De 7 beste cameratassen en -tassen

Inhoudsopgave:

De 7 beste cameratassen en -tassen
De 7 beste cameratassen en -tassen
Anonim

Het rondhangen van die mooie nieuwe DSLR-camera om je nek is niet alleen ongemakkelijk, het is ook onprofessioneel. Dus verbeter je spel met onze verzameling van de beste cameratassen en -tassen om je mooie camera en lenzen veilig te houden, terwijl je er op zijn minst uitziet als een professionele fotograaf of een goedgeklede sluiter.

Het maakt niet uit welke stijl je aanspreekt, er is een tas voor jou. Of je nu een professioneel ogende messenger bag nodig hebt, zoals de Kattee heren canvas leren tas bij Amazon, of een slanke, sling bag zoals de Altura Photo Camera Sling Backpack bij Amazon, onze verzameling heeft voor elk wat wils.

Als je net begint te genieten van de hobby fotografie, lees dan zeker onze gids voor het kiezen van een beginnerscamera voordat je in onze verzameling van de beste cameratassen en -tassen duikt.

Beste algehele cameratas: ProTactic 350 AW camerarugzak

Image
Image

Of je nu een professional of een hobbyist bent, het dragen van al je camera-uitrusting is geen taak die lichtvaardig moet worden opgevat. Tussen gerafelde materialen en effectieve opslag, hoe en waar uw uitrusting zich bevindt, kan een directe invloed hebben op de productiviteit. Om die reden wil je iets dat zowel robuust als goed ontworpen is, licht van gewicht en compact genoeg om over je schouder te dragen, maar niet zo klein dat er niet een heleboel camera's in passen. Oh, en het moet betaalbaar zijn.

Je denkt misschien, dat zijn een paar serieuze voorwaarden. Maar de ProTactic 350 AW Camera Backpack is de beste optie om ze te ontmoeten. Het past op twee professionele DSLR-camera's, maximaal zes lenzen en speedlights, een 13-inch laptop, een statief en tal van accessoires. Het is een rugzakontwerp, wat betekent dat je het snel rond kunt slingeren voor snelle toegang. De ProTactic 350 AW camerarugzak bevat een aantal modulaire accessoiretassen, verdelers, een geventileerde nylon buitenkant en een hoes voor alle weersomstandigheden om je uitrusting tegen regen te beschermen.

Beste kleine/middelgrote camerarugzak: Think Tank Photo Urban Approach 15

Image
Image

Als je een spiegelloze shooter bent die op zoek is naar iets dat een beetje kleiner, een beetje goedkoper en een beetje meer geschikt is voor stedelijke omgevingen, bekijk dan de Think Tank Photo Urban Approach 15.

Er passen gemakkelijk twee grote spiegelloze camerabehuizingen met bevestigde lenzen in, evenals maximaal acht extra lenzen, een 10-inch laptop en nog een 15-inch laptop. Aan de buitenzijde kan ook een statief worden geplaatst. Het is ook zeer goed ontworpen met sterke bouwmaterialen; het heeft een matzwarte buitenkant met volnerf BBG lederen accenten, evenals een platte steunbasis om je spullen te beschermen tegen omvallen.

Door de scheidingswanden aan de binnenkant te verwijderen, verander je het ding in een dagrugzak, waardoor het een ideale optie is voor hobbyfotografen die misschien ook een rugzak voor algemeen gebruik nodig hebben.

Beste Budget Compact Camera Case: Case Logic DCB-304

Image
Image

Als prijs je grootste zorg is, hoef je niet veel geld uit te geven aan een compacte cameratas met schouderband. De Case Logic DCB-304 compact systeem/hybride cameratas is zo goedkoop als maar kan. Het is geen rugzak of koerierstas - het is gewoon een koffer voor een enkele camera met een lens. Maar als dat alles is wat je nodig hebt, waarom zou je dan een arm en een been besteden aan iets dat meer dan $ 200 kost?

De DCB-304 heeft een flexibele wand aan de binnenkant die de camera scheidt van je accessoires, evenals vakken voor geheugenkaarten, kabels, lensdoppen, batterijen en andere goederen. Het is gemaakt van polyester en past op alle apparaten met een formaat tot 5,1 x 3,3 x 5,8 inch. Het is goedkoop en eenvoudig, en je zult er waarschijnlijk geen spijt van krijgen dat je het hebt gekocht, tenzij je natuurlijk iets veel groters nodig hebt.

Beste Budget Camera Sling/Rugtas: Altura Photo Camera Sling Backpack

Image
Image

Als je een echte reistas wilt die iets meer kan bevatten en toch zo weinig mogelijk kost, dan is er de Altura Photo Camera Sling Backpack. Dankzij het draagriemontwerp kun je je camera snel opbergen en verwijderen, en wat meer uitrusting passen.

Het is ontworpen voor een enkele DSLR (of spiegelloze) camera met twee of drie lenzen, afhankelijk van hun grootte. Het bevat ook aanpasbare verdelers, een statiefvoethouder en gaasvakken voor andere accessoires. Het geheel weegt iets meer dan een pond en is ronduit goedkoop.

Beste budgetcamera-schoudertas: Kattee canvas leren tas voor heren

Image
Image

Messenger-tassen zijn stijlvol en handig, en je kunt ze voor verschillende doeleinden gebruiken - van dagtochten tot camera-opslag.

Voor iets meer dan $ 50 is deze tas gemaakt van hoogwaardig canvas en echt rundleer en speciaal ontworpen voor DSLR's en klassieke spiegelreflexcamera's. Het heeft zelfklevende gewatteerde verdelers aan de binnenkant voor optimale aanpassing, evenals een zachte voering die je uitrusting beschermt tegen externe schade.

Het bevat ook een gewatteerde binnentanktas en twee duurzame externe vakken voor het opbergen van extra accessoires. Qua formaat is het ontworpen om op elke DSLR (of spiegelloze) camera te passen, evenals op een paar lenzen van verschillende formaten. Afhankelijk van uw lenssituatie kunt u mogelijk twee camera's plaatsen. Voor het geld is dit een van de best ontworpen cameratassen die je kunt vinden.

Beste middelgrote/grote camerarugzak: MindShift BackLight 26L

Image
Image

Als je niet per se een toegewijde spiegelloze shooter bent die in stedelijke omgevingen werkt, en je bereid bent wat meer uit te geven aan een solide multifunctionele cameratas, bekijk dan de MindShift BackLight 26L. Dit ding is uitgerust om vrijwel elke situatie aan te kunnen, hoe lang je het ook nodig hebt, zonder overboord te gaan in termen van opslagruimte.

Je kunt gemakkelijk een DSLR, een spiegelloze camera plaatsen, evenals verschillende lenzen, flitsers, accessoires en laptops. Het heeft een opening in het achterpaneel waarmee je al je spullen kunt pakken zonder de rugzak volledig te openen, zodat het harnas niet vies of nat wordt. Het bevat ook speciale compartimenten voor een 15-inch laptop en een tablet van volledige grootte, evenals voorvakken met in totaal negen liter opslagruimte.

Met de madeliefjesketting, ijsbijllussen en extra sjorpunten hoeft de MindShift BackLight 26L niet eens als cameratas te worden gebruikt - hij kan ook dienst doen als compacte wandel- of bergrugzak.

Beste stijl: GOgroove DSLR-camerarugzakhoes

Image
Image

Op zoek naar iets met een beetje meer stijl dan je standaard cameratas in bagagestijl? De GOgroove DSLR-camerarugzak ziet eruit als een trendy tas, maar is speciaal ontworpen om DSLR-camera's, laptops en accessoires te beschermen en mee te nemen.

Het gevoerde compartiment aan de binnenkant kan bijna elke DSLR op de markt bevatten en past zelfs laptops tot 15,6 inch. Bovendien ritst hij dicht, zodat je je waardevolle uitrusting of accessoires niet kwijtraakt door een kapotte gesp of drukknoop. Met verstelbare binnenvakken en functies, waaronder een regenhoes, statiefvoethouder en gleuf voor bagagehandvat, is deze rugzak ontworpen met de fotograaf in gedachten. Kies uit rood, blauwgroen, zwart, bruin of grijs.

De beste cameratas of tas hangt allemaal af van je stijl en voorkeur, maar onze persoonlijke favoriet is absoluut de ProTactic 350 AW. Deze tas heeft niet alleen voldoende ruimte voor je camera, lenzen en andere accessoires, maar heeft ook een ijzersterk en robuust ontwerp dat zelfs het zwaarste misbruik weerstaat.

Aanbevolen: