Gids voor de Instagram-modus van de Galaxy S10

Inhoudsopgave:

Gids voor de Instagram-modus van de Galaxy S10
Gids voor de Instagram-modus van de Galaxy S10
Anonim

Vind je het leuk om foto's te delen met je vrienden en familie via Instagram? Misschien wilt u overwegen een Samsung Galaxy S10-telefoon op te halen, die is uitgerust met een krachtige camera met een nieuwe Instagram-modus. Je kunt stickers, tekst en hashtags toevoegen voordat je foto's publiceert in je Instagram-verhaal op de Samsung S10.

De Galaxy S10 Instagram-modus gebruiken

Voordat je de Instagram-modus kunt gebruiken, download je de Instagram-app uit de Google Play Store. Nadat u de Camera-app hebt geopend, bladert u door de cameramodi onder aan het scherm totdat u Instagram. ziet

Nadat je een foto hebt gemaakt in de Instagram-modus, heb je toegang tot verschillende Instagram-fototools. Je kunt de foto ook naar je contacten sturen, een vriend taggen op Instagram of hem rechtstreeks in je Instagram-verhaal plaatsen.

Image
Image

Hoe de Galaxy S10 Instagram-modus in te schakelen

Als je de Instagram-modus niet als optie ziet:

  1. Open de Camera app en selecteer Photo modus.
  2. Tik op het tandwiel Instellingen in de linkerbovenhoek.
  3. Scroll naar beneden en ga naar Cameramodi > Bewerkmodi en zoek naar Instagram en tik erop om de Instagram-modus te activeren.

    Image
    Image

Het is bekend dat een Android 10-update ervoor zorgt dat de Instagram-modus verdwijnt. Als dit gebeurt, verwijder dan de Instagram-app en installeer deze opnieuw op je telefoon.

Hoe goed is de Galaxy S10 Instagram-modus?

Dit was een functie waar veel mensen om vroegen, dus het leek twijfelachtig of het aan de verwachtingen zou kunnen voldoen. En, net als veel nieuwe functies, zijn er nog enkele dingen te wensen over in de Instagram-modus van de S10.

Samsung en Instagram stelden allebei voor dat de ultrakrachtige S10-camera rechtstreeks in de Instagram-app zou worden geïntegreerd, waardoor de duidelijkste foto's met een hoge resolutie zonder gedoe mogelijk zouden zijn. Out of the box, het lijkt erop dat dit niet het geval is. Veel S10-gebruikers waren teleurgesteld dat de Instagram-modus niet de hoogste resolutie gebruikt die de S10-camera kan vastleggen. In plaats daarvan zien foto's eruit alsof ze zijn gemaakt met een telefoon van een oudere generatie. Je merkt misschien nauwelijks het verschil, maar het is nog steeds een teleurstelling.

Samsung heeft snel gereageerd en heeft een paar oplossingen geïntroduceerd om de Instagram-modus te verbeteren. In sommige gevallen is het echter een betere optie om gewone foto's te maken en ze op de ouderwetse manier aan je Instagram-verhaal toe te voegen.

Is de Galaxy S10 Instagram-modus de moeite waard?

Aangezien dit een van de meest geprezen functies van de nieuwe S10-apparaten was, heeft Samsung ernaar gestreefd om de knikken op te lossen en te bepalen wat mensen willen van de Instagram-modus. Aangezien deze functie een officiële samenwerking is tussen Samsung en Instagram, willen de bedrijven samenwerken om er een positieve ervaring van te maken. Het heeft de volledige steun van Samsung en Facebook (het moederbedrijf van Instagram) en er zijn enkele verbeteringen aangebracht sinds de S10 werd uitgebracht. Hoewel de Galaxy S10 een aantal geweldige functies heeft, is de Instagram-modus op zichzelf niet voldoende om de aankoop te rechtvaardigen.

Aanbevolen: