Destiny 2: Symphony of Death Quest Walkthrough

Inhoudsopgave:

Destiny 2: Symphony of Death Quest Walkthrough
Destiny 2: Symphony of Death Quest Walkthrough
Anonim

Wat te weten

  • Voltooi de belangrijkste Shadowkeep-campagne, plunder alle vier de verloren sectoren op de maan en repareer Sai Mota's gebroken ketting.
  • Voltooi de Symphony of Death-zoektocht om de Deathbringer Exotic-raketwerper te verdienen.

Deze walkthrough behandelt de Destiny 2 Symphony of Death-zoektocht en hoe je de Deathbringer op alle platforms kunt krijgen. Om deze sidequest te proberen, heb je het Shadowkeep DLC-uitbreidingspakket nodig.

Hoe de Symphony of Death Quest te voltooien

Voordat je aan de zoektocht Symfonie des Doods kunt beginnen, moet je een aantal andere doelen voltooien:

  1. Voltooi alle hoofdmissies van de Shadowkeep-campagne en praat vervolgens met Eris Morn in het Heiligdom om de te verzamelen Herinnering aan Sai Mota.

    Image
    Image
  2. Praat opnieuw met Eris en accepteer de Lunar Spelunker premie.

    Image
    Image
  3. Voltooi drie verloren sectoren over de maan (K1 Communion, K1 Crew Quarters en K1 Logistics).

    Nadat je de buit aan het einde van elke sector hebt verzameld, verzamel je het Firewall-gegevensfragment als je beloning voor de premie.

    Image
    Image
  4. Voltooi de laatste verloren sector (K1 Revelation) in Sorrow's Harbor. Zoek aan het einde van de sector naar een oranje tunnel die naar een gesloten deur leidt. Gebruik het Firewall-gegevensfragment om het te ontgrendelen en verkrijg Sai Mota's Broken Necklace.

    Image
    Image
  5. Ga naar Sorrow's Harbor en versla Nightmares met Arc-vaardigheden om 20 kettingresten te verzamelen.

    Image
    Image

    Je kunt elk wapen gebruiken om de gezondheidsbalk van de Nightmare leeg te maken, maar de genadeslag moet van een Arc-wapen zijn om kettingresten te laten vallen.

  6. Keer terug naar het Heiligdom en ga het portaal binnen waar je normaal Eris vindt. Nadat je met Eris hebt gepraat, open je de kist achter haar om de eerste stap in de zoektocht naar de Symfonie van de Dood te beginnen, Faculteiten van de Schedel.

    Image
    Image
  7. Na het voltooien van de Faculteiten van de Skull-queststap in de Circle of Bones, keer je terug naar Eris in het Sanctuary om de Marrow's Elegy-quest te beginnenstap. Je krijgt de taak om drie botten te verzamelen door de volgende doelen te behalen:

    • Voltooi een openbaar evenement in Hellmouth.
    • Wis de K1 Revelation Lost Sector op de maan (opnieuw).
    • Versla een zwervende bottenverzamelaar op de maan.

    Wandering Bone Collectors spawnen willekeurig in het Anker van Licht op de Maan. Ze verschijnen meestal in de buurt van het Fallen-kampement.

  8. Doe mee met de Scarlet Keep Strike en versla Sulmakta de High Conductor op de tweede verdieping.

    Image
    Image
  9. Voltooi de Of Darkest Harmony zoektochtstap door vijanden te verslaan. Er zijn drie afzonderlijke doelstellingen:

    • Versla gewone vijanden.
    • Versla vijanden met gele of rode gezondheidsbalken.
    • Versla bazen of andere voogden.

    Aangezien deze stap een tijdje kan duren, wil je misschien andere missies aannemen terwijl je aan deze werkt.

  10. Voltooi de Choir of the Damned zoektochtstap. Ga terug naar de Circle of Bones en versla Ir Airam the Deathsinger, keer dan terug naar Eris om de Deathbringer raketwerper.

    Image
    Image

Wat kan de Deathbringer Exotic Rocket Launcher doen?

De Deathbringer is een exotisch wapen dat exclusief is voor de Shadowkeep-uitbreiding. De Deathbringer lanceert raketten die zich in meerdere projectielen splitsen voor maximaal bereik en maximale schade.

Het intrinsieke voordeel is Dark Deliverance, dat projectielen afschiet die op afstand tot ontploffing kunnen worden gebracht. Andere voordelen zijn onder meer Volatile Launch, Alloy Casing, Dark Descent en Composite Stock. Hoewel het de handlingsnelheid opoffert als een compromis voor de grote explosieradius, herlaadt de Deathbringer sneller dan de meeste raketwerpers, waardoor het een formidabele aanwinst voor je arsenaal is.

Aanbevolen: