Optimize Parallels Desktop - Parallels Guest OS-optimalisatie

Inhoudsopgave:

Optimize Parallels Desktop - Parallels Guest OS-optimalisatie
Optimize Parallels Desktop - Parallels Guest OS-optimalisatie
Anonim

U kunt Parallels Desktop voor Mac optimaliseren om de prestaties van een gast-besturingssysteem te verbeteren. Voor ervaren gebruikers lijkt het misschien een kwestie van alleen de prestaties van het gast-besturingssysteem zelf aan te passen, zoals het uitschakelen van visuele effecten. Maar voordat u begint met het finetunen van uw gast-besturingssysteem, moet u de configuratie-opties van het gast-besturingssysteem een tune-up geven. Alleen dan kun je de beste resultaten krijgen van een gast-besturingssysteem.

In deze handleiding gaan we benchmarken hoe goed Windows 7 presteert als gast-besturingssysteem met Parallels Desktop 6 voor Mac. We hebben om een paar redenen voor Windows 7 gekozen, waaronder dat het beschikbaar is in zowel 32-bits als 64-bits versies, en het werd gebruikt om vergelijkingen tussen Parallels, VMWare's Fusion en Oracle's Virtual Box te benchmarken. Met Windows 7 geïnstalleerd, samen met onze twee favoriete cross-platform benchmarking-tools (Geekbench en CINEBENCH), zijn we klaar om uit te zoeken welke instellingen het meeste effect hebben op de prestaties van het gast-besturingssysteem.

Image
Image

Prestaties afstemmen van parallellen

We gaan de volgende configuratie-opties van Parallels gast-besturingssysteem testen met onze benchmarktools:

  • Performance Caching-opties (snellere virtuele machine of snellere Mac)
  • Adaptieve hypervisor in- of uitgeschakeld
  • Tune Windows for Speed ingeschakeld of uitgeschakeld
  • Video RAM-grootte
  • 3D-versnelling
  • Gast OS RAM-grootte
  • Aantal CPU/Cores

Van de bovenstaande parameters verwachten we dat de RAM-grootte en het aantal CPU's een prominente rol zullen spelen in de prestaties van het gast-besturingssysteem, en dat de video-ramgrootte en 3D-versnelling een kleinere rol zullen spelen. We denken niet dat de resterende opties de prestaties aanzienlijk zullen verbeteren, maar we hebben het eerder bij het verkeerde eind gehad en het is niet ongebruikelijk om verrast te zijn over wat prestatietests onthullen.

Parallels Desktop optimaliseren: hoe we testen

We zullen Geekbench 2.1.10 en CINEBENCH R11.5 gebruiken om de prestaties van Windows 7 te meten terwijl we de configuratie-opties van het gast-besturingssysteem wijzigen.

Image
Image

De benchmarktests

Geekbench test de integer- en floating-point-prestaties van de processor, test het geheugen met behulp van een eenvoudige lees-/schrijfprestatietest en voert een streamtest uit die de aanhoudende geheugenbandbreedte meet. De resultaten van de reeks tests worden gecombineerd om een enkele Geekbench-score te produceren. We zullen ook de vier basistestsets doorbreken (Integer Performance, Floating-Point Performance, Memory Performance en Stream Performance), zodat we de sterke en zwakke punten van elke virtuele omgeving kunnen zien.

CINEBENCH voert een real-world test uit van de CPU van een computer en het vermogen van de grafische kaart om afbeeldingen weer te geven. De eerste test gebruikt de CPU om een fotorealistisch beeld weer te geven, waarbij CPU-intensieve berekeningen worden gebruikt om reflecties, omgevingsverduistering, gebiedsverlichting en schaduw, en meer weer te geven. We voeren de tests uit met een enkele CPU of core en herhalen de test vervolgens met meerdere CPU's of cores. Het resultaat levert een referentieprestatiecijfer voor de computer op met een enkele processor, een cijfer voor alle CPU's en kernen en een indicatie van hoe goed meerdere kernen of CPU's worden gebruikt.

De tweede CINEBENCH-test evalueert de prestaties van de grafische kaart van de computer met behulp van OpenGL om een 3D-scène weer te geven terwijl een camera binnen de scène beweegt. Deze test bepa alt hoe snel de grafische kaart kan presteren terwijl de scène nog steeds nauwkeurig wordt weergegeven.

Testmethodologie

Met zeven verschillende Guest OS-configuratieparameters om te testen, en met sommige parameters met meerdere opties, zouden we tot ver in volgend jaar benchmarktests kunnen uitvoeren. Om het aantal uit te voeren tests te verminderen en toch zinvolle resultaten te genereren, beginnen we met het testen van de hoeveelheid RAM en het aantal CPU's/Cores, omdat we denken dat deze variabelen de grootste impact zullen hebben. We zullen dan de slechtste RAM/CPU-configuratie en de beste RAM/CPU-configuratie gebruiken wanneer we de resterende prestatie-opties testen.

We zullen alle tests uitvoeren na een nieuwe start van zowel het hostsysteem als de virtuele omgeving. Zowel de host als de virtuele omgeving zullen alle anti-malware- en antivirusprogramma's uitgeschakeld hebben. Alle virtuele omgevingen worden uitgevoerd binnen een standaard OS X-venster. In het geval van de virtuele omgevingen zullen er behalve de benchmarks geen gebruikersapplicaties draaien. Op het hostsysteem, met uitzondering van de virtuele omgeving, zullen er geen andere gebruikerstoepassingen worden uitgevoerd dan een teksteditor om aantekeningen te maken voor en na het testen, maar nooit tijdens het eigenlijke testproces.

Optimaliseer Parallels Desktop: 512 MB RAM versus meerdere CPU's/cores

We beginnen deze benchmark door 512 MB RAM toe te wijzen aan het gast-besturingssysteem van Windows 7. Dit is de minimale hoeveelheid RAM die door Parallels wordt aanbevolen om Windows 7 (64-bits) uit te voeren. We dachten dat het een goed idee was om onze geheugenprestatietests onder het optimale niveau te starten, om te bepalen hoe de prestaties wel of niet verbeteren naarmate het geheugen toeneemt.

Image
Image

Na het instellen van de 512 MB RAM-toewijzing, hebben we elk van onze benchmarks uitgevoerd met 1 CPU/Core. Nadat de benchmarks waren voltooid, herhaalden we de test met 2 en vervolgens 4 CPU's/Cores.

512 MB geheugenresultaten

Wat we vonden was ongeveer wat we verwachtten. Windows 7 kon goed presteren, ook al was het geheugen onder de aanbevolen niveaus. In de Geekbench Overall-, Integer- en Floating Point-tests zagen we de prestaties mooi verbeteren doordat we extra CPU's/Cores bij de tests gooiden. We zagen de beste scores toen we 4 CPU's/Cores beschikbaar maakten voor Windows 7. Het geheugengedeelte van Geekbench vertoonde weinig verandering toen CPU's/Cores werden toegevoegd, wat we verwachtten. De Geekbench Stream-test, die de geheugenbandbreedte meet, vertoonde echter een merkbare afname toen we CPU's / Cores aan de mix toevoegden. We zagen het beste Stream-resultaat met slechts een enkele CPU/core.

Onze veronderstelling is dat de extra overhead van de virtuele omgeving om extra CPU's/Cores te gebruiken de prestaties van de streambandbreedte opslokt. Toch is de verbetering in de Integer- en Floating Point-tests met meerdere CPU's/Cores de lichte daling van de Stream-prestaties voor de meeste gebruikers waarschijnlijk zeker waard.

Onze CINEBENCH-resultaten lieten ook ongeveer zien wat we verwachtten. De weergave, waarbij de CPU wordt gebruikt om een complexe afbeelding te tekenen, verbeterde naarmate er meer CPU's/Cores aan de mix werden toegevoegd. De OpenGL-test gebruikt de grafische kaart, dus er waren geen merkbare veranderingen toen we CPU's/Cores toevoegden.

Parallels Desktop optimaliseren: 1 GB RAM versus meerdere CPU's/cores

We beginnen deze benchmark door 1 GB RAM toe te wijzen aan het gast-besturingssysteem van Windows 7. Dit is de aanbevolen geheugentoewijzing voor Windows 7 (64-bit), althans volgens Parallels. We dachten dat het een goed idee was om met dit geheugenniveau te testen, omdat dit waarschijnlijk de optie is voor veel gebruikers.

Image
Image

Na het instellen van de toewijzing van 1 GB RAM, hebben we elk van onze benchmarks uitgevoerd met 1 CPU/Core. Nadat de benchmarks waren voltooid, herhaalden we de test met 2 en vervolgens 4 CPU's/Cores.

1 GB geheugenresultaten

Wat we vonden was ongeveer wat we verwachtten; Windows 7 kon goed presteren, ook al was het geheugen onder het aanbevolen niveau. In de Geekbench Overall-, Integer- en Floating Point-tests zagen we de prestaties mooi verbeteren doordat we extra CPU's/Cores bij de tests gooiden. We zagen de beste scores toen we 4 CPU's/Cores beschikbaar maakten voor Windows 7. Het geheugengedeelte van Geekbench vertoonde weinig verandering toen we CPU's/Cores toevoegden, wat we verwachtten. De Geekbench Stream-test, die de geheugenbandbreedte meet, vertoonde echter een merkbare afname toen we CPU's / Cores aan de mix toevoegden. We zagen het beste Stream-resultaat met slechts een enkele CPU/core.

Onze veronderstelling is dat de extra overhead van de virtuele omgeving om extra CPU's/Cores te gebruiken de prestaties van de streambandbreedte opslokt. Toch is de verbetering in de Integer- en Floating Point-tests met meerdere CPU's/Cores waarschijnlijk de lichte daling van de streamprestaties voor de meeste gebruikers zeker waard.

Onze CINEBENCH-resultaten lieten ook ongeveer zien wat we verwachtten. De weergave, waarbij de CPU wordt gebruikt om een complexe afbeelding te tekenen, verbeterde naarmate er meer CPU's/Cores aan de mix werden toegevoegd. De OpenGL-test gebruikt de grafische kaart, dus er waren geen merkbare veranderingen toen we CPU's/Cores toevoegden.

Een ding dat ons meteen opviel, was dat hoewel de algehele prestatiecijfers in elke test beter waren dan de configuratie van 512 MB, de verandering marginaal was, nauwelijks wat we hadden verwacht. Natuurlijk zijn de benchmarktests zelf in het begin niet erg geheugengebonden. We verwachten dat toepassingen in de echte wereld die veel geheugen gebruiken, een boost zullen krijgen van het toegevoegde RAM-geheugen.

Parallels Desktop optimaliseren: 2 GB RAM versus meerdere CPU's/cores

We beginnen deze benchmark door 2 GB RAM toe te wijzen aan het gast-besturingssysteem van Windows 7. Dit is waarschijnlijk de bovenkant van de RAM-toewijzing voor de meeste mensen die Windows 7 (64-bits) onder Parallels gebruiken. We verwachten iets betere prestaties dan de tests van 512 MB en 1 GB die we eerder hebben uitgevoerd.

Na het instellen van de 2 GB RAM-toewijzing, hebben we elk van onze benchmarks uitgevoerd met 1 CPU/Core. Nadat de benchmarks waren voltooid, herhaalden we de tests met 2 en vervolgens 4 CPU's/Cores.

Image
Image

2 GB geheugenresultaten

Wat we vonden was niet helemaal wat we hadden verwacht. Windows 7 presteerde goed, maar we hadden niet verwacht zo'n kleine prestatieverbetering te zien op basis van alleen de hoeveelheid RAM. In de Geekbench Overall-, Integer- en Floating Point-tests zagen we de prestaties mooi verbeteren doordat we extra CPU's/Cores bij de tests gooiden. We zagen de beste scores toen we 4 CPU's/Cores beschikbaar maakten voor Windows 7. Het geheugengedeelte van Geekbench vertoonde weinig verandering toen we CPU's/Cores toevoegden, wat we verwachtten. De Geekbench Stream-test, die de geheugenbandbreedte meet, vertoonde echter een merkbare afname toen we CPU's / Cores aan de mix toevoegden. We zagen het beste Stream-resultaat met slechts een enkele CPU/core.

Onze veronderstelling is dat de extra overhead van de virtuele omgeving om extra CPU's/Cores te gebruiken de prestaties van de streambandbreedte opslokt. Toch is de verbetering in de Integer- en Floating Point-tests met meerdere CPU's/Cores de lichte daling van de Stream-prestaties voor de meeste gebruikers waarschijnlijk zeker waard.

Onze CINEBENCH-resultaten lieten ook ongeveer zien wat we verwachtten. De weergave, waarbij de CPU wordt gebruikt om een complexe afbeelding te tekenen, verbeterde naarmate er meer CPU's/Cores aan de mix werden toegevoegd. De OpenGL-test gebruikt de grafische kaart, dus er waren geen merkbare veranderingen toen we CPU's/Cores toevoegden.

Een ding dat ons meteen opviel, was dat hoewel de algehele prestatiecijfers in elke test beter waren dan de configuratie van 512 MB, de verandering marginaal was, nauwelijks wat we hadden verwacht. Natuurlijk zijn de benchmarktests zelf in het begin niet erg geheugengebonden. We verwachten dat toepassingen in de echte wereld die veel geheugen gebruiken, een boost zullen krijgen van het toegevoegde RAM-geheugen.

Parallels geheugen en CPU-toewijzing: wat we hebben ontdekt

Na het testen van Parallels met geheugentoewijzingen van 512 RAM, 1 GB RAM en 2 GB RAM, samen met testen met meerdere CPU/Core-configuraties, kwamen we tot een aantal definitieve conclusies.

Image
Image

RAM-toewijzing

Onze veronderstelling is dat de extra overhead van de virtuele omgeving om extra CPU's/Cores te gebruiken de prestaties van de streambandbreedte opslokt. Toch is de verbetering in de Integer- en Floating Point-tests met meerdere CPU's/Cores voor de meeste gebruikers waarschijnlijk de lichte daling van de Stream-prestaties waard.

Een ding dat ons meteen opviel, was dat hoewel de algehele prestatiecijfers in elke test beter waren dan de configuratie van 512 MB, de verandering marginaal was, nauwelijks wat we hadden verwacht. Natuurlijk zijn de benchmarktests zelf in het begin niet erg geheugengebonden. We verwachten dat toepassingen in de echte wereld die veel geheugen gebruiken, een boost zullen krijgen van het toegevoegde RAM-geheugen.

CPU's/Cores

Voor benchmarktests had de hoeveelheid RAM weinig invloed op de algehele prestaties. Ja, het toewijzen van meer RAM leidde over het algemeen tot betere benchmarkscores, maar niet in een mate die substantieel genoeg was om het host-besturingssysteem (OS X) van RAM te beroven dat het beter zou kunnen gebruiken.

Omdat de algemene score echter de geheugenprestaties omvat, die weinig veranderden, of, in het geval van de Stream-test, een daling naarmate de CPU's/kernen werden verhoogd, varieerde de algehele procentuele verbetering slechts van 26% tot 40%.

De resultaten

Onthoud echter dat hoewel we geen grote verbeteringen hebben gezien, we het gast-besturingssysteem alleen hebben getest met benchmarktools. De daadwerkelijke Windows-applicaties die u gebruikt, kunnen inderdaad beter presteren met meer RAM-geheugen dat voor hen beschikbaar is. Het is echter ook duidelijk dat als u uw gast-besturingssysteem gebruikt om Outlook, Internet Explorer of andere algemene toepassingen uit te voeren, u waarschijnlijk geen verbetering zult zien door er meer RAM naar toe te gooien.

  • Slechtste: 512 MB RAM en 1 CPU
  • Best: 1 GB RAM en 4 CPU's

Parallels videoprestaties: video-RAM-grootte

De grootste prestatieverbetering kwam van het beschikbaar maken van extra CPU's/Cores voor het Parallels-gast-besturingssysteem. Een verdubbeling van het aantal CPU's/Cores leverde geen verdubbeling van de prestaties op. De beste prestatieverbetering kwam in de Integer-test, met een toename van 50% tot 60% toen we het aantal beschikbare CPU/Cores verdubbelden. We zagen een verbetering van 47% tot 58% in de Floating Point-test toen we de CPU's/Cores verdubbelden.

Image
Image

We waren op zoek naar twee RAM/CPU-configuraties om te gebruiken voor de rest van onze tests, de slechtst presterende en best presterende. Onthoud dat als we 'slechtste' zeggen, we alleen verwijzen naar de prestaties in de Geekbench-benchmarktest. De slechtste prestatie in deze test zijn eigenlijk fatsoenlijke real-world prestaties, bruikbaar voor de meeste standaard Windows-applicaties, zoals e-mail en surfen op het web.

De tweede test omvat het renderen van een statische afbeelding. Bij deze test wordt de CPU gebruikt om een fotorealistisch beeld weer te geven, waarbij CPU-intensieve berekeningen worden gebruikt om reflecties, omgevingsverduistering, gebiedsverlichting en schaduw, en meer weer te geven.

Verwachtingen

In deze videoprestatietest van Parallels gaan we twee basisconfiguraties gebruiken. De eerste is 512 MB RAM en een enkele CPU toegewezen aan het Windows 7-gastbesturingssysteem. De tweede configuratie is 1 GB RAM en 4 CPU's toegewezen aan het Windows 7-gastbesturingssysteem. Voor elke configuratie wijzigen we de hoeveelheid videogeheugen die is toegewezen aan het gast-besturingssysteem om te zien hoe dit de prestaties beïnvloedt.

Laten we, met deze aannames, eens kijken hoe Parallels 6 Desktop voor Mac benchmarkt.

Parallelle resultaten videoprestaties

We zagen weinig effect op de OpenGL-test van het wijzigen van het aantal CPU's/Cores dat beschikbaar is voor het gast-besturingssysteem. We zagen echter een lichte daling (3,2%) in prestaties toen we de hoeveelheid video-RAM verlaagden van 256 MB naar 128 MB.

We zullen CINEBENCH R11.5 gebruiken om de grafische prestaties te benchmarken. CINEBENCH R11.5 voert twee tests uit. De eerste is OpenGL, dat het vermogen van het grafische systeem meet om een geanimeerde video nauwkeurig weer te geven. De test vereist dat elk frame nauwkeurig wordt weergegeven en meet de totale bereikte framesnelheid. De OpenGL-test vereist ook dat het grafische systeem hardwaregebaseerde 3D-versnelling ondersteunt. We voeren de tests dus altijd uit met hardwareversnelling ingeschakeld in Parallels.

Parallels Videoprestaties Conclusie

We verwachten enig verschil in de OpenGL-test als we de video-RAM-grootte wijzigen, op voorwaarde dat er voldoende RAM is om hardwareversnelling te laten werken. Evenzo verwachten we dat de renderingtest voornamelijk wordt beïnvloed door het aantal CPU's dat beschikbaar is om het fotorealistische beeld weer te geven, met weinig effect van de hoeveelheid video-RAM.

Optimaliseer Parallels Desktop: beste configuratie voor gast-OS-prestaties

Met de benchmarks uit de weg, kunnen we ons wenden tot het afstemmen van Parallels 6 Desktop voor Mac voor de beste prestaties voor het gast-besturingssysteem.

Image
Image

Geheugentoewijzing

De renderingtest reageerde zoals verwacht op het aantal beschikbare CPU's/Cores; hoe meer zielen hoe meer vreugd. Maar we zagen ook een lichte prestatiedip (1,7%) toen we het video-RAM van 256 MB naar 128 MB lieten zakken. We hadden niet echt verwacht dat de video-RAM-grootte het effect zou hebben. Ook al was de verandering klein, ze was herhaalbaar en meetbaar.

Hoewel de werkelijke prestatieveranderingen tussen video-RAM-formaten marginaal verschilden, waren ze niettemin meetbaar. En aangezien er geen uitstekende reden lijkt te zijn om het videogeheugen in te stellen onder de momenteel ondersteunde maximale grootte van 256 MB, lijkt het veilig om te zeggen dat de standaard 256 MB video-RAM-instelling met 3D-hardwareversnelling ingeschakeld inderdaad de beste instelling is om gebruik voor elk gast-besturingssysteem.

Waar u voordelen zult zien van het verhogen van de geheugentoewijzing, zijn toepassingen die veel RAM gebruiken, zoals afbeeldingen, games, complexe spreadsheets en multimediabewerking.

Onze aanbevolen geheugentoewijzing is dan 1 GB voor de meeste gast-besturingssystemen en de basistoepassingen die ze zullen uitvoeren. Verhoog dat bedrag voor games en graphics, of als je ondermaatse prestaties ziet.

CPU/Cores-toewijzing

Wat we ontdekten was dat geheugentoewijzing minder effect had op de prestaties van het gast-besturingssysteem dan we eerst dachten. Dit geeft aan dat het ingebouwde caching-systeem van Parallels, dat is ontworpen om de basisprestaties van het gast-besturingssysteem te ondersteunen, zeer goed werkt, in ieder geval voor het gast-besturingssysteem dat Parallels kent. Als u een onbekend gast-besturingssysteem kiest, werkt Parallels-caching mogelijk niet zo goed.

Video RAM-instellingen

Dit bleek eigenlijk vrij eenvoudig te zijn. Gebruik voor elk op Windows gebaseerd gastbesturingssysteem het maximale video-RAM (256 MB), schakel 3D-versnelling in en schakel Verticale synchronisatie in.

Optimalisatie-instellingen

Stel de instelling Prestaties in op 'Sneller virtuele machine'. Hiermee wordt fysiek geheugen van uw Mac toegewezen aan het gast-besturingssysteem. Dit kan de prestaties van het gastbesturingssysteem verbeteren, maar kan ook de prestaties van uw Mac verminderen als u weinig geheugen hebt.

Bij het instellen van geheugentoewijzing voor het gast-besturingssysteem is de sleutel tot het bepalen van de te gebruiken grootte daarom de toepassingen die u in het gast-besturingssysteem gaat draaien. U zult niet veel verbetering zien in standaard niet-geheugenintensieve toepassingen, zoals e-mail, browsen en tekstverwerking, door er veel geheugen aan te besteden.

De optie Windows afstemmen op snelheid schakelt automatisch sommige Windows-functies uit die de prestaties vertragen. Dit zijn meestal visuele GUI-elementen, zoals langzaam vervagen van vensters en andere effecten.

Stel Power in op 'Betere prestaties'. Hierdoor kan het gast-besturingssysteem op volle snelheid draaien, ongeacht hoe dat de batterij van een draagbare Mac beïnvloedt.

Optimaliseer Parallels Desktop: beste configuratie voor Mac-prestaties

Deze instelling heeft verreweg het meeste effect op de prestaties van het gastbesturingssysteem. Echter, net als bij geheugentoewijzing, verspil je CPU's/Cores die je Mac zou kunnen gebruiken als je de CPU/Core-toewijzing onnodig verhoogt als de programma's die je gebruikt niet veel prestaties nodig hebben. Voor basistoepassingen zoals e-mail en surfen op het web is 1 CPU prima. Je ziet verbeteringen in games, graphics en multimedia met meerdere cores. Voor dit soort toepassingen moet u minimaal 2 CPU's/cores toewijzen, en meer, indien mogelijk.

Image
Image

Geheugentoewijzing

Stel het gast-besturingssysteem in op het minimale geheugen dat nodig is voor het besturingssysteem plus de toepassingen die u wilt uitvoeren. Voor standaard Windows-toepassingen, zoals e-mail en browsers, zou 512 MB voldoende moeten zijn. Hierdoor blijft er meer RAM over voor uw Mac-toepassingen.

CPU's/Cores-toewijzing

Omdat de prestaties van het gast-besturingssysteem hier niet het doel zijn, zou het voldoende moeten zijn om het gast-besturingssysteem toegang te geven tot een enkele CPU/kern om ervoor te zorgen dat het gast-besturingssysteem goed kan werken en dat uw Mac niet overmatig is belast.

Video RAM-toewijzing

Video RAM en de bijbehorende instellingen hebben eigenlijk weinig invloed op de prestaties van je Mac. We raden aan om het op de standaardinstelling voor het gast-besturingssysteem te laten.

Optimalisatie-instellingen

Als u de functie Adaptieve hypervisor inschakelen inschakelt, kunnen de CPU's/kernen op uw Mac worden toegewezen aan de toepassing die momenteel in focus is. Dit betekent dat zolang het gast-besturingssysteem de belangrijkste applicatie is, het een hogere prioriteit heeft boven alle Mac-applicaties die je tegelijkertijd gebruikt.

Tuning Parallels' guest OS-configuratie-opties voor de beste Mac-prestaties gaan ervan uit dat je gast-OS-applicaties hebt die je altijd wilt laten draaien, en dat je wilt dat ze een minimale impact hebben op je gebruik van je Mac. Een voorbeeld is het uitvoeren van Outlook in het gast-besturingssysteem, zodat u uw zakelijke e-mail regelmatig kunt controleren. U wilt dat uw Mac-programma's blijven draaien, zonder grote prestatieverlies door het draaien van de virtuele machine.

Stel de instelling Prestaties in op 'Sneller Mac OS'. Dit geeft de voorkeur aan het toewijzen van fysiek geheugen aan je Mac in plaats van het toe te wijzen aan het gast-besturingssysteem, en verbetert de prestaties van je Mac. Het nadeel is dat het gast-besturingssysteem een tekort aan beschikbaar geheugen kan hebben en langzaam werkt totdat je Mac er geheugen voor vrijmaakt.

Stel Power in op 'Longer Battery Life' om de prestaties van het gast-besturingssysteem te verminderen en de batterij van een draagbare Mac te verlengen. Als je geen draagbare Mac gebruikt, maakt deze instelling niet echt veel uit.

Aanbevolen: