Hoe Hulu op Chromecast te bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Hulu op Chromecast te bekijken
Hoe Hulu op Chromecast te bekijken
Anonim

Wat te weten

  • Sluit een Chromecast aan op je tv en zorg ervoor dat deze is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je computer of smartphone.
  • Log op een computer in op uw Hulu-account met Chrome. Begin met het afspelen van een video, klik op het Chromecast-pictogram en kies uw apparaat.
  • Open de Hulu-app op je telefoon, begin een video af te spelen, tik op het Cast app-pictogram en kies je Chromecast-apparaat.

Dit artikel legt uit hoe je Hulu cast vanaf een computer en een smartphone.

Hoe Hulu vanaf een computer te casten

Zodra je je Hulu-account en je Chromecast-account bij de hand hebt, kun je beginnen met casten.

  1. Sluit eerst je Chromecast aan op een HDMI-poort op je tv en zorg ervoor dat deze is ingeschakeld en is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je computer.
  2. Open een Chrome-browser op uw computer en log in op uw Hulu-account.

    Image
    Image
  3. Zoek de video die je wilt afspelen en begin deze af te spelen. In de rechterbenedenhoek van het scherm ziet u een Chromecast-pictogram (het lijkt op een scherm met drie gebogen lijnen in de hoek). Selecteer dit pictogram om te casten naar het Chromecast-apparaat in uw netwerk.

    Image
    Image
  4. Je ziet een lijst met Chromecast-apparaten verschijnen in de rechterbovenhoek van het venster. Als uw Chromecast-apparaat dat op de tv is aangesloten, is verbonden met uw wifi-netwerk, ziet u het in deze lijst.

    Image
    Image
  5. Zodra je het Chromecast-apparaat uit deze lijst hebt geselecteerd, wordt de video onmiddellijk naar dat apparaat gecast.

    Terwijl de video wordt gecast naar je Chromecast-apparaat, kun je het volume regelen met de audiobediening op de kleine video op het scherm of met de volumeknoppen op de afstandsbediening van je tv. Zet beide op het maximale volume voor volledig volume.

Hoe Hulu te casten vanaf een mobiele telefoon

Je kunt Hulu-video's ook casten naar een Chromecast-apparaat met een Android- of een iOS-apparaat.

  1. Om te beginnen download en installeer je de Hulu-app voor je Android-telefoon of de Hulu-app voor je iOS-apparaat. Je moet er ook voor zorgen dat Google Home op je mobiele apparaat is geïnstalleerd als je je Chromecast-apparaat wilt instellen en bedienen met je telefoon.
  2. Zorg ervoor dat uw mobiele apparaat verbinding kan maken met uw Chromecast door de Google Home-app te openen. Als je naar beneden scrolt, zou je het apparaat moeten zien met de naam die je eraan hebt gegeven, onder de kamer waaraan je het hebt toegewezen.

  3. Start de Hulu-app op je mobiele apparaat en zoek en speel vervolgens de Hulu-video die je wilt casten. Je ziet de Cast app bovenaan het venster. Tik op dat pictogram om het naar je Chromecast-apparaat te casten.

    Image
    Image
  4. Je ziet een nieuw venster verschijnen met de lijst met Chromecast-apparaten waarnaar je kunt casten. Tik op de Chromecast en de video wordt onmiddellijk naar de tv gestreamd.
  5. Als je wilt stoppen met casten, tik je op hetzelfde Cast-pictogram bovenaan de video op je mobiele telefoon en tik je vervolgens op Stop Castingop het volgende scherm.

    Image
    Image

    Je kunt een video die wordt gecast ook stoppen door de Google Home-app te openen, op het Chromecast-apparaat te tikken en vervolgens op Stop Casting onder aan het venster te tikken.

Wat je nodig hebt om naar Hulu te kijken op Chromecast

Je hebt maar een paar dingen nodig om te beginnen.

  • Hulu-account: Meld u aan voor een Hulu-account als u er nog geen heeft. Een gratis account werkt prima, maar een betaald Hulu-account geeft je toegang tot meer inhoud en een advertentievrije kijkervaring.
  • Chromecast: Koop een Chromecast-apparaat. Met een eerste generatie kunt u verbinding maken met 2 GHz WiFi-netwerken, met de tweede generatie kunt u verbinding maken met zowel 2,4 GHz- als 5 GHz-netwerken. Met een Chromecast met Google TV stream je high-definition video naar een 4K HDTV. U kunt Hulu-inhoud casten naar elk Chromecast-apparaat.
  • Casting Device: je kunt Hulu op Chromecast bekijken met een computer (Windows of Mac), een mobiele telefoon of een Smart TV.

Aanbevolen: