Alle CPU Meter Gadget Review

Inhoudsopgave:

Alle CPU Meter Gadget Review
Alle CPU Meter Gadget Review
Anonim

All CPU Meter is een rechttoe rechtaan en goed ontworpen systeembewakingsgadget voor Windows dat een fantastische manier is om een regelmatig bijgewerkt overzicht te geven van uw belangrijkste systeembronnen. Het houdt het CPU-gebruik bij (tot 24 cores) en geeft het gebruikte, vrije en totale RAM-geheugen weer.

Het werkt met Windows 7 en Windows Vista.

Image
Image

Deze recensie is van All CPU Meter v4.7.3. Laat het ons weten als we deze recensie moeten bijwerken op basis van een nieuwere release.

Alle CPU-meter: snel overzicht

Dit is een geweldig klein gadget, maar je moet nog een ander programma installeren als je temperatuurgegevens wilt krijgen:

Wat we leuk vinden

  • Toont gebruik voor Dual, Triple, Quad, tot 24 Core CPU's.
  • Geeft de huidige belasting weer op maximaal 8 CPU-kernen.
  • Updates van één seconde voor RAM- en CPU-gegevens komen vaker voor dan bij de meeste andere vergelijkbare gadgets.
  • Optionele achtergrondkleuren zijn vetgedrukt en zouden bij elk schema moeten passen.
  • Histogram toont bijna twee minuten CPU-geschiedenis.
  • Optiesscherm toont de huidige gadgetversie en of er updates beschikbaar zijn.

Wat we niet leuk vinden

CPU-temperatuurweergave vereist dat een programma van derden is geïnstalleerd en draait.

Gedachten over alle CPU-metergadgets

Dit is een uitstekend hulpmiddel voor het volgen van Windows-gadgets. Er zijn een paar anderen uit onze gadgetlijst die we zouden kunnen kiezen boven deze, zoals CPU Meter, maar over het algemeen vinden we het leuk.

Naast de enorme ondersteuning van 24 CPU-kernen, is onze favoriete functie de snelle update van het resourcegebruik van één seconde. Veel gadgets voor systeembewaking worden met een langzamer interval bijgewerkt, misschien elke twee seconden of zelfs langer. Dit geeft de gadget meer een "live" gevoel dan andere vergelijkbare gadgets.

Hoewel het misschien niet de moeite waard lijkt om het in een korte beoordeling te bespreken, waardeerden we de achtergrondkleuropties erg. Geen saaie, overdreven felle kleuren hier. Alle kleuropties zijn vetgedrukt en er moet er minstens één passen bij uw bureaubladthema.

De volledig aanpasbare maatoptie is ook een enorm pluspunt. Je kunt het zo groot maken als 400% van de normale grootte, iets wat de meeste Windows-gadgets niet ondersteunen.

Hoewel je een applicatie van derden moet installeren om je CPU-kerntemperaturen weer te geven, is het de moeite waard. We houden van het programma PC Meter, en het is erg handig om de temperaturen in All CPU Meter te zien.

Over het algemeen is het een fantastische keuze tussen de vele CPU- en RAM-bewakingsgadgets die beschikbaar zijn voor Windows 7 en Windows Vista.

Aanbevolen: