oefenen en die je gemotiveerd kunnen houden.

Concurrentietraining: Sparc

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Workouts zijn leuk en snel.
  • Workouts zijn in toegankelijke kleine stukjes.

Wat we niet leuk vinden

Niet veel content voor één speler.

Als je denkt aan een training in VR, gaat je geest waarschijnlijk niet naar sporten. Dat is wat Sparc wil veranderen. Deze VSport plaatst je in een snel spel waarin je ballen moet ontwijken, blokkeren en gooien naar je tegenstander. Deze game is beschikbaar op PlayStation VR, Oculus Rift en HTC Vive voor $ 19,99.

Het doel van het spel is om je tegenstander te raken met ballen van energie, maar je moet van muren afketsen en hoeken in je voordeel gebruiken als je voorbij hun schild wilt komen. Als je het eenmaal onder de knie hebt, blokkeer je projectielen, ontwijk je inkomende aanvallen en gooi je je eigen bal. Het competitieve gevoel geeft je zeker een training voor je bovenlichaam en cardio.

Download voor PlayStation VR

Koop voor HTC Vive

Koop voor Oculus Rift

Cardiotraining: Holopoint

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Workouts zijn leuk en intens.
  • Met een scoresysteem kun je het opnemen tegen vrienden.

Wat we niet leuk vinden

Herhaalde bewegingen kunnen het gemakkelijk maken om je schouders te bezeren tijdens intense levels.

Heb je ooit Katniss Everdeen, Hawkeye of Robin Hood willen worden? Met Holopoint is dat precies wat je gaat doen.

In deze game moet je in golven naar verschillende doelen buigen. Het begint gemakkelijk met slechts een paar statische ballen die om je heen zweven, maar voordat je het weet moet je inkomende projectielen ontwijken en vijanden neerhalen met je arsenaal. Holopoint is beschikbaar voor Oculus Rift en HTC Vive voor $ 14,99 op Steam.

Koop Holopoint op Steam

Boxing Workout: Knockout League

Image
Image

Wat we leuk vinden

Leuke, snelle gameplay in arcade-stijl.

Wat we niet leuk vinden

Een steile leercurve om de verschillende technieken te leren die nodig zijn om elke tegenstander uit te schakelen.

Veel mensen laten hun agressie los tijdens het sporten, en als je in die categorie v alt, kun je je hart slaan met Knockout League. Deze app neemt zijn training serieus en bevat zelfs een calorieteller zodat je kunt zien terwijl je verbrandt!

Dit spel in arcade-stijl plaatst je in een 1v1-bokswedstrijd tegen verschillende tegenstanders. Het is niet bijzonder realistisch, maar als je stoten uitdeelt en stoten ontwijkt, gaat je hart in een mum van tijd sneller kloppen. Je kunt Knockout League voor PlayStation VR, Oculus Rift of HTC Vive ophalen voor $ 29.99.

Download voor PlayStation VR

Koop voor Oculus Rift

Koop voor HTC Vive

Hartkloppende actie: Superhot

Image
Image

Wat we leuk vinden

Snelle gameplay met enorm veel herspeelwaarde.

Wat we niet leuk vinden

Proberen de beste manier te vinden om een level te voltooien, kan frustrerend zijn.

Superhot is een unieke shooter als het gaat om games die je in het zweet werken. Je hebt controle over de tijd om je aanval te plannen en om te gaan met verschillende vijanden en situaties.

Het is om te beginnen een snel spel, en met proeven zoals hardloopniveaus is het gemakkelijk om je in het zweet te werken. Er is hier genoeg inhoud tussen het hoofdspel en proeven om je hart sneller van te laten kloppen! Het is beschikbaar op PlayStation VR, HTC Vive, Oculus Rift en Windows Mixed Reality voor $ 24.99.

Download voor PlayStation VR

Koop voor Oculus Rift, HTC Vive en Windows Mixed Reality

Teamtraining: Echo Arena

Image
Image

Wat we leuk vinden

Je kunt met een team trainen en spelen.

Wat we niet leuk vinden

Een steile leercurve voor snelle gameplay en scoretechnieken is lastig.

Als het gaat om geweldige trainingsgames die je doen vergeten dat je aan het trainen bent, is Echo Arena een van de beste. Deze multiplayer-game plaatst je in Zero G waar jij en de andere spelers in je team proberen te scoren tegen het vijandelijke team.

Echo Arena is de multiplayer-versie van Lone Arena en tilt de Gear VR-game naar een nieuw niveau met een upgrade naar Oculus Rift. Deze game is helemaal gratis om te spelen en biedt ondersteuning voor 5v5-teamwedstrijden en 15-persoonsfeesten.

Koop voor Oculus Rift

Hardcore Cardio Workout: Audioshield

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Snelle gameplay levert een geweldige cardiotraining op.
  • Je kunt naar je eigen muziekbibliotheek spelen.

Wat we niet leuk vinden

De melding voor het missen van een notitie kan de volgende blokkeren, wat frustrerend is.

Audioshield is een snel spel dat letterlijk is gebaseerd op de muziek die wordt afgespeeld. Elke noot komt op je af, en je zult je er een weg doorheen moeten slaan. De resultaten zijn fantastisch. AudioShield heeft zijn eigen nummers, of je kunt je favoriete muziek laden. Hoewel je gemakkelijk kunt slaan om elke noot te krijgen, registreert het spel de kracht die je gebruikt. Dit betekent dat als je echt begint te swingen, je hoger scoort. Het is beschikbaar voor HTC Vive en Oculus Rift via Steam voor $ 19,99.

Koop Audioshield op Steam

FPS-training: onbewerkte gegevens

Image
Image

Wat we leuk vinden

Verschillende karakters leveren verschillende speelstijlen.

Wat we niet leuk vinden

Golven van vijanden en vergelijkbare niveaus worden repetitief.

Raw Data neemt je mee naar een toekomst die heel erg mis is gegaan. In de toekomst wilde Eden Corp de hele mensheid samenbrengen. In plaats daarvan hebben ze een gebouw vol moorddadige robots, en je moet ze neermaaien om te overleven.

Er zijn vier verschillende personages om uit te kiezen, elk met hun eigen arsenaal en speelstijl. Je kunt het alleen doen, samenwerken met een vriend in coöp of andere spelers in de head-to-head-modus verslaan. Dit is een snelle FPS-game waarbij je je in het zweet moet werken terwijl je tegen het scherm schreeuwt en het is beschikbaar voor PlayStation VR, Oculus Rift en HTC Vive voor $ 39,99.

Ruwe data downloaden voor PlayStation VR

Koop onbewerkte gegevens voor Oculus Rift

Koop onbewerkte gegevens voor HTC Vive

Tijd stoppen met cardiotraining: Rom: extractie

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Leuke, snelle gameplay.
  • Geweldige graphics waar je niet misselijk van wordt.

Wat we niet leuk vinden

Dit spel heeft geen updates en is vrij kort.

ROM: Extraction is een arcade-shooter die is gebouwd met VR in gedachten. Je gebruikt een verscheidenheid aan high-tech wapens en controle over de tijd om je een weg te banen door golven van robots die je dood willen.

Je moet vijandelijke aanvallen ontwijken en de beste manier vinden om golven en golven robotvijanden neer te halen. Met het gebruik van tijdbuigende krachten kun je ook enorme explosies veroorzaken om je te helpen. Het is beschikbaar voor PlayStation VR, Oculus Rift, HTC Vive voor $ 19,99.

Download ROM: Extractie voor PlayStation VR

Koop ROM: Extractie voor Oculus Rift

Koop ROM: Extractie voor HTC Vive

Arcadetraining: Holoball

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Een eenvoudig maar uitdagend spel.
  • Snelle actie betekent dat het gemakkelijk is om je in het zweet te werken.

Wat we niet leuk vinden

Game kan repetitief worden.

Als je aan Pong denkt, lijkt het waarschijnlijk niet op iets dat je in VR zou spelen. Dat is waar Holoball om de hoek komt kijken. Je komt in het spel, slaat ballen naar een paneel en probeert ertegen te scoren.

Deze game ziet eruit en voelt aan als iets tussen Tron en de originele pong. Je hanteert een peddel als je enige wapen, maar afhankelijk van de moeilijkheidsgraad zul je je zeker in het zweet werken. Deze game is beschikbaar voor PlayStation VR, HTC Vive en Oculus Rift voor $ 14,99.

Download HoloBall voor Playstation VR

Koop HoloBall voor HTC Vive en Oculus Rift

Aanbevolen: