5 Beste pc-behuizingen van 2022

Inhoudsopgave:

5 Beste pc-behuizingen van 2022
5 Beste pc-behuizingen van 2022
Anonim

Er zijn tal van goede redenen om met je eigen pc-behuizing te bouwen. Gamers houden ervan om systemen te maken die afbeeldingen met hoge resolutie kunnen maximaliseren en hun games tot leven kunnen brengen, aangepaste builds maken het gemakkelijker om je computer in de loop van de tijd bij te werken, en je hebt volledige controle over het maken van een case die precies op jouw behoeften is afgestemd. Bovendien is het een leuke en nuttige vaardigheid om te hebben. Als je net begint met bouwen of op zoek bent naar een behuizing voor je volgende build, ben je waarschijnlijk op zoek naar de beste pc-behuizingen op de markt.

De behuizing die je kiest, hangt eerst af van het type moederbord dat je gaat gebruiken, maar je zult ook willen zoeken naar functies zoals luchtstroom, ontwerp, grootte en compatibiliteit met andere belangrijke onderdelen zoals je grafische kaart, ventilatoren en radiator. Kopers zullen ook rekening willen houden met hun budget, ervaring met bouwen en voorkeur voor kleur en stijl.

We hebben enkele van de beste pc-behuizingen op de markt beoordeeld, voor zowel nieuwe als ervaren bouwers. Deze koffers, van bekende merken zoals NZXT, Corsair en Lian Li, geven je krachtige prestaties en een verbluffend mooi uiterlijk.

Beste algemeen: NZXT H710i

Image
Image

De NZXT H710i is een van de beste pc-behuizingen die momenteel verkrijgbaar is, zowel qua vorm als qua functie. Als u op zoek bent naar een pc-behuizing die wordt tentoongesteld, zal dit doorzichtige en moderne behuizingsontwerp zeker complimenten aantrekken. U kunt de look ook aanpassen met een reeks kleuropties. De look en het ontwerp zijn ook praktisch, omdat je genoeg ruimte hebt om je ideale build te creëren.

Er is ook genoeg om van te houden als het gaat om het vlees van de behuizing, aangezien de H710i zoveel mogelijk opties heeft geboden om gebruikers te helpen bij het bouwen van hun behuizing. Het is de voortzetting van de H700i van het bedrijf, met de toevoeging van verticale GPU-ondersteuning, een verbeterd systeem voor kabelbeheer en een verbeterd I/O-paneel. Je hebt nog steeds voldoende ruimte voor 2,5-inch en 3,5-inch schijven, en de NZXT bevat vier Aer F120mm-ventilatoren en radiatorondersteuning. Beheer al uw instellingen met NZXT's CAM-software, waardoor het eenvoudig is om uw koffer te ontwerpen. We zouden nog steeds graag meer van de frontfans willen zien, maar het is een algehele topkeuze voor zowel beginners als experts.

“Aangezien de meeste kopers hun eigen unieke behuizing willen maken, is de H710i een winnaar, omdat hij zoveel opties biedt om uw exterieur- en interieurontwerp aan te passen, plus veel ondersteuning voor kabelbeheer, schijven en ventilatoren.” - Katie Dundas, freelance technisch schrijver

Beste Micro ATX: Corsair Crystal Series 280X

Image
Image

Als je aan een Micro ATX-build werkt, bekijk dan de Corsair Crystal Series 280X. Veel gamers en pc-gebruikers houden van het uiterlijk van RGB-lampen, die zijn opgenomen in deze stijlvolle behuizing van gehard glas. De 280X is klein, waardoor hij ideaal is voor bureaus of een thuiskantoor, maar biedt toch voldoende ruimte om te bouwen, dankzij een intern ontwerp met twee kamers, handig voor kabelbeheer en schijven.

Dit apparaat is ook stil, met veel gebruikers die commentaar geven op hoe stil het is tijdens gebruik. De 280X biedt plaats aan maximaal twee 3,5-inch schijfsleuven en drie 2,5-inch sleuven. Als het op koeling aankomt, worden er twee 120 mm koelventilatoren meegeleverd en kun je radiatoren aan de voorkant, bovenkant en onderkant van de behuizing installeren. We merken ook de handige stoffilters op, die magnetisch zijn en gemakkelijk in en uit te nemen zijn, maar effectief werken om je hoesje schoon te houden. Het wordt aangeboden tegen een hogere prijs dan sommige van zijn concurrenten, maar de leuke toevoeging van RGB en de algehele kwaliteit maken het de kosten waard.

Beste E-ATX: Cooler Master Cosmos C700P

Image
Image

Als je met een groter moederbord werkt, kijk je misschien naar de E-ATX-vormfactor. Hoewel niet universeel erkend, ondersteunt E-ATX over het algemeen grotere en krachtigere builds. Een van uw beste keuzes voor E-ATX is de Cooler Master Cosmos C700P. Het biedt een hoogwaardige en veelzijdige behuizing, met veel opties om aanpassingen toe te voegen.

Omdat het een E-ATX is, mogen kopers verwachten dat deze koffer groot en zwaar is. Het grote formaat kan echter ook een voordeel zijn, omdat je voldoende ruimte hebt voor je build. Het kan eenvoudig worden omgeschakeld naar een conventionele, schoorsteen, inverse of een volledig aangepaste lay-out. De C700P biedt ook veel opties voor uw kabels en diverse ondersteuning voor vloeistofkoeling, die aan de boven-, voorkant of onderkant van uw behuizingsframe kan worden gemonteerd. De toevoeging van platte radiatorbeugels zorgt ook voor eenvoudiger onderhoud. Houd er echter rekening mee dat de voorraadopbouw slechts ruimte biedt voor maximaal drie interne schijven, wat misschien niet genoeg is. Als uw budget het toelaat, denken we dat de C700P aantrekkelijk zal zijn voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige, krachtige behuizing.

Beste ATX: Lian Li PC-011 Dynamic

Image
Image

Een van de beste gevallen voor de ATX-vormfactor is de Lian Li PC-011 Dynamic, dankzij de betaalbaarheid, het mooie ontwerp en het ruime formaat. De Dynamic is ontworpen om gezien te worden, met een stijlvolle zwarte buitenkant en grote panelen van gehard glas, zo geïnstalleerd dat gebruikers vallen of scheuren tot een minimum beperken. Ventilatieopeningen met sleuven door de hele behuizing helpen bij de luchtstroom, maar helaas zijn er geen ventilatoren bij het instapmodel inbegrepen.

De Dynamic biedt echter wel ondersteuning voor waterkoeling, samen met drie montagelocaties, met filters, voor 120 mm-ventilatoren. Je hebt ook ruimte voor maximaal acht uitbreidingskaarten, een moederbord I/O-gebied in het midden, ruimte voor een aan de onderkant gemonteerde PSU en ruimte voor maximaal twee 3,5-inch harde schijven. Een dubbele achterkamer helpt bij kabelbeheer De Dynamic biedt u tal van mogelijkheden om uw ideale koffer samen te stellen. We denken echter dat deze het beste is voor meer ervaren bouwers, omdat het stijlvolle, doorzichtige ontwerp betekent dat elke kabel- of draadkronkel volledig zichtbaar is.

Beste luchtstroom: Fractal Design Meshify C

Image
Image

Als je ooit te maken hebt gehad met de stress van een oververhitte toren, dan weet je hoe belangrijk luchtstroom is als het gaat om het bouwen van een pc. De Fractal Design Meshify C is een van de beste op de markt als het gaat om koeling, waardoor gebruikers voldoende opties hebben om oververhitting te voorkomen. Gebruikers hebben ruimte voor maximaal zeven ventilatorstanden, waarvan twee al voorgeïnstalleerd. Het ontwerp van de Meshify C bevat, zoals de naam al aangeeft, zwarte mesh-panelen om de luchtstroom te maximaliseren. Hoewel het gaas effectieve koeling biedt, vooral voor zijn prijs, betekent dit wel dat er wat meer geluid kan zijn bij dit model.

Het ontwerp zelf is klassiek, dus het is niet nodig om het onder het bureau te verstoppen. Gebruikers hebben ruimte voor maximaal vijf schijven, drie radiatorposities en maximaal 27 bevestigingslocaties om ervoor te zorgen dat uw kabels precies op de juiste plaats zitten. Filters aan de voorkant, bovenkant en onderkant zijn eenvoudig te verwijderen en schoon te maken. Houd er rekening mee dat het glaspaneel getint is, dus als u wilt dat uw interieur wordt tentoongesteld, moet u waarschijnlijk helderdere verlichting toevoegen. Als koeling een van uw belangrijkste aankoopoverwegingen is, of als u op zoek bent naar een degelijke behuizing rond de $ 100, raden we de Meshify C aan.

De NZXT H710i is onze eerste keuze voor de beste algehele pc-behuizing. We vinden het leuk dat het veel ontwerp- en aanpassingskeuzes biedt, veel ruimte om mee te werken en eenvoudige bediening via de NZXT-software. Een andere topkeuze is de Corsair Crystal Series 280X, als je met een Micro ATX-build werkt. Het is een stijlvol gehard glas, inclusief verlichting, met een intern ontwerp met twee kamers en stille prestaties.

Over onze vertrouwde experts

Katie Dundas is een schrijver en journalist met een passie voor technologie, met name met betrekking tot camera's, drones, fitness en reizen. Ze heeft geschreven voor Business Insider, Travel Trend, Matador Network en Much Better Adventures.

Aanbevolen: