Wat betekent 'Glijden in je DM's zoals '?

Inhoudsopgave:

Wat betekent 'Glijden in je DM's zoals '?
Wat betekent 'Glijden in je DM's zoals '?
Anonim

Slide into DMs of Sliding into DMs zijn slanguitdrukkingen die mensen gebruiken in online- of sms-berichten wanneer iemand te zelfverzekerd een privébericht stuurt dat is niet altijd welkom.

Wat zijn DM's?

DM's betekent directe berichten. Op sommige sociale-mediaplatforms, zoals Twitter, heb je een tabblad waarmee je privéberichten kunt sturen naar elke andere gebruiker die je volgt (of degenen die je niet volgt en waarvan de DM-instellingen voor iedereen openstaan). De meeste mensen noemen het in het kort een DM.

Image
Image

Wat het betekent als iemand zegt: 'Slide in your DM's like…'

Omdat je een open gesprek kunt voeren met iedereen op sociale media door een bericht te beantwoorden of @gebruikersnaam voor je bericht te plaatsen, worden DM's vaak gebruikt voor gesprekken die jij en de andere gebruiker liever tussen jullie beiden. De uitdrukking "schuif in je DM's" houdt in dat er iemand nodig is die heel soepel en brutaal is om een vreemde of kennis privé online te berichten.

In veel gevallen is het een uitdrukking waarvan vaak wordt gezegd dat het de manier weergeeft waarop een overdreven zelfverzekerde of zelfs flirterige gebruiker contact kan opnemen met iemand in wie ze geïnteresseerd zijn. "Schuif in je DM's zoals…" gaat soms gepaard met iets visueels foto of video om de juiste actie of het juiste gevoel over te brengen.

Populaire ‘Slide Into DMs’ Hashtags op Twitter

Twitter-gebruikers tweeten met variaties van de uitdrukking "slide into DMs".

De uitdrukking lijkt vooral populair te zijn omdat het een videoplatform is dat mensen kunnen gebruiken om hun eigen interpretaties te filmen van wat 'glijden' echt voor hen betekent, hoe gelikt, onfatsoenlijk of hilarisch dat ook is. Het mooie van dit soort trends is dat ze zo open, geïnspireerde makers van sociale inhoud zijn, heel creatief kunnen worden en ze op bijna alles kunnen toepassen. En dat draagt alleen maar bij aan de viraliteit!

Bekijk de volgende hashtag-links om te zien wat mensen voor deze trend tweeten.

Op Twitter:

  • SlideIntoYoDMsLike
  • SlideIntoHerDMs

Je kunt ook hashtags vinden die vergelijkbaar zijn met de bovenstaande die worden gebruikt op zowel Instagram als Tumblr.

The 'Slide In Yo DMs Like…' YouTube Comedy Sketch en Song

Populaire YouTuber Tpindell maakte een korte komische sketch en muziekparodie genaamd "Slide In Yo DMs Like …" om een vrij nauwkeurige weergave te bieden van hoe je de uitdrukking in een bepaalde situatie zou kunnen gebruiken, samen met verschillende clips die uitbreken in liedjes en verschillende "glijdende" stijlen.

Aanbevolen: