De 6 beste accessoires voor PS5

Inhoudsopgave:

De 6 beste accessoires voor PS5
De 6 beste accessoires voor PS5
Anonim

De beste accessoires voor PS5 maken optimaal gebruik van de next-gen-functies van de console. De PS5 heeft HDR-technologie, ondersteuning voor 8k-uitvoer, gameplay met hoge framesnelheid (tot 120 fps met 120 Hz-uitvoer op 4k), superhoge snelheden en aangepaste integratie. Neem dat allemaal, combineer het met betere feedback en je hebt meeslepende en realistische gaming.

Als je oudere accessoires van derden gebruikt of accessoires die niet goed passen bij het ontwerp en de technologie van de PS5, heb je niet het gevoel dat je aan het gamen bent op een next-gen console. De verkeerde camera kan mogelijk niet worden geïntegreerd met de knoppen op de controller en een goedkope oude headset biedt mogelijk niet de 3D-audio die u van een compatibele headset zou krijgen.

Om je te helpen het meeste uit je console te halen, hebben we de beste accessoires voor PS5 geselecteerd, en onze keuze voor de beste is de DualSense PS5-controller. Met een meegeleverde microfoon en actuatoren in plaats van motoren voor meer specifieke feedback, kun je niet fout gaan met een extra DualSense-controller. We hebben ook keuzes voor de beste PS5-accessoires in andere categorieën opgenomen, zoals de beste headset, de beste harde schijf, de beste camera en het beste budgetaccessoire voor PS5.

Beste algemeen: Sony DualSense PS5-controller

Image
Image

De PS5 DualSense-controller lijkt je verder in het spel onder te dompelen door meer gamefeedback te introduceren en tegelijkertijd het uiterlijk en ontwerp te verbeteren. Playstation heeft al zijn kennis verzameld over vijf consolegeneraties om dit een van hun beste controllers tot nu toe te maken. Haptische feedback is een nieuwe functie die zorgt voor een beter en dynamischer gerommel in de handen, met dubbele actuatoren die veel verschillende trillingen mogelijk maken voor zaken als explosies, brullende motoren of het afvuren van geweren. De DualSense voegt ook adaptieve triggers toe, zodat ontwikkelaars nu weerstand kunnen toevoegen aan de triggers voor verschillende gamefuncties. Alles voelt realistischer aan, omdat je specifieke feedback krijgt voor verschillende situaties.

Bovenop de feedback-toevoegingen kun je met een ingebouwde microfoon rechtstreeks via de controller communiceren voor die momenten waarop je misschien geen zin hebt om een headset te gebruiken. Voor momenten waarop u uw headset wilt hebben, is er echter een hoofdtelefoonaansluiting beschikbaar. Er is een USB-C-poort om de controller op te laden of aan te sluiten, evenals een ingebouwde luidspreker en bewegingssensoren.

Alles aan de DualSense voelt als een verfijning van eerdere iteraties, maar de controller voelt nog steeds vertrouwd in de handen. Over het algemeen verbetert het de ervaring zonder het wiel opnieuw uit te vinden.

Beste oplader: Sony DualSense Controller-laadstation

Image
Image

Als je nog nooit een laadstation hebt gebruikt, is dit een heel solide optie, aangezien Playstation het DualSense Controller-laadstation heeft uitgebracht voor slechts $ 30. Nog een strak ontwerp dat perfect past bij de PS5-esthetiek, het heeft twee externe witte muren en een zwart midden met stoelen voor de twee controllers.

Dit laadstation doet niets nieuws of heel anders dan andere stations, maar als eerste partij krijgt u een product dat wordt ondersteund door Sony-engineering. Door een schone installatie te bevorderen en ervoor te zorgen dat er geen USB-kabels rondslingeren en al uw poorten gevuld zijn, klikken de controllers in het station en laten ze gemakkelijk los wanneer het tijd is voor meer gameplay. Controllers laden net zo snel op alsof ze op uw console zijn aangesloten, zodat u geen extra tijd hoeft te verspillen aan het wachten op een lading.

De grote overwinning hier is de extra ruimte en het schonere uiterlijk van je speelruimte - een geweldige oplaad- en opslagoplossing voor die prachtige DualSense-controllers. Dit is een must-have als je meerdere controllers bezit, maar het is bij de meeste retailers niet op voorraad, dus het kan een beetje moeilijk te vinden zijn.

Beste headset: Sony Pulse 3D draadloze headset

Image
Image

Je kunt een aantal headsets vinden voor gaming van de volgende generatie, maar het is moeilijk om dit first-party aanbod van Playstation te verslaan. Het past zo goed bij het uiterlijk van de PS5, met een eenvoudig wit en zwart ontwerp zonder flits - geen RGB-verlichting, gewoon een strak ontwerp.

Hoewel de constructie misschien een beetje plakkerig aanvoelt, is de koptelefoon ongeveer gemiddeld als het gaat om gewicht. Ze zitten comfortabel op de oren en knijpen niet te hard op het hoofd, met snelle bedieningselementen op het linkeroor voor volume en demping. Met een meegeleverde adapter kun je deze headset gebruiken met je Mac of pc, wat echt een geweldige toevoeging is. Bovendien is de batterijduur van 12 uur respectabel.

Uiteindelijk is het geluid wat hier echt telt, en de PULSE 3D stelt niet teleur. Met Tempest 3D AudioTech biedt de PULSE 3D 3D-audio van hoge kwaliteit, waardoor u zich midden in de actie bevindt. Stemmen klinken helder en het geluid heeft een goede diepte, nauwkeurigheid en aangename toon zonder scherpe of holle geluiden. De meegeleverde dubbele microfoons zorgen ervoor dat uw teamgenoten uw spraak goed kunnen horen, terwijl ruisonderdrukking ervoor zorgt dat ze niet horen wat er op de achtergrond gebeurt.

"Voor een PlayStation 5-bezitter die iets wil dat gemakkelijk te gebruiken is, perfect werkt met de console en het officiële Sony-stempel heeft, is het het geld waard." - Andrew Hayward, producttester

Beste harde schijf: Western Digital Black P10

Image
Image

Spelbestanden worden steeds groter en groter, dus je zult meer opslagruimte willen, zodat je ze allemaal speelklaar kunt houden. Betreed de WD Black P10 Game Drive - een kleine HDD die sterk genoeg is voor reizen of intensief gamen.

Het apparaat heeft een stoere uitstraling die veel gamers zullen waarderen. Het formaat van 5 TB heeft een betaalbare prijs gezien de ruimte, en het geeft je genoeg ruimte voor een behoorlijke bibliotheek.

Een 2,5-inch HDD die draait met 5.200 RPM en snelheden heeft tot 140 MB/s, hij heeft niet de raketsnelheid van een SSD. Het zal echter zeker het werkpaard doen om opslag en snel genoeg snelheden te bieden om van te spelen, en je ook goede overdrachtssnelheden te bieden. Deze schijf doet precies wat u nodig heeft wanneer u hem nodig heeft. Het is een eenvoudige, maar betrouwbare schijf voor je PS5-games.

Beste camera: Sony PS5 HD-camera

Image
Image

Met een slim ontwerp dat eruitziet als onderdelen die uit een Star Wars-droid zijn getrokken, integreert de PS5 HD-camera goed met andere PlayStation-accessoires. Het zwart-witte motief gaat door voor alles wat met PS5 te maken heeft, en deze camera past er precies in.

De camera wordt geleverd met een ingebouwde standaard, die kan worden gemanipuleerd om boven of onder je tv weer te geven. Het kan ook worden geïntegreerd met de knop Create op de DualSense-controller om te beginnen met opnemen in volledige 1080p. De dubbele lenzen komen samen om video van hoge kwaliteit vast te leggen. Er zijn ook enkele uitstekende tools voor het verwijderen van achtergronden, zodat je jezelf in je gameplay-video's kunt invoegen, of je kunt een groen scherm gebruiken en je achtergrond volledig verwijderen.

Met de geweldige mogelijkheden voor delen die in de camera zijn ingebouwd, is er echt de mogelijkheid voor iedereen om hun beste gamemomenten te delen. Het heeft geen microfoon (de controller heeft dat wel) en deze camera is niet compatibel met de PSVR, maar dat is een kleine ruil voor de next-gen mogelijkheden van de PS5 HD-camera.

Beste budget: Sony PS5 Media Remote

Image
Image

Voor veel gebruikers zal de PS5 dubbel werken als zowel een gameconsole als een entertainmentcentrum, en de PS5 Media Remote is een uitstekende keuze voor dit doel. Je wilt de batterij van je controller niet verspillen (of zelfs maar opstaan om je controller te pakken) als je gewoon je nieuwste show op Netflix wilt bingewatchen.

De PS5 Media Remote heeft een strak zwart-wit ontwerp dat perfect bij je console past. Het heeft vrijwel alles wat je zou willen in een media-afstandsbediening, inclusief speciale entertainmentknoppen voor platforms zoals YouTube, Disney+, Netflix en Spotify. Het bevat ook afspeelknoppen met de belangrijkste knoppen die u zou verwachten, zoals afspelen/pauzeren en knoppen voor vooruit en achteruit.

Met een ingebouwde IR-zender kan de PS-afstandsbediening het volume en de aan / uit-knoppen van je tv bedienen, wat nog meer gemak biedt. Er is een microfoonknop die waarschijnlijk zal worden gebruikt voor een soort spraakbesturing, maar vanaf nu is hij er voor toekomstig gebruik.

De DualSense PS5-controller biedt betere feedback en functies die hem tot het beste accessoire voor de PS5 maken. Het DualSense Controller-laadstation is ook een uitstekende aanvulling, omdat het een middel biedt voor een schonere installatie en snel opladen, en dat alles in een apparaat met een betaalbaar prijskaartje.

Over onze vertrouwde experts

Erika Rawes schrijft al meer dan tien jaar professioneel en de afgelopen vijf jaar heeft ze over consumententechnologie geschreven. Erika heeft ongeveer 125 gadgets beoordeeld, waaronder computers, randapparatuur, A/V-apparatuur, mobiele apparaten en smarthome-gadgets. Erika schrijft momenteel voor Digital Trends en Lifewire.

Andrew Hayward houdt zich sinds 2006 bezig met technologie en games. Hij heeft honderden producten beoordeeld bij Lifewire, van alles, van smartphones, wearables, slimme apparaten voor thuisgebruik, games en koptelefoons.

Waar moet je op letten bij een PS5-accessoires

Gameprestaties- Welke invloed heeft het accessoire op je prestaties in een game? U wilt accessoires die uw game-ervaring verbeteren. Knoppen moeten gemakkelijk toegankelijk zijn en headsets en controllers moeten langdurig comfortabel zijn.

Compatibiliteit- Accessoires van de eerste partij garanderen vrijwel naadloze compatibiliteit, maar u kunt ook geweldige opties van derden vinden. Het is het beste om te gaan voor plug-and-play-accessoires waarvoor geen lange installatieprocessen nodig zijn. Kijk naar de poorten, opmaak en functies van het accessoire om er zeker van te zijn dat het goed zal integreren met de PS5 en zijn functies.

Duurzaamheid- Duurzaamheid is zo essentieel bij apparaten zoals headsets, controllers en opslagstations, omdat ze duizenden uren aan gameplay moeten kunnen weerstaan. Als het accessoire hoogwaardige componenten, hoogwaardige materialen en een lange garantie heeft, gaat het doorgaans langer mee dan een apparaat dat is gemaakt van goedkope materialen die niet veel garantie bieden.

Aanbevolen: