Is Hulu Down of ben jij het?

Inhoudsopgave:

Is Hulu Down of ben jij het?
Is Hulu Down of ben jij het?
Anonim

Als je geen verbinding kunt maken met de Hulu-service of de bijbehorende app, of als je je afvraagt waarom Hulu niet werkt, is deze mogelijk niet beschikbaar. Gelukkig zijn er enkele belangrijke manieren om erachter te komen of de Hulu-problemen alleen van jou zijn of dat de service niet voor iedereen beschikbaar is.

Hoe weet ik of Hulu down is

Als je denkt dat Hulu voor iedereen down is en niet alleen voor jou, probeer dan deze eenvoudige stappen om te controleren of je gelijk hebt.

  1. Controleer het Hulu Support Twitter-account voor actuele informatie.

    Image
    Image

    Dit zou altijd je eerste aanspreekpunt moeten zijn, aangezien het officiële Twitter-account altijd de meest relevante informatie moet hebben.

  2. Zoek op Twitter naar Huludown. Als de site voor iedereen uit de lucht is, heeft iemand er waarschijnlijk al over getweet. Controleer op tweets, maar let op de tijdstempels van de tweets om er zeker van te zijn dat ze niet praten over een eerdere tijd dat Hulu niet werkte.

    Image
    Image

    Heb je geen toegang tot Hulu? Probeer andere grote sites zoals Google of YouTube. Als u ze ook niet kunt bekijken, ligt het probleem vrijwel zeker bij u of bij uw ISP.

  3. Gebruik een externe "status checker" website. Populaire opties zijn Down For Everyone Or Just Me, Downdetector, Is It Down Right Now? en Outage. Report. Ze zullen je allemaal vertellen of Hulu voor iedereen werkt.

    Image
    Image

Wat te doen als u geen verbinding kunt maken met Hulu

Als niemand anders een probleem met Hulu meldt, ligt het probleem waarschijnlijk aan jouw kant.

Er zijn een paar dingen die je kunt proberen als Hulu goed lijkt te werken voor iedereen, maar niet voor jou.

  1. Als je Hulu niet kunt openen vanuit je webbrowser, probeer dan de Hulu-app op je smartphone of streamingapparaat. Als de Hulu-app niet lijkt te werken, probeer dan in plaats daarvan de browser op je smartphone of tablet te gebruiken.
  2. Sluit al uw browservensters, wacht 30 seconden, open één venster en probeer vervolgens opnieuw toegang te krijgen tot de Hulu-site. Doe hetzelfde met de Hulu-app als je een tablet of smartphone gebruikt. Zorg ervoor dat je de app goed afsluit. Leer hoe u Android-apps sluit en hoe u apps op de iPhone volledig afsluit in plaats van ze gewoon te sluiten.

    Als de app of het browservenster vast lijkt te zitten en niet volledig sluit, probeer dan in plaats daarvan je apparaat opnieuw op te starten.

  3. Wis de cache van je browser.
  4. Wis de cookies van uw browser.
  5. Controleer uw computer op malware.
  6. Start je computer opnieuw op.

    Je kunt ook je smartphone of streamingapparaat opnieuw opstarten, zoals een Roku, afhankelijk van wat je gebruikt om toegang te krijgen tot Hulu.

Bottom Line

Als niets Hulu voor je heeft opgelost, heb je mogelijk een probleem met je internetverbinding. Een zo'n probleem kan zijn wanneer u te veel apparaten heeft die uw netwerkbandbreedte gebruiken en uiteindelijk uw internet vertraagt, zodat u het niet kunt gebruiken, maar het kan ingewikkelder zijn dan dat. Neem contact op met uw internetprovider voor meer hulp.

Hulu-foutmeldingen

Hulu kan standaard HTTP-statuscodefouten weergeven, zoals 500 Internal Server Error, 403 Forbidden en 404 Not Found, maar Hulu biedt ook tientallen eigen foutcodes. Hier zijn enkele van de meest voorkomende die u kunt tegenkomen.

  • Hulu-foutcode 3 en 5: deze betekenen meestal dat er een internetprobleem is en dat een show niet kan worden afgespeeld. Probeer uw apparaat opnieuw op te starten of uw router opnieuw op te starten.
  • Hulu Error Code 500: Er is een probleem met de serververbinding. Probeer de pagina te vernieuwen om het te repareren.
  • Hulu Error Code 400: Uw accountgegevens zijn niet toegankelijk. Probeer uw apparaat opnieuw op te starten of te verwijderen en opnieuw toe te voegen aan uw account.
  • Hulu-foutcode 16: een ongeldige regiocode, wat meestal betekent dat u toegang probeert te krijgen tot Hulu van achter een VPN of proxy. Schakel de VPN uit om dit op te lossen.

Als het probleem nog steeds niet is opgelost, probeer het dan af te wachten. Wanneer er veel vraag is naar Hulu, kan het deze foutmeldingen geven wanneer het probleem aan de kant van de app of website ligt, niet aan de jouwe.

Aanbevolen: