Gamen met de Samsung Galaxy Note 9

Inhoudsopgave:

Gamen met de Samsung Galaxy Note 9
Gamen met de Samsung Galaxy Note 9
Anonim

De Samsung Note 9 is meer dan een gewone smartphone. Het kan alles wat een standaard smartphone kan doen, plus het biedt geweldige weergave-, batterij- en opslagfuncties waardoor het een van de beste smartphones is voor het spelen van games.

Toen de Samsung Galaxy Note 9 werd uitgebracht, waren er twee belangrijke verbeteringen waar gebruikers naar uitkeken. De eerste was de toevoeging van een aangedreven Bluetooth S Pen die externe functionaliteit mogelijk maakte voor zaken als het maken van foto's en het bedienen van PowerPoint-presentaties. De op één na meest verwachte functie was de dramatische verbetering in gamingfuncties om de status als gaming-smartphone te vergroten.

Gamen op een mobiel apparaat is niet altijd de meest gebruiksvriendelijke ervaring geweest, maar veranderingen aan de Galaxy Note 9 betekenen dat er een heel nieuw tijdperk in mobiel gamen aanbreekt. Samsung's samenwerking met Epic Games, makers van Fortnite, is daar het bewijs van, aangezien Fortnite de eerste paar dagen na de release van de telefoon exclusief voor Android op de Galaxy Note 9 werd uitgebracht. Dat is waarschijnlijk de beste blijk van vertrouwen voor de spelmogelijkheden van de Note 9 waar Samsung op had kunnen hopen.

Galaxy Note verbetert waar het belangrijk is voor gaming

De lijst met specificaties voor de Galaxy Note 9 is door sommigen in de mobiele industrie beschreven als "een schande van rijkdom". De Note 9 uitgebracht met het grootste HD-scherm op de mobiele telefoonmarkt: een 6,4-inch Super AMOLED, WQHD+ (Wide Quad High Definition). De WQHD+ resolutie van 2960X1440 resulteert in de scherpste, meest levendige weergave van elk mobiel apparaat, zelfs tijdens het gamen.

Image
Image

Voeg daar een 4.000 mAh batterij aan toe, de Snapdragon 845-processor met water-koolstofkoeling en maximaal 512 GB interne opslag die kan worden uitgebreid tot 1 TB met een micro-SD-kaart, en wat je hebt is een setup geschikt om zelfs de meest veeleisende games aan te kunnen.

Een verbetering die echter ontbreekt, is de verversingssnelheid van het scherm. De standaard 60 Hz is bruikbaar, en grafische games zoals Fortnite lijken nog steeds redelijk soepel met weinig tot geen merkbare beeldverslechtering, maar een verhoging tot een verversingssnelheid van 90 Hz zou de mogelijkheden van de Galaxy Note 8 mooi hebben aangevuld om een volledig ongekende game-ervaring.

Top Android-games die je zou moeten spelen op de Galaxy Note 9

Als eersteklas gaming-smartphone bewijst de Note 9 zijn moed zodra je Fortnite installeert en begint te spelen.

Fortnite is niet beschikbaar in de Play Store. Je moet rechtstreeks naar de Epic Games-website gaan om het te downloaden.

Als je eenmaal voorbij bent aan de aanzienlijke hoeveelheid tijd die nodig is om de game te installeren, zul je merken dat het spelen van de game veel boeiender is dan eerder voor mogelijk werd gehouden op een smartphonescherm. Het is gemakkelijk om in een gamesessie van 45 minuten of langer te glijden zonder zelfs maar te beseffen dat de tijd verstreken is.

Image
Image

De Note 9 werkt veel beter dan verwacht als het gaat om het besturen van spelersbewegingen, het hanteren van wapens en het navigeren door fictieve werelden, dus games zoals Eternium en Hearthstone zijn helder, helder en visueel indrukwekkend terwijl je speelt. Natuurlijk is al die verwerkingskracht niet beperkt tot MMPG's en first-person shooters; strategie- en puzzelspellen zijn net zo mooi.

Hier is een korte lijst van enkele van de games die je misschien wilt bekijken. Ze zijn niet allemaal exclusief voor de Samsung Galaxy Note 9, maar ze bieden een ervaring op de Note 9 als geen ander.

Image
Image
  • Shadowgun Legends: Als je van Halo houdt, zul je waarschijnlijk genieten van Shadowgun Legends. Deze sciencefiction-game voor buitenaardse invasies wordt prachtig weergegeven op de Samsung Galaxy Note 9, en als je het spel eenmaal onder de knie hebt, zul je merken dat je jezelf er voor langere tijd in kunt onderdompelen. En het waterkoolstofkoelsysteem zorgt ervoor dat de Note 9 niet oververhit raakt, hoe lang je ook speelt.
  • Eternium: Als klassieke RPG's meer jouw stijl zijn, is Eternium een must-play. Deze knipoog naar de klassieke Diablo RPG heeft verbluffende graphics, is gemakkelijk te leren en houdt je uren bezig.
  • Hearthstone: Voor fans van Magic the Gathering is Hearthstone een goede keuze voor liefhebbers van kaartspellen. Deze game, gemaakt door Blizzard Entertainment, daagt het intellect uit terwijl gebruikers decks bouwen en tegen vijanden vechten.
  • Jewel Hunter en Zumba: Als puzzelspellen zoals Jewel Hunter of Zumba meer jouw stijl zijn, heeft de Galaxy Note 9 meer dan genoeg kracht en opslagruimte om ervoor te zorgen dat je genoeg hebt games geïnstalleerd om te voorkomen dat je je met elke game verveelt.
  • Fruit Ninja: Hoewel Fruit Ninja misschien een kinderspel lijkt, zul je er versteld van staan hoeveel plezier je eraan zult beleven. Het beste is dat je de Note 9 S Pen kunt gebruiken om het spel te spelen en je strategieniveau te verhogen terwijl je toch bezig bent.

Galaxy Note 9: de productiviteitskrachtpatser die goed speelt

Geconfronteerd: de meeste mensen hebben een upgrade naar de Samsung Galaxy Note 9 uitgevoerd omdat deze qua productiviteit de concurrentie met zich meebrengt. Maar iedereen heeft af en toe een pauze nodig, dus waarom zou je krachtige smartphone niet ook een geweldige bron van entertainment moeten zijn? De gamemogelijkheden van de Galaxy Note 9 hebben de basis gelegd voor een geheel nieuw mobiel gamelandschap. Geniet ervan.

Aanbevolen: