Apple Lightning-naar-USB-kabel (6-voet): betrouwbaar, flexibel opladen van iPhone

Inhoudsopgave:

Apple Lightning-naar-USB-kabel (6-voet): betrouwbaar, flexibel opladen van iPhone
Apple Lightning-naar-USB-kabel (6-voet): betrouwbaar, flexibel opladen van iPhone
Anonim

Bottom Line

De Apple Lightning-naar-USB-kabel (6 voet) is het neusje van de zalm als je een eersteklas en betrouwbare oplaadkabel voor je iPhone en andere Apple-apparaten nodig hebt.

Apple 2.0m Lightning-naar-USB-kabel

Image
Image

De Apple Lightning-naar-USB-kabel (6 voet) is een Lightning-kabel die meer flexibiliteit biedt dan het kortere snoer van 3 voet dat standaard bij iPhones wordt geleverd. Het biedt ook de zekerheid dat u met het juiste snoer werkt om uw iPhone, iPod of iPad betrouwbaar op te laden. Het kan worden aangesloten op uw MacBook Pro voor stroomvoorziening of gegevenssynchronisatie of op een Apple-wandoplader. Ik gebruikte deze kabel als mijn primaire oplaadkabel met twee iPhone-modellen en merkte de consistente prestaties op over verschillende oplaadcycli en hoe dat zich verhoudt tot enkele kleine gebreken.

Ontwerp en duurzaamheid: niet oogverblindend, maar praktisch en authentiek

Deze Apple Lightning-naar-USB-kabel (6-voet) heeft alle markeringen van het Apple-goedkeuringsstempel met kenmerkende witte rubberen/plastic bouwmaterialen en badges van authenticiteit. Ik kon gemakkelijk controleren of het snoer dat ik ontving echt was door het discrete "Designed by Apple in California"-label op het snoer te vinden, samen met een 12-cijferig serienummer.

Net als zijn kleinere broer van 3 voet, heeft dit snoer van 1,80 meter de neiging om onmiddellijk uit te vegen.

De USB- en Lightning-kabelkoppen bieden wat ontwerpinteresse met een lichte glans, en ze zijn gemakkelijk vast te pakken en te bevestigen en te verwijderen van poorten. Maar hoewel het snoer zelf zwaarder is dan het snoer van 3 voet, is de rubberen textuur niet bepaald soepel of prettig in de hand. Net als zijn kleinere broer of zus, deelt dit snoer van 1,8 meter de neiging om onmiddellijk uit te vegen. Over het algemeen zorgt dit voor een groezelige uitstraling die niet past bij het doordachte en luxe ontwerp van iPhones en andere Apple-apparaten.

Image
Image

Oplaadsnelheid: Consistent snel

Ik heb deze kabel gebruikt met het Apple 5-watt-voedingsblok en met een van de 5-volt/2,4-ampère-poorten in de Anker PowerPort 6 USB-wandoplader. Het duurde consequent 2,5 uur om een iPhone 6S volledig leeg te laden tot 100 procent vol. Ik heb de iPhone 7 Plus ook getest met de wandoplader en de Anker-wandoplader van 15 procent, en die cijfers waren ook redelijk consistent. Het duurde iets meer dan 3,5 uur met het Apple power block van 5 watt en net iets minder met de Anker-oplader.

Het duurde constant 2,5 uur om een iPhone 6S op te laden van volledig leeg tot 100 procent vol.

Prijs: niet goedkoop, maar dekt twijfel

De 1,8 meter lange verlichtingskabel kost $ 29 (adviesprijs), wat geen onbeduidend bedrag is voor een enkele oplaadkabel. Er zijn ook geen extra's zoals een zakje of klittenband, maar voor de prijs krijg je de waardevolle voldoening te weten dat je een officieel accessoire hebt en is er weinig gevaar voor schade aan je iPhone of ander Apple-apparaat. Er zijn goedkopere opties zonder het hoge prijskaartje, maar de wisselwerking is het gebrek aan betrouwbaarheid. U kunt het verschil echter splitsen met een MFi-gecertificeerde optie (een die is gebouwd voor iPhones en gecertificeerd door Apple) die gemoedsrust biedt en een beetje gemakkelijker is voor de portemonnee.

Image
Image

Apple Lightning-naar-USB-kabel 6 voet vs. Anker Powerline+ II Lightning-kabel

De Anker Powerline+ II Lightning-kabel kost ongeveer $ 20 MSRP en is een geweldig compromis tussen kwaliteit en waarde. Het is ook een Lightning-naar-USB 2.0-kabel, het is MFi-gecertificeerd, wordt geleverd met een handige draagtas en heeft een levensduur van 30.000 bochten en een levenslange garantie. Als je liever wat extra toeters en bellen en duurzaamheid en aanpassingsvermogen hebt (dit snoer is verkrijgbaar in verschillende kleuren), dan is de Anker Powerline+ II Lightning-kabel de moeite van het bekijken waard.

De echte deal, die moeilijk te verslaan is

Als het erop aankomt, is de 1,8 meter lange Apple Lightning-naar-USB-kabel niet enorm opwindend of gedenkwaardig, maar hij heeft wel authenticiteit op zijn kant. U zou minder kunnen betalen voor een kabel die meer personalisatie en uitgebreide garantiebescherming biedt. Maar als je van de gedachte komt dat originelen beter zijn, zal niemand je kwalijk nemen dat je voor deze Lightning-kabel hebt gekozen.

Specs

  • Productnaam 2.0m Lightning-naar-USB-kabel
  • Product Merk Appel
  • UPC 888462322997
  • Prijs $29.00
  • Compatibiliteit iPhone, iPad, iPod
  • Kabeltype Lightning, USB 2.0
  • Kabellengte 2 meter/6,56 voet
  • Garantie 1 jaar
  • Bouwmateriaal Rubber, kunststof

Aanbevolen: