De 13 beste Ethernet-kabels van 2022

Inhoudsopgave:

De 13 beste Ethernet-kabels van 2022
De 13 beste Ethernet-kabels van 2022
Anonim

De beste Ethernet-kabels geven je een sterke en stabiele bekabelde internetverbinding. Ze zijn vaak een beter alternatief voor wifi, omdat ze minder storingsgevoelig zijn en hogere snelheden hebben. Onze beste keuze voor de meeste mensen in termen van prijs is de Jadaol CAT 6 Flat Cable. Het is gemakkelijk om het door je huis te leiden, het wordt geleverd met clips zodat je de kabel kunt beheren en het biedt solide snelheden.

Als het gebruik van een Ethernet-kabel niet praktisch is, wil je misschien een kijkje nemen in onze lijst met de beste wifi-extenders die je kunnen helpen om overal in huis internettoegang te krijgen zonder lelijke kabels. Zie hieronder voor de beste Ethernet-kabels die u kunt krijgen.

Beste algemeen: Jadaol CAT 6 platte kabel

Image
Image

Jadaol heeft een uitstekende CAT 6 Ethernet-kabel die veel lengte biedt tegen een betaalbare prijs. Dit is een platte kabel, waardoor hij ideaal is voor lange runs door je huis. Als extraatje worden de langere modellen geleverd met pakjes clips die in de muur worden gehamerd, wat zorgt voor een complete oplossing voor installatie. De clips houden de kabel tegen de muur, zodat je kabelloop geen doorn in het oog is. De RJ45-connector aan elk uiteinde heeft een rubberen beschermkap om het klemmechanisme te beschermen tegen haken en breken. Dit model ondersteunt Power Over Ethernet voor degenen die het nodig hebben. Het komt in verschillende lengtes.

Runner, beste algemeen: Jadaol CAT 7 platte kabel

Image
Image

Voor meer snelheid biedt Jadaol ook een CAT 7 Ethernet-kabel in meerdere lengtes, en deze heeft zwarte of witte kleuropties. Hoewel deze CAT 7-kabel misschien overdreven is als u alleen een computer op een router aansluit, kan het handig zijn om een router op een modem of een netwerkswitch op een router aan te sluiten. Deze kabel is ook plat en wordt geleverd met spijkerclips om de kabel tegen de muur, vloer of plafond te houden. En, voor extra zekerheid, ondersteunt Jadaol dit met een levenslange garantie.

Beste platte kabel: Matein CAT 7 platte kabel

Image
Image

Jadaol heeft niet de hele markt voor platte kabels in het nauw gedreven. Matein biedt betaalbaar geprijsde zwarte of witte CAT 7 ethernetkabels die plat zijn ontworpen. Is er een wezenlijk verschil tussen deze kabel en de CAT 7-kabel van Jadaol? Niet te veel. Beide ondersteunen 10 Gbps datatransmissie over een lange afstand en beide zijn redelijk geprijsd. Met de Matein-kabels van 50 voet krijgt u 20 kabelclips, wat meer is dan de Jadaol-kabel van 50 voet. Dus als je je kabel echt wilt beveiligen, is Matein's misschien een betere optie.

Beste waarde: AmazonBasics RJ45 CAT 6 Ethernet-patch-internetkabel

Image
Image

Als je niets speciaals nodig hebt, heeft Amazon je gedekt met de AmazonBasics CAT 6 Ethernet-kabel. Het belangrijkste voordeel hier? Deze kabels bieden dezelfde snelheid als andere CAT 6-kabels, maar ze zijn extra betaalbaar, zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende formaten en ze zijn gemakkelijk als multipack aan te schaffen. Amazon biedt individuele kabels of bundels van vijf, tien of 24 kabels. Het biedt ook modellen van drie voet, vijf voet, tien voet, 14 voet, 25 voet en 50 voet. Dit geeft u tal van opties om precies de kabel voor de klus te krijgen. Amazon ondersteunt deze met een garantie van één jaar.

Beste voor eenvoud: kabel is belangrijk 5-kleuren combo CAT 6 snagless Ethernet-patchkabel

Image
Image

Cable Matters kan de installatie van uw Ethernet-bedrading binnenshuis vereenvoudigen en toch betaalbaarheid en snelheid bieden. Ze bieden Ethernet-kabels in verpakkingen van vijf, waarbij alle kabels in een andere kleur komen. Als je ooit meerdere apparaten hebt moeten aansluiten en loskoppelen, weet je hoe handig het kan zijn om kabels te hebben die niet allemaal dezelfde kleur hebben. Cable Matters biedt ook de Ethernet-kabelbundels in verschillende maten voor alles van korte runs van één voet tot bescheiden runs van 14 voet. En aangezien dit allemaal CAT 6-kabels zijn, krijgt u voldoende snelheid voor al uw aangesloten apparaten.

Beste voor meerdere apparaten: CableGeeker CAT 7 Multi-Color Pack

Image
Image

CableGeeker heeft een ongelooflijk betaalbaar sixpack van 1,5 meter lange kabels in witte, zwarte, lichtblauwe, groene, gele en rode kabel. Deze kabels zijn ook plat, dus ze zijn handig in toepassingen waar krappe bochten nodig zijn. Met de CAT 7-snelheden, meerdere kleuren en korte afstanden zou dit kabelpakket ideaal zijn voor het aansluiten van meerdere apparaten met hoge bandbreedte in een klein gebied, zoals op een home entertainment-console met een modem, router, Smart TV, videogameconsoles, en misschien een computer of NAS.

Beste voor buitenshuis: ShineKee CAT 7 buitenkabel

Image
Image

Je hoeft niet al je kabels binnen te houden. ShineKee maakt dikke CAT 7-kabels die zijn gebouwd om beter bestand te zijn tegen de zwaardere omstandigheden buiten. Deze kabels zijn er in verschillende lengtes, variërend van 25 voet tot 200 voet. Als u een Ethernet-kabel van uw huis naar een garage of pension wilt laten lopen, zou dit een goede optie zijn, of u deze nu langs een structuur wilt laten lopen of zelfs het grootste deel van de kabel onder de grond wilt begraven. En aangezien het CAT 7 is, krijgt u volledige snelheden van 10 Gbps, zelfs bij een lengte van 60 meter.

Beste ontwerp: Danyee CAT 7 gevlochten kabel

Image
Image

Hoewel Ethernet-kabels een beetje utilitair kunnen lijken met hun eenvoudige plastic, rubberachtige buitenkant en basiskleuren, hoeft dat niet het geval te zijn. DanYee biedt gelikte, gevlochten CAT 7 Ethernet-kabels. Deze gevlochten kabels weven meerdere kleuren samen (zwart-wit, blauw-wit-zwart, wit-zwart) om een ontwerp te bieden dat een lust voor het oog is. Er is zelfs een volledig goudkleurige kabel. En ze zijn er in een breed scala aan lengtes, van korte kabels van drie voet tot 100 voet. Dit geeft je veel opties, waardoor je je kabelopstelling zowel functioneel kunt maken dankzij de verschillende kleuren, als esthetisch aantrekkelijk dankzij het kleurrijke gevlochten ontwerp.

Beste budget: AmazonBasics RJ45 Cat7 netwerk Ethernet-patch internetkabel

Image
Image

Als je een no-nonsense oplossing voor high-speed netwerken wilt, heeft Amazon een eenvoudige AmazonBasics CAT 7 Ethernet-kabel. Er zijn geen aangename kleuren of extreme lengtes, maar er zijn gemakkelijk verdraagbare prijzen en alle kabels worden gedekt door een garantie van één jaar. Amazon biedt de kabels aan in lengtes van drie voet, zeven voet, tien voet, 15 voet en 25 voet. En als je meerdere kabels nodig hebt, is er een pakket van tien meter lange kabels, hoewel dat pakket niet onze favoriete deal is. Maar als je gewoon een eenvoudige, dikke CAT 7-kabel wilt, zijn Amazon's betaalbaar en zullen ze de klus klaren.

Beste lengte: Ultra Clarity-kabels CAT 6-kabelpakket

Image
Image

Ultra Clarity Cables heeft een goed aanbod voor iedereen die CAT 6-snelheden nodig heeft. Het heeft twee pakken zwarte en blauwe kabels, in een grote verscheidenheid aan maten van drie voet tot 25 voet, met ruime stappen tussen die lengtes. Omdat elke verpakking twee kleuren heeft, zijn deze handig om duidelijk te maken welke van je apparaten met welke kabel zijn aangesloten. Als er al witte kabels uit je router of netwerkswitch komen, is dit een goede keuze om aan de slag te gaan met kleurcodering. Als extraatje worden deze kabels gedekt door een garantie van één jaar.

Beste stijl: Vandesail CAT 7 platte kabel

Image
Image

Voor zowat al uw behoeften aan snelle Ethernet-kabels heeft Vandesail een solide optie. Dit assortiment CAT 7-kabels biedt u tal van stijlopties om aan uw behoeften te voldoen en om onderscheid te maken tussen kabels. Voor CAT 7 Ethernet-kabels biedt Vandesail platte witte en zwarte kabels, samen met een platte gevlochten kabel in zwart met een oranje accent bij de connector, een ronde kabel in zwart en nog een ronde zwarte kabel met een gearceerd ontwerp. Deze zijn er ook in verschillende maten. En als u een toekomst met nog hogere snelheden plant, biedt Vandesail ook CAT7A- en CAT8-kabels aan.

Beste voor hoeken: CableGeeker CAT 6 Flat Multi-Color Pack

Image
Image

Als je het idee van CableGeeker's meerkleurige pakket Ethernet-kabels leuk vond, maar niet dacht dat anderhalve meter voldoende was of geen CAT 7-kabels nodig had, dan heb je geluk. CableGeeker heeft nog een kleurrijk pakket van drie meter lange CAT 6 Ethernet-kabels. Dit pakket bevat ook zwart, wit, rood, geel en lichtblauw. En alle kabels zijn plat, zodat je ze gemakkelijk om hoeken kunt buigen. Ze hebben een indrukwekkend betaalbare prijs voor een pakket van vijf kabels, en dat is des te beter dankzij een levenslange garantie van CableGeeker.

Beste CAT 8: DbillionDa CAT 8 Ethernet-kabel (6FT)

Image
Image

CAT 8-kabels zullen voor de meeste mensen overkill zijn, maar voor degenen die onovertroffen connectiviteit nodig hebben en willen, is deze CAT 8 Ethernet-kabel van DbillionDa de oplossing. Het is gemaakt van afgeschermde folie om interferentie te verminderen en ondersteunt gegevensoverdracht tot 40 Gbps. Daarnaast is hij waterdicht en bestand tegen corrosie, zodat je hem buiten kunt gebruiken. De kabel is verkrijgbaar in meerdere maten van 3 meter tot 30 meter, dus je kunt de lengte vinden die je nodig hebt.

De beste Ethernet-kabel voor de meeste mensen is de Jadol CAT 6-kabel (bekijk op Amazon). het is f alt, wat betekent dat je niet veel last zult hebben van knikken of opeenhoping, en het is gemakkelijk om door je huis te rennen terwijl je verkochte snelheden tegen een redelijke prijs aanbiedt. Voor een sneller model houden we ook van de CAT 7 Flat Cable van Jadol (bekijk bij Amazon), je kunt hem in meerdere maten krijgen en hij wordt geleverd met clips om tegen een muur of plafond te spijkeren.

Aanbevolen: