KOZOPO 1,8 meter USB naar Lightning-kabel (2 stuks)

Inhoudsopgave:

KOZOPO 1,8 meter USB naar Lightning-kabel (2 stuks)
KOZOPO 1,8 meter USB naar Lightning-kabel (2 stuks)
Anonim

Bottom Line

De KOZOPO 6-voet USB naar Lightning-kabel (2-pack) heeft een dubbele stoot met twee oplaadkabels en een stroomblok, maar hij is een beetje omvangrijk en de algehele kwaliteit is teleurstellend.

KOZOPO 6ft. Bliksemkabel (2 stuks)

Image
Image

Als je de optie wilt hebben om twee iPhones of Apple-apparaten tegelijk op te laden met het gemak van één oplader, kan de KOZOPO 1,8 meter lange USB-naar-Lightning-kabeloplader (2-pack) een goed koopje zijn. Hij is draagbaar en de kabels zijn lang genoeg, wat handig kan zijn voor op reis of op te bergen op kantoor of in uw werktas. Ik heb deze oplader in de loop van een paar dagen gebruikt om verschillende iPhones van stroom te voorzien en de prestaties waren altijd goed, maar het ontwerp viel tegen.

Ontwerp en duurzaamheid: een beetje rommelig

Oplaadkabels en wandopladers zien er over het algemeen op een bepaalde manier uit zonder veel ontwerppunten. Maar een solide constructie kan een grote bijdrage leveren aan de vertedering van een klant. De KOZOPO-wandoplader en -snoeren zijn lichtgewicht en het stroomblok is FCC-gecertificeerd tegen stroompieken en andere veiligheidsproblemen. Maar dat zijn de enige hoogtepunten van de bouw- en ontwerpuitvoering.

De 1,80 meter lange kabels zijn te flexibel en voelen niet zo stevig aan als de originele Apple iPhone Lightning-kabel, en de USB-connectorkoppen passen ook niet vlak in de USB-poorten. Als ik de USB-kabel van het stroomblok wilde verwijderen, kostte het behoorlijk wat moeite om de kabel uit de sleuf te wrikken. Er was geen gemakkelijk glijden of verwijderen. Als u van plan bent de snoeren altijd aangesloten te houden, hoeft dit natuurlijk niet per se een probleem te zijn. Maar dan krijg je te maken met wat mijn grootste ergernis was: lange en verwarde koorden.

Er is geen klittenband om de zeer lange snoeren netjes te houden, wat de draagbaarheidsfactor verminderde.

Er is geen klittenband om de zeer lange snoeren netjes te houden, wat de draagbaarheidsfactor verminderde. Dit product zal je rugzak of koffer niet overbelasten, maar andere opties zijn kleiner en gemakkelijker op te bergen in zakken en kleinere tascompartimenten. En als u een hoesje met uw telefoon gebruikt, pas dan op dat sommige klanten hebben opgemerkt dat de Lightning-pinafdekking te groot is om met sommige iPhone-hoesjes te werken.

Image
Image

Oplaadprestaties: Consistent snel

De KOZOPO-oplaadcombinatie zorgt voor snel opladen. In de loop van een paar oplaadsessies kon ik er consequent op vertrouwen dat een iPhone 6S in slechts ongeveer 30 minuten van leeg naar 50% werd opgeladen, een iPhone X kon in ongeveer 2 minuten volledig worden opgeladen.5 uur, en een iPhone 7 Plus ging in ongeveer 55 minuten van 2 procent naar 50 procent. Deze oplaadtijden komen overeen met het soort prestaties dat ik zie van Apple Lightning-kabels.

Ik kon er altijd op vertrouwen dat een iPhone 6S in slechts ongeveer 30 minuten van leeg naar 50 procent oplaadt.

Zelfs toen ik zowel de iPhone 6S als iPhone 7 Plus tegelijkertijd van nul naar 50 procent opstartte, bleven de prestaties hetzelfde. Er was geen merkbare oververhitting van een van de apparaten of het stroomblok.

Image
Image

Prijs: Goedkoop en niet gecertificeerd

Voor ongeveer $ 11 - $ 13 heb je je oplossing voor een gestroomlijnde oplader voor iPhones bij je thuis of op kantoor. Dat is een geweldige deal, maar dat gaat ten koste van geen garantiedekking of Apple-accessoire (MFi) -certificering. Het is waar dat MFi-certificering de algehele kwaliteit niet garandeert, maar het biedt wel een extra niveau van zekerheid dat de hardware op het werk voldoet aan de compatibiliteitsnormen van Apple-apparaten - om negatieve effecten zoals oververhitting van het apparaat of het verpesten van het vermogen van uw apparaat om op te laden te voorkomen. Over het algemeen geef je wat meer uit voor dit vertrouwen, maar je hoeft er niet veel meer voor uit te geven.

Image
Image

KOZOPO 1,8 m USB naar Lightning-kabel (2 stuks) vs. AmazonBasics Lightning-naar-USB-A-kabel + USB-wandoplader met twee poorten

Voor ongeveer $ 21 kun je jezelf wat zorgen besparen door te kiezen voor het AmazonBasics-equivalent. Je kunt het paar gemakkelijk op Amazon kopen. Deze kosten dekken natuurlijk slechts één MFi-kabel. Als u besluit een andere USB-A naar Lightning-kabel te kopen, kost dat u ongeveer $ 11. Als u dat vergelijkt met de kosten van het kopen van een Apple-oplader, bespaart u aanzienlijk terwijl u toch profiteert van de wetenschap dat er enige consistentie is met het product dat u koopt.

Handig voor snel opladen, maar levensduur is een vraagteken

De KOZOPO 1,8 meter lange USB-naar-Lightning-kabel (2 stuks) is een handige en draagbare oplossing voor het opladen aan de muur van uw iPhone, iPad of iPod Touch-apparaten. Sommige gebruikers hebben opgemerkt dat de kabels bij aankomst dood zijn aangekomen of na een korte gebruiksperiode defect zijn geraakt. Hoewel dat niet mijn ervaring was in de loop van een paar dagen, doet het ontbreken van MFi-certificering niet veel om vertrouwen te wekken in een lang leven. Als dat belangrijk is, overweeg dan om iets meer te betalen voor het AmazonBasics-product dat wordt geleverd met garantiebescherming.

Specs

  • Productnaam 6ft. Bliksemkabel (2 stuks)
  • Product Merk KOZOPO
  • MPN GS-50210A
  • Prijs $13.00
  • Compatibiliteit De meeste iPhones, iPods, iPads
  • Kabeltype Lightning naar USB A
  • Kabellengte 6 voet
  • Bouwmateriaal Rubber, TPE, koperdraad
  • Garantie NVT

Aanbevolen: