Is de Galaxy Watch waterdicht?

Inhoudsopgave:

Is de Galaxy Watch waterdicht?
Is de Galaxy Watch waterdicht?
Anonim

De Samsung Galaxy Watch is waterdicht, maar wat betekenen termen als 5ATM en IP68? Simpel gezegd, het Samsung Galaxy-horloge heeft geen problemen met iets anders dan extreme omstandigheden.

Is de Galaxy Watch waterdicht?

De Samsung Galaxy Watch wordt geleverd met twee afzonderlijke classificaties voor onderdompeling in water. De IP68-classificatie (Ingress Protection) geeft aan dat het horloge tot 30 minuten waterbestendig is. De 5ATM-classificatie laat zien dat het horloge tot vijftig meter diepte onderdompelingsbestendig is. Wanneer je de twee samenvoegt, kan de Samsung Galaxy Watch tot dertig minuten worden ondergedompeld in 50 meter water.

Hoewel geen enkel elektronisch apparaat echt waterdicht is, is het juist om te zeggen dat Galaxy Watch waterbestendig is. In alle opzichten is het horloge prima voor alle, behalve de meest extreme activiteiten.

Image
Image

Wat u wel en niet kunt doen met de Galaxy Watch

U kunt uw Galaxy Watch tijdens het afwassen, onder de douche of in de regen dragen. De IP-classificatie houdt echter geen rekening met de waterdruk; dat is waar de 5ATM-classificatie van pas komt. Het horloge is geschikt voor maximaal vijf atmosfeer druk, dat is hoeveel druk je voelt op een diepte van 50 meter.

Elke watergerelateerde activiteit die boven een diepte van 50 meter blijft, is oké. De enige keren dat je in de problemen komt, is wanneer je onder die diepte duikt. Hoewel het horloge niet bestand is tegen waterstromen onder hoge druk, is je gootsteen in orde, terwijl een brandslang dat niet is.

Als je van plan bent te gaan waterskiën, is het voor de zekerheid een goed idee om je Galaxy Watch te verwijderen.

Verzorging en gebruik van de Galaxy Watch in het water

Als je het horloge meeneemt in de oceaan of in water dat chemicaliën bevat (zoals een zwembad), spoel je het horloge dan af onder schoon water als je klaar bent. Na het afspoelen van het horloge of na het zwemmen in zoet water, schudt u het lichtjes om overtollig water te verwijderen.

Terwijl je aan het zwemmen bent, kun je de watervergrendelingsmodus inschakelen, waardoor het altijd-aan-display wordt uitgeschakeld en onbedoelde aanraking wordt voorkomen. Deze functie helpt de batterij te sparen en zorgt ervoor dat het horloge niet werkt als het onder water is.

Om de watervergrendelingsmodus in te schakelen, veegt u omlaag om toegang te krijgen tot de Snelle instellingen en tikt u vervolgens op het pictogram Waterslot (de waterdruppels). Houd de home-toets ingedrukt om het uit te schakelen.

Aanbevolen: