Is Disney Plus down of ben jij het?

Inhoudsopgave:

Is Disney Plus down of ben jij het?
Is Disney Plus down of ben jij het?
Anonim

Is Disney+ alleen voor jou of voor iedereen? Als je geen verbinding kunt maken met Disney Plus of de Disney+-app, is de website mogelijk niet beschikbaar of is er een probleem met je computer of je Disney Plus-app.

De instructies in dit artikel zijn van toepassing op de Disney Plus-website en ook als de Disney Plus-app niet beschikbaar is.

Hoe weet ik of Disney Plus niet beschikbaar is

Als je denkt dat Disney Plus niet beschikbaar is voor iedereen en niet alleen voor jou, probeer dan deze eenvoudige stappen om te zien of er Disney-problemen zijn.

  1. Controleer het Disney+ Twitter-account voor updates over of de service problemen heeft.

    Image
    Image

    Dit zou altijd je eerste aanspreekpunt moeten zijn, aangezien het officiële Twitter-account een goede bron van actuele informatie is.

  2. Zoek op Twitter naar disneyplusdown. Als de site voor iedereen uit de lucht is, is de kans groot dat iemand erover gaat tweeten. Controleer op tweets, maar let ook op de tijdstempels van de tweets om er zeker van te zijn dat ze niet praten over een eerdere tijd dat Disney Plus niet werkt.

    Image
    Image

    Geen toegang tot Twitter? Probeer andere grote sites zoals Google of YouTube. Als u ze ook niet kunt bekijken, ligt het probleem vrijwel zeker bij u of bij uw ISP.

  3. Gebruik een externe "status checker" website. Populaire opties zijn Down For Everyone Or Just Me, Downdetector en Is It Down Right Now?. Ze zullen je allemaal vertellen of Disney Plus voor alle anderen operationeel is.

    Image
    Image

Wat te doen als je geen verbinding kunt maken met Disney Plus

Als niemand anders een probleem met Disney Plus meldt, ligt het probleem waarschijnlijk aan jouw kant.

Er zijn veel dingen die je kunt proberen als Disney Plus goed lijkt te werken voor iedereen, maar niet voor jou.

  1. Zorg ervoor dat je daadwerkelijk https://www.disneyplus.com bezoekt en geen onofficiële kloon.
  2. Als je geen toegang hebt tot Disney Plus vanuit je webbrowser, probeer dan de Disney+ app te gebruiken. Als de Disney Plus-app niet werkt, probeer dan in plaats daarvan de browser op je smartphone of tablet te gebruiken.
  3. Sluit al je browservensters, wacht 30 seconden, open één venster en probeer opnieuw toegang te krijgen tot de Disney Plus-site. Doe hetzelfde met de Disney Plus-app als je een tablet of smartphone gebruikt. Zorg ervoor dat je de app daadwerkelijk afsluit; leer hoe u Android-apps sluit en hoe u apps op de iPhone afsluit.

    Als de app of het browservenster vast lijkt te zitten en niet goed sluit, probeer dan in plaats daarvan je apparaat opnieuw op te starten.

  4. Wis de cache van je browser.
  5. Wis de cookies van uw browser.
  6. Controleer uw computer op malware.
  7. Start je computer opnieuw op.
  8. Soms, maar zelden, kan er een probleem zijn met uw DNS-server. Als u zich op uw gemak voelt bij het wisselen van DNS-servers, zijn er veel gratis en openbare methoden, maar deze kunnen meer geavanceerde kennis vereisen.
  9. Als niets hierboven Disney Plus voor je heeft opgelost, heb je mogelijk een probleem met je internetverbinding. Een zo'n probleem kan zijn wanneer u te veel apparaten heeft die uw netwerkbandbreedte gebruiken, maar het kan ingewikkelder zijn dan dat. Neem contact op met uw ISP voor meer hulp.

Disney Plus-foutmeldingen

Disney Plus kan standaard HTTP-statuscodefouten weergeven, zoals 500 Internal Server Error, 403 Forbidden en 404 Not Found, maar het kan ook specifieke foutcodes weergeven die exclusief zijn voor Disney Plus. Dit zijn de meest voorkomende.

  • Foutcode 4-9: Deze hebben betrekking op onjuiste accountgegevens. Zorg ervoor dat alles correct is in uw account, inclusief factuurgegevens, en log opnieuw in.
  • Foutcode 13: Te veel apparaten. Er zijn te veel apparaten tegelijk ingelogd, dus de limiet is bereikt.
  • Foutcode 31 en 73: Locatieprobleem. Als u probeert in te loggen achter een VPN, staat Disney Plus dit niet toe. Schakel uw VPN uit voor toegang.
  • Foutcode 41 en 42: probleem met afspelen. Dit is waar de Disney Plus-servers overbelast zijn. Later terugkomen is hier het vervelende antwoord.
  • Foutcode 83: Een catch-all-foutcode die betekent dat Disney Plus problemen heeft. Wacht het af en probeer het later opnieuw om te zien of het is opgelost.

Als het probleem nog steeds niet is opgelost, probeer het dan af te wachten. Wanneer er veel vraag is naar Disney Plus, kan het deze foutmeldingen geven wanneer het probleem aan de kant van de app of website ligt, niet aan de jouwe. Je kunt ook de hulplijn bellen op 888-905-7888.

Aanbevolen: