Bose Soundsport Wireless vs. Powerbeats 4: Welke oordopjes moet je kopen?

Inhoudsopgave:

Bose Soundsport Wireless vs. Powerbeats 4: Welke oordopjes moet je kopen?
Bose Soundsport Wireless vs. Powerbeats 4: Welke oordopjes moet je kopen?
Anonim
Image
Image

Een degelijke koptelefoon kan het verschil maken in je training, door een aantal kwaliteitsjams in te voeren terwijl je stevig in je oorgaten blijft zitten. Er is geen gebrek aan opties, dus het kan een beetje ontmoedigend zijn om het juiste paar voor jou te vinden. Daarom hebben we twee van onze populairste hoofdtelefoons samengebracht: de Bose SoundSport Wireless en PowerBeats 4 om te zien wie er bovenaan staat.

Bose Soundsport Wireless Powerbeats 4
$130 $150
5+ uur batterijduur 15+ uur batterijduur
Opladen via micro-USB Bliksem opladen
Knopdrukassistent Siri spraakactivering

Geluidskwaliteit

Beide hoofdtelefoons bieden een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Geen van beide hoofdtelefoons overtreft de andere in termen van geluidskwaliteit, hoewel sommigen misschien beweren dat de Powerbeats 4 een iets meer bas-zware output heeft. Beide hoofdtelefoons zijn uitgerust met hun eigen speciale apps waarmee je het afspelen van audio kunt verfijnen en beide bieden een solide gebruikerservaring.

Image
Image

Batterijlevensduur

Dit is waarschijnlijk het meest in het oog springende verschil tussen deze 2 modellen, terwijl de Bose Soundsport Wireless tot 8 uur continu afspelen aankan, terwijl de Powerbeats 4 bijna het dubbele van de batterijduur hebben, wat tot maar liefst 15 uur mogelijk maakt afspelen voordat ze opnieuw moeten worden opgeladen, waardoor ze de duidelijke winnaar zijn in dit opzicht. Hoewel dit waarschijnlijk kan worden toegeschreven aan het iets omvangrijkere frame.

Image
Image

Een ander belangrijk verschil tussen deze hoofdtelefoons zijn echter de verschillende oplaadprotocollen. De SoundSport Wireless vertrouwt nog steeds op micro-USB-opladen, terwijl de Powerbeats 4 de eigen Lightning-kabel van Apple gebruikt, en hoewel dit een lichte overlast zal zijn voor iedereen die nog niet in het Apple-ecosysteem zit, biedt het veel sneller opladen, waardoor je kunt maak je koptelefoon veel sneller af.

Kenmerken

Een opmerkelijk verschil tussen deze oordopjes is de aanwezigheid van Apple's H1-chip in de Powerbeats, waardoor ze iets intuïtiever zijn voor Apple-gebruikers, zodat je Siri kunt oproepen zonder op een knop te hoeven drukken.

Ze hebben elk multifunctionele knoppen op de kabel waarmee de hoofdtelefoon aan elkaar vast zit, zodat je het afspelen van media kunt regelen en inkomende oproepen kunt aannemen.

Beide worden geleverd met een verscheidenheid aan oordopjes om een goede pasvorm te garanderen, maar vertrouwen op verschillende ontwerpen om ervoor te zorgen dat ze niet uit je oren vliegen als je flink gaat joggen. De Bose-oordopjes gebruiken kleine haakjes op de oordopjes om ze in je oren te houden, terwijl de Powerbeats een rond de achterkant hebben een oorhaakontwerp, dat iets veiliger aanvoelt.

Beide hoofdtelefoons hebben ook een IPX4-weerstandsclassificatie, waardoor elk paar zelfs de meest zweterige trainingen kan doorstaan, maar laat ze niet ondergedompeld blijven in water (of wat dan ook).

Ontwerp

De Bose Soundsport Wireless heeft een meer minimalistisch ontwerp, met heel weinig zichtbaar terwijl je hem draagt. Het silhouet van de Powerbeats is iets meer uitgesproken met zijn grotere, mesachtige lichaam bevestigd aan de grote oorhaken. Hoewel ze zeker niet zwaar of opdringerig zijn, vallen de Powerbeats veel meer op als je ze draagt.

Image
Image

Beide oordopjes zijn verkrijgbaar in een drietal onschuldige kleuren, de Bose Soundsport is verkrijgbaar in blauw, wit of zwart en de Powerbeats in zwart, wit of rood. Ze worden ook allemaal geleverd met hun eigen handige draagtas.

Prijs

De draadloze Bose Soundsport slaagt er in dit opzicht in om de Powerbeats 4 met een kleine marge te verslaan, beschikbaar voor $ 130 in tegenstelling tot het Powerbeats-prijskaartje van $ 150.

Hoewel ze duidelijk gericht zijn op Apple-gecentreerde gebruikers, bieden de Powerbeats 4 een drastisch superieure batterijduur en functies die ze een must-have maken voor Apple-gebruikers die het verschil van $ 20 meer dan rechtvaardigen. Zelfs die-hard Android-gebruikers zullen iets vinden om van te houden met deze hoofdtelefoon, waardoor ze de duidelijke winnaar zijn in onze matchup.

Aanbevolen: