De 5 beste accessoires voor de Xbox Series X/S

Inhoudsopgave:

De 5 beste accessoires voor de Xbox Series X/S
De 5 beste accessoires voor de Xbox Series X/S
Anonim

De beste accessoires voor de Xbox Series X/S profiteren van de functies en verbeteringen van de consoles en zorgen voor een completere game-ervaring. De Xbox Series X is een krachtpatser, met waanzinnige graphics die worden weergegeven in maximaal 8k met 120 frames per seconde, 12 teraflops aan verwerkingskracht, 1 TB aan opslagruimte en 16 gigabyte RAM. De meer budgetvriendelijke en compacte XBox Series S-console heeft wat lagere specificaties, maar het is nog steeds een krachtige console met snelle verwerking, prachtige graphics en verbeterde functies ten opzichte van eerdere generaties.

Bij het zoeken naar accessoires voor je Xbox Series X- of Series S-console, is snelheid de naam van het spel. U wilt controllers, headsets en opslagapparaten met ergonomie en integraties om de functies van uw console te verbeteren, in plaats van apparaten die u tijdens het spelen vertragen. Na tientallen apparaten te hebben geëvalueerd, is onze keuze voor het beste accessoire voor de Xbox Series X/S het nieuwste model van de Xbox draadloze controller. Naast andere upgrades zijn de nieuwe deelknop en hybride D-pad van de controller welkome toevoegingen. Als je niet op zoek bent naar een controller, hebben we ook keuzes in andere categorieën opgenomen, zoals het beste budget Xbox Series X/S-accessoire, de beste headset en het beste opslagapparaat.

Beste algemeen: Microsoft Xbox Series X|S-controller

Image
Image

Als je al een van de beste controllers in de game hebt gemaakt, waarom zou je dan volledig veranderen wat werkt? Microsoft heeft precies de juiste aanpassingen gemaakt, waardoor de Xbox draadloze controller een nog beter accessoire wordt, met naadloos koppelen en schakelen tussen meerdere Xbox-consoles, pc- en Android-ondersteuning en zelfs IOS-ondersteuning in de toekomst.

De fabrikant streeft ernaar om van de Xbox Wireless je enige controller te maken. Het voegde textuur toe op de juiste plaatsen, inclusief op de triggers en het achterste deel van de controller om een betere bediening te bevorderen. Deze textuur houdt de controller stevig in je hand voor die intense sessies, en zorgt ervoor dat je handen niet wegglijden tijdens een cruciale opname. Een nieuwe en verbeterde hybride D-pad geeft een beter gevoel voor je duim en gemakkelijkere bewegingen, en aangepaste knoptoewijzing zorgt ervoor dat het accessoire aanvoelt alsof het voor jou is ontworpen.

Houd er rekening mee dat deze controller AA-batterijen nodig heeft, wat kan worden gezien als een voordeel of een nadeel, afhankelijk van wat je verkiest. Er is ook een nieuwe deelknop, waarmee je gemakkelijk screenshots kunt maken of midden in de game kunt vastleggen. Met de kleuropties Carbon Black, Robot White of Shock Blue en een 3,5 mm-aansluiting voor je headset is de Xbox draadloze controller een stijlvolle, functionele en betrouwbare optie die aan je behoeften van de volgende generatie kan voldoen.

Beste opslag: Seagate opslaguitbreidingskaart 1TB

Image
Image

Een van de beste eigenschappen van de Xbox Series X/S is het nieuwe opslaguitbreidingsslot dat in de achterkant van de console is ingebouwd voor eenvoudige SSD-uitbreiding. De Seagate Storage Expansion Card van 1 TB is speciaal ontworpen voor de Xbox X/S en past in die sleuf.

Ontworpen om de Xbox Velocity Architecture te repliceren, levert het vrijwel geen vertraging op in vergelijking met de interne schijf. Je kunt de snelle hervattingsfunctie van je Xbox gebruiken en direct schakelen tussen kant-en-klare games, of ze nu op de interne schijf of op de uitbreidingsschijf staan. Het aansluiten van de NVMe-uitbreidingsschijf is net zo eenvoudig als het aansluiten, en het heeft een maximale gegevensoverdrachtsnelheid van 2.400 MB/s.

De prijs is hoger dan je normaal zou betalen voor dezelfde hoeveelheid opslagruimte, maar je beta alt een premium voor het gemak en wat in wezen een uitbreiding is van je toch al snelle interne schijf. De Seagate-uitbreidingskaart biedt een geweldige manier om uw opslagruimte uit te breiden zonder extra kabels of apparaten toe te voegen die uw speelruimte rommelig maken. Met de meegeleverde garantie van drie jaar krijgt u gemoedsrust, wetende dat u een hoogwaardige opslagoplossing koopt.

Beste headset: Razer Kaira Pro

Image
Image

Een goede headset voor gaming is een must-have, die je onderdompelt in de wereld en je de beste geluids- en chatmogelijkheden biedt. Hoewel er eindeloze opties beschikbaar zijn, is de Razer Kaira Pro onze uitblinker voor de Xbox Series X/S. Deze headset bevat slimme ontwerpkeuzes en comfort dat sommige andere headsets lijken weg te laten.

Het zwart-groene ontwerp past goed bij andere Xbox-accessoires, en het ontwerp met twee oren van de hoofdband zorgt voor een comfortabel gevoel. De cups hebben FlowKnit-oorkussens van traagschuim, die het samendrukken van het hoofd verminderen en tegelijkertijd het ademend vermogen bevorderen. Er is niets erger dan een headset die je zweetoortjes en hoofdpijn geeft.

Overvloedige knoppen op de oorschelpen zorgen voor snelle bediening, vooral het goed doordachte spel / chat-balanswiel, waarmee je het spelvolume en het chatvolume snel kunt afstemmen. Er zijn ook volumewielen, koppelingsknoppen en mute-knoppen. Met de wielen kun je snelle aanpassingen maken zonder op knoppen op een headset te drukken, wat meestal langer duurt. De geluidskwaliteit en chatkwaliteit zijn ook uitstekend op deze headset, aangezien de oorschelpen zijn voorzien van 50 mm titanium drivers. De afneembare directionele microfoon van 9,9 mm helpt achtergrondgeluiden te verminderen en je krijgt een nauwkeurige geluidskwaliteit en spraakkwaliteit. Goed gemaakt en doordacht ontworpen, de Razer Kaira Pro was een gemakkelijke keuze voor de beste headset voor de Xbox Series X/S.

Beste harde schijf: Seagate Game Drive voor Xbox 4TB externe harde schijf draagbare HDD

Image
Image

Seagate is een ongelooflijk betrouwbare naam als het gaat om opslag, dus het is geen verrassing dat we voor de 4TB Seagate External Hard Drive Game Pass Edition hebben gekozen. Het bevat niet alleen de schijf, maar ook een proefperiode van twee maanden voor Xbox Game Pass, waarmee je toegang hebt tot een heleboel games. Met al die games heb je de extra opslagruimte nodig.

De schijf heeft USB 3.0-technologie, met een maximale snelheid van 140 MB/s. Niet zo snel als een SSD zou kunnen zijn, maar je zou er zeker rechtstreeks van kunnen gamen, en je zult in staat zijn om snel over te zetten van de externe naar interne schijven. De Game Pass-editie is wit en heeft een slank, onopvallend ontwerp dat zijn best doet om op te gaan in de Series S-console. Het heeft een relatief eenvoudige plug-and-play-installatie, wat betekent dat u de schijf snel en gemakkelijk kunt gebruiken.

De externe harde schijf van Seagate wordt ook geleverd in een versie van 2 TB, die slechts één maand Gamepass bevat in plaats van twee.

Beste budget: Western Digital Black P10

Image
Image

De 3 TB WD Black Externe Harde Schijf voor Xbox ziet eruit alsof hij met een bepaald doel is gebouwd, namelijk om bij je nieuwe Xbox X/S-console te passen zonder je bank te verbreken. Deze Xbox-specifieke schijf is beschikbaar voor minder dan $ 100 en biedt een aantal geweldige functies. De 2,5-inch HDD is zwart met een witte rand en heeft een ontwerp dat een beetje op een zeecontainer lijkt.

Met maximale snelheden van ongeveer 130 MB/s krijg je redelijk snelle overdrachten wanneer je je games naar je interne schijf verplaatst om te spelen. Hoewel niet zo snel als een SSD, krijg je een grote hoeveelheid opslagruimte voor een vrij kleine prijs. Bovendien kun je met slechts 4,65 bij 3,46 bij 0,5 inch je gamebibliotheek gemakkelijk overal mee naartoe nemen en veilig zijn in het feit dat deze goed wordt beschermd.

Western Digital biedt een beperkte garantie van drie jaar om je investering te beschermen, en ze bevatten ook twee maanden Xbox Game Pass samen met je aankoop, waarmee je direct toegang hebt tot veel geweldige games, en gelukkig, je hebt precies de plek om ze op te slaan.

De Xbox draadloze controller is een verbetering van een toch al intelligent ontwerp, waardoor het de beste accessoires zijn voor Xbox Series X/S-consoles. Bovendien is het een uitstekende optie voor iedereen die zowel op Xbox als pc speelt. De Seagate Storage Expansion Card is de beste opslagoplossing, omdat deze rechtstreeks in de achterkant van de console kan worden gestoken en razendsnelle overdrachtssnelheden biedt.

Bottom Line

Erika Rawes schrijft al meer dan tien jaar professioneel en de afgelopen vijf jaar heeft ze over consumententechnologie geschreven. Erika heeft ongeveer 125 gadgets beoordeeld, waaronder computers, randapparatuur, A/V-apparatuur, mobiele apparaten en smarthome-gadgets. Erika schrijft momenteel voor Digital Trends en Lifewire.

Waar u op moet letten bij een Xbox Series X/S-accessoire

Gameprestaties- Welke invloed heeft het accessoire op uw gaming? Voor tactiele accessoires die je tijdens het spelen moet bedienen, moeten de knoppen snel en gemakkelijk toegankelijk zijn. U hoeft uw handen niet voor een langere tijd uit positie te halen. Het accessoire moet rekening houden met uw behoefte aan razendsnelle responstijden en het accessoire dienovereenkomstig ontwerpen.

Compatibiliteit- Moet je extra stappen doorlopen om het accessoire verbinding te laten maken met je console? Het is het beste om te gaan voor plug-and-play-accessoires die geen extra gedoe vereisen. Sommige mensen houden ook van accessoires die ze op meerdere apparaten of generaties Xbox-consoles kunnen gebruiken. Kijk met welke apparaten het accessoire zal werken en zorg ervoor dat het aan je behoeften voldoet.

Duurzaamheid- Gaming-accessoires hebben de neiging om veel misbruik te maken, dus duurzaamheid is essentieel. Controllers en headsets moeten talloze sessies aankunnen en draagbare harde schijven moeten in een rugzak kunnen als je je bibliotheek mee wilt nemen. Bekijk de componenten, materialen en de garantie, want deze kunnen allemaal helpen om aan te geven of een accessoire al dan niet standhoudt.

Aanbevolen: