Hoe te delen op Google Duo

Inhoudsopgave:

Hoe te delen op Google Duo
Hoe te delen op Google Duo
Anonim

Wat te weten

  • Naast videobellen kun je ook schermen delen (dit is handig als je iemand helpt een probleem op zijn apparaat op te lossen).
  • Selecteer de Effects knop, gevolgd door het Screen Share icoon. Selecteer vervolgens Start Now in het promptvenster.

In deze handleiding leer je in een paar snelle stappen hoe je je scherm op Google Duo kunt delen.

Hoe te delen op Google Duo

Google Duo is een hoogwaardige app voor videogesprekken die is ontworpen als het Android-equivalent van FaceTime op Apple-apparaten. Scherm delen is in dit opzicht een handige functie, omdat het het meer een compleet alternatief maakt. Hier leest u hoe u de Google Duo-functie voor het delen van schermen in slechts een paar snelle stappen gebruikt.

  1. Download en installeer de Google Duo-app op uw compatibele Android-smartphone oftablet.
  2. Open de app en accepteer de eisen voor toegang tot je foto's, camera enmicrofoon.
  3. Selecteer een persoon uit je contactenlijst om ze te bellen. Ze hebben ook de GoogleDuo-app nodig. Je wordt gevraagd om ze uit te nodigen als ze het niet hebben.

    Image
    Image
  4. Eenmaal in het gesprek, open het Effects scherm door de knop rechtsonder te selecteren. Het ziet eruit als drie cartoonachtige sterren.

  5. Selecteer het Share Screen icoon. Het ziet eruit als een smartphone met een pijl erop. Je wordt door de app gevraagd om te bevestigen dat dit is wat je wilt doen en wordt gewaarschuwd dat de app mogelijk geheime of persoonlijke informatie kan delen, afhankelijk van wat je doet.
  6. Select Start nu om uw scherm te delen, en dan wordt u gevraagd of u audio van video's of apps wilt delen. Selecteer Deel audio of Niet delen.

    Zodra u bent begonnen met het delen van uw scherm, ziet de persoon die u belt in eerste instantie een afbeelding van uw oproepscherm, waarschijnlijk het gezicht van die persoon, of eventuele effecten die deze persoon heeft. Als u vervolgens het menusysteem van uw Android-apparaat gebruikt om van dat scherm weg te navigeren, kunt u ze laten zien wat u maar wilt. Dat kan een video zijn, lokale afbeeldingen op je apparaat, een andere applicatie of iets dat jehebt ontdekt via je webbrowser.

    Image
    Image

Heeft Google Duo Screen Share?

Ja, dat doet het. Het was geen functie die beschikbaar was in de applicatie toen deze in 2016 werd gelanceerd, maar is sindsdien toegevoegd in 2020. De functie kan nu eenvoudig worden ingeschakeld via een paar snelle stappen, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om uw scherm te delen met iemand die u ben aan het videobellen.

Aanbevolen: